Mobiltelefon

  Mobiltelefon

  CT6398/00MPEURO Hasonló termékek

  Maga a különlegesség

  A Philips 639 egyedi kihajtható telefon, amelynek tükre alatt bámulatos külső képernyő rejlik. Összes előny megtekintése

  CT6398/00MPEURO Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Maga a különlegesség

Mirror FX

 • 'Mirror FX mágikus kijelzőhatás

  Fedezze fel a tükör mögé rejtett mágikus képernyőt. A Mirror FX mágikus kijelzőhatás egy tükör segítségével álcázza a külső képernyőt. A képernyő csak csengetéskor válik láthatóvá.

 • Nagy fényerejű OLED LCD

  Az OLED technológia nagy fényerejű kijelzést biztosít, így jobb minőségben oszthatja meg másokkal animációit.

 • A bolondos animációk szórakoztatóvá teszik telefonját

  A bolondos animációk lehetővé teszik személyes riasztások beállítását minden 15, 30 vagy 60 percben - gong vagy harang hangjelzéssel -, választhat 1 animációt az 5 állat közül (teknős, béka, tigris, nyúl vagy panda), és megoszthatja jókedvét barátaival is.

 • MMS (multimédiás üzenetküldő szolgáltatás)

  Az MMS (multimédiás üzenetküldő szolgáltatás) segítségével a szöveges üzenetekkel együtt képeket, video-, és audiofájlokat küldhet és fogadhat mobiltelefonjával.

 • Szerkesszen saját többszólamú dallamokat és csengőhangokat a BeDJ funkcióval.

  Az elképesztő BeDJ funkció szabad utat enged kreativitásának: ezzel a valóságos hordozható keverő stúdióval bármikor, bárhol egyszerűen hozhatja létre, élvezheti és megoszthatja saját szerkesztésű dallamait. Alkossa meg saját hangzásait a közismert nemzetközi DJ-ktől származó, előre meghatározott stílusok és a telefonon található többszólamú csengőhangok felhasználásával, illetve WAP-on vagy MMS-en keresztül, valamint infravörös kommunikációval letölthető zeneszámok segítségével. Akár 9 különböző dallamot is mixelhet egy-egy saját dallam megkomponálásához.

 • TFT kijelző 65 536 ragyogó színnel

  A 65K briliáns színt felvonultató színes TFT kijelző nagy kontrasztarányt és fényerőt kínál 65 536 ragyogó szín segítségével; az ultrafinom árnyalatok pedig a grafikák és fényképek tiszta és fényes megjelenítését teszik lehetővé.

 • 32 szólamú, gazdag hangzásvilágú polifónikus csengőhangok

  A 32 szólamú, polifónikus csengőhangok a MIDI formátum segítségével, több különböző hang egyidejű megszólaltatásával természetesebb és valósághűbb zenei hangzást nyújtanak, mint egy igazi kis zenekar.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: