HD kamera

  HD kamera

  Egyszerűen megörökíthető és megosztható pillanatok

  Az ESee CAM101 videokamera kristálytiszta emlékeket biztosít az Ön számára - Full HD felvétellel. Készítsen videókat egyetlen gombnyomással. Ossza meg másokkal TV-jén és online formában. Egyszerű csatlakoztatás a beépített USB csatlakozóval.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Egyszerűen megörökíthető és megosztható pillanatok

Élje át újra emlékeit HD minőségben!

 • Egygombos működtetés a nagyszerű pillanatok azonnali megörökítéséért

  Egygombos működtetés a nagyszerű pillanatok azonnali megörökítéséért

  Ne mulassza el soha többé a csodálatos pillanatokat. A Philips videokamera gyors indítási idejének köszönhetően azonnal kezdődhet a felvétel. A számos továbbfejlesztett jellemző - például a gyors processzor és a speciális jelfeldolgozás - gondoskodik róla, hogy a Philips videokamerának az indításhoz mindössze két másodpercre legyen szüksége. A gombok tervezésekor az egyszerűség volt a fő szempont, így a nagy felbontású filmezés elindításához az egyetlen teendő egy gombnyomás. A Philips videokamerával bármikor készen állhat a meglepő események megörökítésére - egyetlen pillanatot sem fog elveszíteni.

 • Gyors megosztás e-mailben, illetve a Facebook és YouTube oldalon

  Gyors megosztás e-mailben, illetve a Facebook és YouTube oldalon

  A beépített Windows szoftverrel videóit egyszerűen feltöltheti az olyan weboldalakra, mint a YouTube, a Facebook, a Twitter és a Vimeo. Mac felhasználók számára a rendszerezést, szerkesztést és megosztást az iLife részét képező iMovie teszi egyszerűvé. A továbbfejlesztett tömörítési technikának köszönhetően a Philips videokamera által használt HD videoformátum (H.264) a standard videokamerákhoz, digitális fényképezőgépekhez és mobiltelefonokhoz képest kisebb fájlokat hoz létre, de a videó minősége nem csorbul, így felvételeit gyorsabban feltöltheti! A fájlokat más programok is használhatják, többek között az iPhoto és a Windows Movie Maker.

 • Élje át újra emlékei minden részletét Full HD minőségű videókon!

  Élje át újra emlékei minden részletét Full HD minőségű videókon!

  Videofelvételeit teljes nagyfelbontású minőségben (Full HD 1080p) rögzítheti és tekintheti meg. Az „1080” a kijelző felbontását jelenti a képernyő vízszintes sorainak számában kifejezve. A „p” a progresszív pásztázásra, azaz a sorok szekvenciális megjelenítésére utal minden egyes képkockán. Az 1080p az átlagos mobiltelefonoknál és digitális kameráknál messze jobb képminőséget nyújt. Ráadásul a videokamera ugyanazt a H.264 videoformátumot használja, mint a Blu-ray lejátszók és lemezek. Ez az igen kifinomult formátum remek HD képminőséget nyújt, így lehetővé teszi, hogy a videofilmek segítségével emlékeit kristálytisztán megőrizze.

 • A 3 másodperces előrögzítéssel a váratlan eseményeket sem mulasztja el

  A 3 másodperces előrögzítéssel a váratlan eseményeket sem mulasztja el

  Az élet legizgalmasabb pillanatai olykor váratlanul érik Önt. A 3 másodperces előrögzítéssel azonban akkor is többet vehet fel, ha a kelleténél néhány másodperccel később nyomja meg a gombot. Ha be van állítva a 3 másodperces előrögzítés, a videokamera a gomb megnyomása előtt már automatikusan elkezdi a felvételt. Az állandó puffermemóriának köszönhetően többé nem marad le semmiről.

 • Micro SD-kártyanyílás max. 32 GB-ig, 16 órányi HD videóhoz

  Micro SD-kártyanyílás max. 32 GB-ig, 16 órányi HD videóhoz

  A Philips videokamera micro SD-kártyanyílásának köszönhetően végre annyit filmezhet, amennyit csak szeretne. A kisméretű, de nagy tárolási kapacitású micro SD-kártyákon biztonságosan tárolhatja összes videofelvételét és fényképét. A kis méretnek hála, néhánnyal többet becsomagolni és magunkkal vinni igazán nem jelent gondot. A videokamera kártyanyílása kompatibilis az összes univerzális micro SD-kártyával, ezáltal a memória akár 32 GB-ra növelhető, ami 16 órányi HD videofelvételt jelent. Folytassa bátran a felvételt.

 • Akár 5 megapixeles felbontás a kiváló minőségű fényképekért

  Akár 5 megapixeles felbontás a kiváló minőségű fényképekért
 • Közvetlen TV-csatlakoztatás HDMI-n keresztül HD videók megtekintéséhez

  Közvetlen TV-csatlakoztatás HDMI-n keresztül HD videók megtekintéséhez
 • Beépített USB csatlakozó PC/Mac készülékek akadálytalan csatlakoztatásához

  Beépített USB csatlakozó PC/Mac készülékek akadálytalan csatlakoztatásához
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: