Nincs hozzárendelve

LCD-monitor

  LCD-monitor

  Nyűgözze le, és vonja be közönségét az előadásba!

  A 46"-es professzionális LCD-monitor garantáltan eljuttatja mondandóját a közönséghez. Akár hálózatban, mozaikos mátrixkijelzőként vagy nyilvános kijelzőként használja, ez a terméktípus - számos funkciója révén - a legigényesebb alkalmazások követelményeinek is eleget tesz Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Nyűgözze le, és vonja be közönségét az előadásba!

 • Full HD LCD-kijelző, 1920 x 1080 p

  A kijelző felbontása a Full HD-ként megjelölt teljes nagyfelbontás. Ez a csúcstechnológiát képviselő LCD-kijelző teljes, 1080 progresszív sorba rendezett, 1920 képpontos nagyfelbontású, széles képernyős megjelenítésre képes. Ez a maximum 1080 soros HD felbontással elérhető legjobb képminőséget eredményezi. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű, progresszív pásztázású képet produkál. Vibrálóan élénk, borotvaéles képe hihetetlen vizuális élményt nyújt.

 • HDMI bemenet a teljes digitális nagyfelbontású kapcsolathoz egy vezetéken át

  A HDMI tömörítetlen digitális RGB csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között. Az analóg jelek konvertálásának elkerülésével hibátlan képminőséget biztosít. A jel nem gyengébb, csökken a villogás és tisztább a kép. A HDMI intelligens technológiája képes megállapítani a forrás eszköz lehetséges legnagyobb felbontását. A HDMI bemenet visszafele maximálisan kompatibilis a DVI jelforrásokkal, de tartalmaz digitális hangot is. A HDMI HDCP másolásvédelmet alkalmaz.

 • Működés álló módban

  A kijelző álló helyzetben is biztonságosan és megbízhatóan felszerelhető.

 • Rejtett és zárolható kezelőgombok

  A kijelző helyi kezelőgombjait úgy alakították ki, hogy közvetlen hozzáféréskor kevésbé láthatók. Ráadásul a távvezérlő érzékelője és a helyi kezelőgombok az RS232 segítségével kikapcsolhatók, így nyilvános helyen elkerülhető a jogosulatlan használat.

 • A képernyő hálózaton keresztül, kívülről is vezérelhető

  A hálózati vezérlés segítségével a felhasználó a RS232 protokollon keresztül, távolról vezérelheti és beállíthatja a képernyőket.

 • A VGA áthurkolás lehetővé teszi több monitor összefűzését

  A monitorok összefűzése hatékonyan osztja el a vezérlést, és az egy forrásból származó vizuális tartalmat az ugyanazon a helyszínen, de különböző pontokon elhelyezett monitorok között.

 • Fejlett beégésvédelmi funkció

  Az LCD-monitor képernyőjén hosszabb ideig látható állóképek "szellemképet" vagy "beégést" hoznak létre. Bár LCD-monitorok esetén a képbeégés nem állandósul, mégis érdemes védeni ellene a képernyőt, különösen olyan alkalmazási területeken, ahol a nap szinte 24 órájában használják.

 • Megfelel a környezetvédelmi RoHS szabványoknak

  A Philips képernyőtermékeit a veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírások (RoHS) figyelembevételével fejleszti és gyártja, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

 • A megnövelt zoom szolgáltatás támogatja a mozaikos mátrix alkalmazásokat

  A belső zoom funkció külső, drága felszerelés nélkül a videofal mátrix egyszerű megvalósítását teszi lehetővé. Összesen 25 monitorból álló „vidiwall” állítható össze belőle, 5 x 5 monitorral vízszintesen, illetve függőlegesen.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: