Mobiltelefon

  Mobiltelefon

  CT5358/00BMEURO Hasonló termékek

  Rögzítse, beszéljen rá és küldje el!

  FotoTalk funkció: a beszélő képek Összes előny megtekintése

  CT5358/00BMEURO Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Rögzítse, beszéljen rá és küldje el!

 • Beépített VGA digitális kamera

  A beépített, 640 x 480 pixel VGA felbontással rendelkező digitális kamerával minőségi képeket készíthet a telefonjával bármikor és bárhol, majd elküldheti azokat MMS-ben vagy elektronikus üzenetben, illetve tárolhatja is a telefonkészülék memóriájában.

 • Akár négyszeres digitális nagyítás

  Képeit egyszerűen 4-szeresére nagyíthatja vagy kicsinyítheti, így a megfelelő részleteket emelheti ki, és kifejezőbb képeket készíthet. Távoli tárgyak fotózásakor, vagy ha a teljes látványnak csak bizonyos részletére szeretne koncentrálni, előnézeti módban aktiválja a zoom funkciót.

 • TFT kijelző 65 536 ragyogó színnel

  A 65K briliáns színt felvonultató színes TFT kijelző nagy kontrasztarányt és fényerőt kínál 65 536 ragyogó szín segítségével; az ultrafinom árnyalatok pedig a grafikák és fényképek tiszta és fényes megjelenítését teszik lehetővé.

 • MMS (multimédiás üzenetküldő szolgáltatás)

  Az MMS (multimédiás üzenetküldő szolgáltatás) segítségével a szöveges üzenetekkel együtt képeket, video-, és audiofájlokat küldhet és fogadhat mobiltelefonjával.

 • A FotoTalk Hangot ad MMS képeihez

  A FotoTalk funkcióval egyidejűleg küldhet képet és hangot MMS üzenet formájában családtagjainak és barátainak. A kamera nyomógombjával vagy a multimédia menüből nyissa meg a FotoTalk funkciót, készítse el a felvételt, rögzítse a hangját, majd küldje el az MMS üzenetet!

 • Speciális hatások a képek kreatív személyessé tételéhez

  A speciális hatások olyan változtatásokat tesznek lehetővé, melyek segítségével egyedivé teheti képeit: szépia, szürkeskála, élesség, digitális, domborított vagy negatív színek. Az előnézet módban válasszon egyet a speciális hatások közül, készítse el a fényképet, majd mentse el a telefon képernyőfelbontási formátumában, pl. 128x160 képpontos formátumban.

 • Szerkesszen saját többszólamú dallamokat és csengőhangokat a BeDJ funkcióval.

  Az elképesztő BeDJ funkció szabad utat enged kreativitásának: ezzel a valóságos hordozható keverő stúdióval bármikor, bárhol egyszerűen hozhatja létre, élvezheti és megoszthatja saját szerkesztésű dallamait. Alkossa meg saját hangzásait a közismert nemzetközi DJ-ktől származó, előre meghatározott stílusok és a telefonon található többszólamú csengőhangok felhasználásával, illetve WAP-on vagy MMS-en keresztül, valamint infravörös kommunikációval letölthető zeneszámok segítségével. Akár 9 különböző dallamot is mixelhet egy-egy saját dallam megkomponálásához.

 • 32 szólamú, gazdag hangzásvilágú polifónikus csengőhangok

  A 32 szólamú, polifónikus csengőhangok a MIDI formátum segítségével, több különböző hang egyidejű megszólaltatásával természetesebb és valósághűbb zenei hangzást nyújtanak, mint egy igazi kis zenekar.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: