Nincs hozzárendelve

LCD-monitor

  LCD-monitor

  Élénk kijelző beltéri nyilvános alkalmazásokhoz

  Csökkentse költségeit ezzel a hálózaton keresztül vezérelhető, 37"-es LCD-monitorral. Hálózatban vagy különálló nyilvános kijelzőként használva ez a típus a legigényesebb nyilvános és vállalati megtekintési alkalmazásokhoz is széles körű szolgáltatásokat kínál. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Élénk kijelző beltéri nyilvános alkalmazásokhoz

 • WXGA, széles formátum, 1366x768 felbontás élesebb képekhez

  A széles formátumú XGA felbontású LCD panel 1366 x 768 pixelt;képes megjeleníteni; WXGA lehetővé teszi, hogy a nem váltott-soros monitorok is jobb teljesítményt és élesebb színeket nyújtsanak.

 • HDMI bemenet a teljes digitális nagyfelbontású kapcsolathoz egy vezetéken át

  A HDMI tömörítetlen digitális RGB csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között. Az analóg jelek konvertálásának elkerülésével hibátlan képminőséget biztosít. A jel nem gyengébb, csökken a villogás és tisztább a kép. A HDMI intelligens technológiája képes megállapítani a forrás eszköz lehetséges legnagyobb felbontását. A HDMI bemenet visszafele maximálisan kompatibilis a DVI jelforrásokkal, de tartalmaz digitális hangot is. A HDMI HDCP másolásvédelmet alkalmaz.

 • Mozgáskompenzált deinterlész

  A mozgáskiegyenlített sorremegés kiegyenlítés egy intelligens sorremegés kiegyenlítő algoritmust használ, mely a digitális memóriában tárolt képek segítségével méri és érzékeli a tárgyak mozgási sebességét és irányát, hogy ezáltal a javított mozgási pozíciókkal új mezőket alkosson. Az eredmény: videotartalom tökéletesen egyenletes, torzulásmentes és borotvaéles mozgóképekkel.

 • A 3D fésűszűrő elkülöníti a színeket, így borotvaéles képet ad

  A 3D színélesítés a képélményt csökkentő színátmenetek, fényátmenetek és pontcsúszás-torzítás eltüntetése érdekében jobban elkülöníti a fényesség- és a színjeleket a 3D területen. A 3D digitális fésűs szűrő lépésről lépésre hasonlítja össze a televízió képét, hogy pontosan elkülöníthesse a színadatokat a fekete-fehér információtól, és mind a vízszintesen, mind a függőlegesen függő pontokat eltávolíthassa, akárcsak a pontcsúszást. Az eredmény: borotvaéles kép.

 • A PiP második forrás egyidejű megtekintését teszi lehetővé

  Ezáltal két különböző forrást, például két videoforrást, vagy adat/kép kombinációt tekinthet meg egyszerre

 • Háttérvilágítás szabályozása

  A nyilvános vagy a vállalati környezet megvilágításától függően előfordulhat, hogy szeretné szabályozni a képernyő fénykibocsátásának intenzitását. A háttérvilágítás csökkentése jelentős energiamegtakarítást eredményezhet, különösen nyilvános helyeken, ahol a képernyő naponta több órán át üzemel.

 • Átfogó tartozékcsomag

  A kijelző tartozékcsomaggal van gyárilag felszerelve, amely távvezérlőt, felhasználói kézikönyvet, DVI- és VGA-kábelt, asztali állványt (láb) és (levehető) hangszórókat foglal magába.

 • A képernyő hálózaton keresztül, kívülről is vezérelhető

  A hálózati vezérlés segítségével a felhasználó a RS232 protokollon keresztül, távolról vezérelheti és beállíthatja a képernyőket.

 • Működés álló módban

  A kijelző álló helyzetben is biztonságosan és megbízhatóan felszerelhető.

 • Rejtett és zárolható kezelőgombok

  A kijelző helyi kezelőgombjait úgy alakították ki, hogy közvetlen hozzáféréskor kevésbé láthatók. Ráadásul a távvezérlő érzékelője és a helyi kezelőgombok az RS232 segítségével kikapcsolhatók, így nyilvános helyen elkerülhető a jogosulatlan használat.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: