Blu-ray lemezlejátszó

  Blu-ray lemezlejátszó

  Lépjen be a nagy felbontás világába

  Élvezze HD TV-je összes lehetőségét – utolérhetetlen vizuális élmény

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Lépjen be a nagy felbontás világába

a Blu-ray lemez lejátszóval

 • Blu-ray lemez lejátszása – éles képek Full HD 1080p felbontásban

  Blu-ray lemez lejátszása – éles képek Full HD 1080p felbontásban

  A Blu-ray lemezek képesek nagyfelbontású adatok, illetve 1920 x 1080 felbontású (teljes nagyfelbontású) képek hordozására. A jelenetek a kibontakozó részletekkel életre kelnek, a mozgások folyamatossá, a képek pedig kristálytisztává válnak. A Blu-ray ezen kívül tömörítetlen surround hangzást is biztosít - hogy a hangélmény felülmúlhatatlanul valódi legyen. A nagy tárolókapacitás számos interaktív lehetőség beépítésére is lehetőséget kínál. A zökkenőmentes navigáció lejátszás közben, a felugró menük és egyéb funkciók új dimenziót nyitnak az otthoni szórakoztatórendszerek világában.

 • 1080p, 24 kép/s moziformátum

  1080p, 24 kép/s moziformátum

  Ismerje meg otthonában a valódi házimozi élményt a 24 képkocka/másodperces videónak köszönhetően. Az eredeti filmek mind ilyen képsebességgel vannak rögzítve, egyedülálló atmoszférát és képtextúrát biztosítva ezáltal a filmeknek. A Philips Blu-ray lemezlejátszók lehetővé teszik az Ön számára, hogy közvetlenül a Blu-ray lemezekről tapasztalja meg a 24 képkocka/másodperces technológia élményét, a mozizáshoz megdöbbentően hasonló nagy felbontású képet nyújtva.

 • Dolby TrueHD és DTS-HD a 7.1-es nagy hűségű surround hangzásért

  Dolby TrueHD és DTS-HD a 7.1-es nagy hűségű surround hangzásért

  A 7.1 csatornás Dolby TrueHD és a DTS-HD High Resolution Audio gondoskodnak a Blu-ray lemezek legjobb hangzásáról. A hangzás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a felvételi stúdiókban készült mesterszalagokétól, így amit hall, pontosan az alkotók szándéka. A Dolby TrueHD és a DTS-HD High Resolution Audio teljessé teszi a nagyfelbontás által nyújtott élményt.

 • DVD videó felkonvertálás: 1080p HDMI-n keresztül a majdnem tökéletesen nagyfelbontású képekért

  DVD videó felkonvertálás: 1080p HDMI-n keresztül a majdnem tökéletesen nagyfelbontású képekért

  A HDMI-n az 1080p-re felkonvertált jel kristálytiszta képet nyújt. A normál felbontású DVD-filmeket most valódi nagy felbontásban élvezheti - több részlettel és valósághű képpel. A progresszív pásztázás (ezt jelenti a „p” az „1080p” megjelölésben) kiküszöböli a TV-képernyőn gyakori sorstruktúrát, ezzel is biztosítva a kompromisszum nélküli élességet. És mindezen felül a HDMI közvetlen digitális kapcsolatot teremt, amely képes tömörítetlen digitális HD videó vagy digitális többcsatornás hang hordozására az analóg jelek konvertálásának elkerülésével. Az eredmény tökéletes, teljesen zajmentes kép- és hangminőség.

 • Élvezze CD és DVD lemezekről származó filmjeit és zenéit

  Élvezze CD és DVD lemezekről származó filmjeit és zenéit
Összes specifikációt mutat
 • HD audio receiver és hangrendszer szükséges.
 • A BDP7100 HDMI porthoz csatlakoztatott HDMI CEC kompatibilis készülékekre vonatkozik. A Philips nem garantálja a 100%-os együttműködést minden HDMI CEC készülékkel.
 • A „BONUS VIEW” a Blu-ray Disc Association védjegye

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: