LCD monitor klinikai D-képpel

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/c/c272p4qpkew_00/c272p4qpkew_00_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LCD monitor klinikai D-képpel

  C272P4QPKEW/00 Hasonló termékek

  Klinikai kiértékelő kijelző

  Ez a Philips kijelző ideális klinikai környezetben történő mindennapos használathoz. Az előre beprogramozott D-kép beállítás egyenletes DICOM szürkeárnyalatos orvosi képeket biztosít. Gyógyászati besorolású tápegysége gondoskodik az alapvető biztonságról. Az antimikrobiális készülékház megakadályozza a baktériumok terjedését. Összes előny megtekintése

  C272P4QPKEW/00 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Brilliance LCD monitor klinikai D-képpel

Klinikai kiértékelő kijelző, 27”-es (68, 6 cm-es), 2560 x 1440 (3, 6 MP) C272P4QPKEW/00 Hasonló termékek

Klinikai kiértékelő kijelző

ragyogó képekkel

 • Klinikai D-kép gyári beállítás a DICOM part 14 szürkeárnyalatos képekhez

  Klinikai D-kép gyári beállítás a DICOM part 14 szürkeárnyalatos képekhez

  A megbízható értékelés érdekében a monitoroknak folyamatosan kiváló minőségű orvosi képeket kell biztosítaniuk. A standard monitorok szürkeárnyalatos orvosi képei többnyire a legjobb esetben is klinikai környezetben történő alkalmazásra nem megfelelő, inkonzisztens képeket biztosítanak. A Philips klinikai értékelési kijelzői előre beprogramozott D-képei gyári beállításként biztosítják a DICOM part 14 kompatibilis, szürkeárnyalatos standard kijelzőteljesítményt. A LED-es technológiát alkalmazó, kiváló minőségű LCD panelek használatával a Philips konzisztens és megbízható teljesítményt nyújt elérhető áron. További információ: http://medical.nema.org/

 • Az antimikrobiális készülékház aktívan akadályozza a baktériumok terjedését

  Az antimikrobiális készülékház aktívan akadályozza a baktériumok terjedését

  A kórokozók világszerte egyre nagyobb problémát jelentenek a kórházakban és klinikai környezetekben, mivel életveszélyes fertőzéseket okoznak. A Philips klinikai értékelési kijelzői kezelik ezt a kihívást, mivel a kijelző készülékházának szerves része a JIS Z2801 kompatibilis antimikrobiális adalékanyag. Az Ön és a páciensei jóllétét mostantól egy védőréteg biztosítja, amely akadályozza a leggyakoribb mikroorganizmusok, például „Staphylococcus aureus (Gastroenteritis)”, „Escherichia coli (E Coli)” és „Klebsiella (Pneumonia)” növekedését.

 • A PowerSensor akár 80%-kal csökkenti az energiaköltségeket

  A PowerSensor akár 80%-kal csökkenti az energiaköltségeket

  A PowerSensor egy beépített „személyérzékelő”, amely ártalmatlan infravörös sugarak kibocsátásával és fogadásával határozza meg, hogy a felhasználó a monitor előtt tartózkodik-e. A technológia automatikusan csökkenti a monitor fényerejét, ha a felhasználó eltávolodik az asztalától, így az energiaköltségek akár 80%-kal csökkenthetők, a monitor élettartama pedig jelentősen növelhető

 • A SmartErgoBase felhasználóbarát, ergonomikus beállításokat tesz lehetővé

  A SmartErgoBase felhasználóbarát, ergonomikus beállításokat tesz lehetővé

  A SmartErgoBase olyan monitortalp, amely ergonomikus és kényelmes kijelzést, valamint kábelelvezetést tesz lehetővé. A talp emberre szabott magassága, billenthetősége, elforgathatósága és annak szöge, illetve mindezek beállíthatósága maximális kényelmet biztosít, és enyhíti egy hosszú munkanap fáradalmait. A kábelelvezetés megszünteti a kábelrengeteget, és rendben tartja a munkaterületet, profi megjelenést kölcsönözve annak.

 • Kis magasság a keret és az asztal között a maximális olvasási kényelemért

  Kis magasság a keret és az asztal között a maximális olvasási kényelemért

  A SmartErgoBase talpnak köszönhetően a Philips monitor akár az asztal szintjéig is ledönthető, így kényelmes megtekintési szögtartományt nyújt. A kis magasság a keret és az asztal között tökéletes azoknak, akik bifokális, trifokális vagy progresszív lencsével rendelkező szemüveget hordanak a számítógépen való munkához. Emellett a nagyon eltérő magasságú személyek is fáradtság és megerőltetés nélkül nézhetik a monitort, és a kívánt szögben és magasságra állíthatják be.

 • SmartImage Clinic az általános kijelzőbeállításokhoz

  A SmartImage a Philips exkluzív csúcstechnológiája, mely elemzi a képernyőn látható tartalmat, és a monitoron megjelenített különböző alkalmazások vagy képek alapján optimalizálja a kijelzett tartalmat a fényerő, a kontraszt, a színek és az élesség dinamikus, valós idejű beállításával.

 • A gyógyászati besorolású tápegység alacsony kibocsátási szinttel garantálja a biztonságot

  Az alapvető biztonság, a teljesítmény és megbízhatóság alapvető követelmények a professzionális klinikai környezetben. A normál kijelzőktől eltérően a Philips klinikai értékelési kijelzői speciális, gyógyászati besorolású tápegységgel rendelkeznek, hogy megfeleljenek e követelményeknek. A készülék megfelel az EN/IEC 60601-1 szabványnak, biztosítva az alapvető biztonságot és teljesítményt. Megfelel továbbá az EN/IEC 60601-1-2 kiegészítő szabványnak is, amely a gyógyászati besorolású elektromágneses tesztekre és kompatibilitásra vonatkozik. Számos országban a kórházak és klinikák követelményként előírják az e szabványoknak való megfelelést.

 • A PLS Quad HD technológia 8 bit színmélységű, 109 ppi felbontású képeket biztosít

  Ez a professzionális Philips kijelző a legújabb PLS Quad HD panel használatával ultra nagy felbontású, széles látószögű képeket nyújt 2560x1440-es felbontásban. A kiváló 8-bites színmélységgel párosuló 109 ppi felbontásnak köszönhetően a korlátozott 6-bites színmélységgel és 82 ppi felbontással szemben valós színű sRGB képeket jelenít meg. Nagyobb fényereje és a hagyományos széles látószögű kijelzőkhöz képest alacsonyabb energiafogyasztása mindig ragyogó teljesítményt nyújt, és még energiát is megtakarít. Leginkább professzionális alkalmazásokhoz, például CAD-hez, grafikai tervezéshez, képek rendereléséhez stb. megfelelő.

 • A MultiView aktív kettős csatlakozást és nézetet tesz lehetővé egyidejűleg

  A MultiView for Clinical funkció segítségével egyidejűleg kettős kapcsolat és nézet valósítható meg. A rendkívül nagy felbontású Philips MultiView kijelző maximális hatékonyságot biztosít kényelmes, tiszta beállítással. A MultiView for Clinical funkció segítségével egyidejűleg kettős kapcsolatot és nézetet valósíthat meg, melynek eredményeként több számítógéppel vagy eszközzel dolgozhat párhuzamosan, egymás mellett, így az összetett, több feladatból álló munka is egyszerűvé válik. Két különböző forrás egymás melletti megtekintése a MultiView segítségével klinikai környezetben ideális az adatoknak és képeknek ugyanazon a képernyőn történő megtekintéséhez.

 • Beépített sztereó hangszórók multimédiához

  Egy pár kiváló minőségű sztereó hangszóró a kijelzőbe építve. A típustól és kialakítástól függően lehet látható és elölről sugárzó, rejtett és alulról, felülről, vagy hátulról sugárzó.

 • Mikrofonos webkamera a csatlakozáshoz és együttműködéshez

  A beépített webkamera és mikrofon segítségével láthatja munkatársait és ügyfeleit, és kommunikálhat velük. Ez az egyszerű megoldás lehetővé teszi az együttműködést és megosztást, így értékes időt takaríthat meg, az utazás költségeiről nem is beszélve.

 • A DisplayPort egyetlen, hosszú kábel segítségével biztosítja az audiót és a videót

  A DisplayPort átalakítás nélküli digitális csatlakozást biztosít a számítógép és a monitor között. A DVI szabványt felülmúlva, működőképes akár 15 méteres vezeték és 10,8 Gbit/s adatátviteli sebesség esetén is. Az azonnali nagy teljesítmény a leggyorsabb képalkotást és frissítési frekvenciát teszi lehetővé, aminek köszönhetően a DisplayPort a legjobb választás általános otthoni és irodai alkalmazásra, de még a nagy teljesítményt igénylő médiatartalmak esetén is. Az együttműködési lehetőségekről különböző adapterek gondoskodnak.

Összes specifikációt mutat
 • Vegye figyelembe a következőt: Az elsődleges diagnosztizáláshoz történő bármilyen használat kizárólagosan a kórházi vagy klinikai kezelő felelőssége.
 • A DICOM a NEMA vállalat orvosi adatokat biztosító, digitális kommunikációs eszközök standard publikációiban használt bejegyzett névjegye.
 • Az EPEAT Gold minősítés csak ott érvényes, ahol a termék regisztrálása a Philips részéről megtörtént. Kérjük, tekintse meg a www.epeat.net weboldalt a regisztráció Ön országában érvényes státuszával kapcsolatban.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: