Blu-ray lemezlejátszó

  Blu-ray lemezlejátszó

  A nagyfelbontás világának meghatározása

  Ismerje meg a tökéletesen a nagyfelbontású képek izgalmas világát, amelyet a BDP7200 hoz el az Ön számára. Merüljön el mindegy egyes részletben, a gördülékeny cselekményben, és az élénk színekben Deep Colour technológiával. Jelenlegi DVD sikereket is nézhet az 1080p HDMI-n keresztüli felkonvertálásnak köszönhetően.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A nagyfelbontás világának meghatározása

a Blu-ray lemez lejátszóval

 • Blu-ray lemez lejátszása – éles képek Full HD 1080p felbontásban

  Blu-ray lemez lejátszása – éles képek Full HD 1080p felbontásban

  A Blu-ray lemezek képesek nagyfelbontású adatok, illetve 1920 x 1080 felbontású (teljes nagyfelbontású) képek hordozására. A jelenetek a kibontakozó részletekkel életre kelnek, a mozgások folyamatossá, a képek pedig kristálytisztává válnak. A Blu-ray ezen kívül tömörítetlen surround hangzást is biztosít - hogy a hangélmény felülmúlhatatlanul valódi legyen. A nagy tárolókapacitás számos interaktív lehetőség beépítésére is lehetőséget kínál. A zökkenőmentes navigáció lejátszás közben, a felugró menük és egyéb funkciók új dimenziót nyitnak az otthoni szórakoztatórendszerek világában.

 • Bonus View kép a képben funkcióval, hogy válogathasson a kép- és hanglehetőségek közül

  Bonus View kép a képben funkcióval, hogy válogathasson a kép- és hanglehetőségek közül

  A Bonus View segítségével Ön is élvezheti a kép a képben funkciót, és kiválaszthatja, hogy mit szeretne hallgatni. A fő képernyőn egy második, kisebb ablak jelenik meg, amelyben egy másik képsor nézhető, Ön pedig eldöntheti, hogy a kisebb ablak, vagy a fő képernyő képsorához tartozó hangot szeretné-e hallgatni. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a Blu-ray lemezek mozifilmjeinek számos különleges szolgáltatását is élvezhesse. Megjelenítheti például a kisebb ablakban a film rendezőjét, amint éppen a fő képernyőn nézett mozifilm jeleneteiről, illetve színészeiről nyilatkozik.

 • 1080p Full HD a tűéles képekért

  1080p Full HD a tűéles képekért

  A Blu-ray lemezek képesek nagyfelbontású adatok, illetve 1920 x 1080 felbontású (Full HD) képek hordozására. Ez azt jelenti, hogy Ön a ma létező legjobb képminőséget kapja - lesz min legeltetnie a szemeit.

 • Deep Color az élénk színekért több, mint egymilliárd színben

  Deep Color az élénk színekért több, mint egymilliárd színben

  A való világnak nem szabhatnak gátat a színek - tulajdonképpen bármely szín megjelenhet bármilyen árnyalatban, vagy fényerősségben. Ami a TV képernyőjén látható, más lapra tartozik, ezért a képek gyakran nem élethűek. A Deep Color technológia újrateremti a természetes világot TV-készüléke képernyőjén, elhozva Önnek a valóság milliónyi színét - és új magasságokba emelve a vizuális élményt.

 • 1080p, 24 kép/s moziformátum

  1080p, 24 kép/s moziformátum

  Ismerje meg otthonában a valódi házimozi élményt a 24 képkocka/másodperces videónak köszönhetően. Az eredeti filmek mind ilyen képsebességgel vannak rögzítve, egyedülálló atmoszférát és képtextúrát biztosítva ezáltal a filmeknek. A Philips Blu-ray lemezlejátszók lehetővé teszik az Ön számára, hogy közvetlenül a Blu-ray lemezekről tapasztalja meg a 24 képkocka/másodperces technológia élményét, a mozizáshoz megdöbbentően hasonló nagyfelbontású képet nyújtva.

 • EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  Az EasyLinknek köszönhetően több készüléket – például DVD-lejátszót, Blu-ray lejátszót, TV-készüléket stb. – vezérelhet egyetlen távvezérlővel. Az iparági szabvány HDMI CEC protokollal osztja meg a működést a készülékek között a HDMI kábelen keresztül. Egy gombnyomással egyszerre vezérelheti összes csatlakoztatott HDMI CEC berendezését. A készenlét és a lejátszás funkció például tökéletes könnyedséggel használható.

 • Hibátlan, torzításmentes kép MPEG és 3D zajcsökkentéssel

  Hibátlan, torzításmentes kép MPEG és 3D zajcsökkentéssel

  Az álló- és mozgóképeket rögzítő kamerák felvételeit számos, különböző forrásokból származó aberráció (vagy zajhatás) éri. Ezek a zajhatások, jóllehet egyenként nem érzékelhetők, hozzájárulnak a képminőség romlásához. Az MPEG és a 3D zajcsökkentő funkciók javítják a képminőséget, így biztos lehet benne, hogy minden esetben kristálytiszta képpel találkozik.

 • DVD videó felkonvertálás: 1080p HDMI-n keresztül a majdnem tökéletesen nagyfelbontású képekért

  DVD videó felkonvertálás: 1080p HDMI-n keresztül a majdnem tökéletesen nagyfelbontású képekért

  A HDMI-n az 1080p-re felkonvertált jel kristálytiszta képet nyújt. A normál felbontású DVD-filmeket most valódi nagy felbontásban élvezheti - több részlettel és valósághű képpel. A progresszív pásztázás (ezt jelenti a „p” az „1080p” megjelölésben) kiküszöböli a TV-képernyőn gyakori sorstruktúrát, ezzel is biztosítva a kompromisszum nélküli élességet. És mindezen felül a HDMI közvetlen digitális kapcsolatot teremt, amely képes tömörítetlen digitális HD videó vagy digitális többcsatornás hang hordozására az analóg jelek konvertálásának elkerülésével. Az eredmény tökéletes, teljesen zajmentes kép és hang.

 • Dolby TrueHD és DTS-HD a 7.1-es nagy hűségű surround hangzásért

  Dolby TrueHD és DTS-HD a 7.1-es nagy hűségű surround hangzásért

  A 7.1 csatornás Dolby TrueHD és a DTS-HD High Resolution Audio gondoskodnak a Blu-ray lemezek legjobb hangzásáról. A hangzás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a felvételi stúdiókban készült mesterszalagokétól, így amit hall, pontosan az alkotók szándéka. A Dolby TrueHD és a DTS-HD High Resolution Audio teljessé teszi a nagyfelbontás által nyújtott élményt.

 • Élvezze a CD és DVD lemezekről származó filmjeit és zenét

  Élvezze a CD és DVD lemezekről származó filmjeit és zenét
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: