Hordozható rádió

  Hordozható rádió

  Élvezze a hordozható DAB+ rádiót útközben!

  Hozza ki a legtöbbet rádiójából, bárhová is megy. A Philips DA1200/12 hordozható DAB-rádió kristálytiszta hangzást, gyors keresést, és programozható FM/DAB-állomásokat kínál. Kis méretének és beépített akkumulátorának köszönhetően tökéletes útitársként szolgál. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható rádió

DAB+/FM, Digitális hangolás, 20 programhely, Sztereó fejhallgató, Akkumulátoros DA1200/12 Hasonló termékek

Élvezze a hordozható DAB+ rádiót útközben!

 • Nagyméretű LCD, háttérvilágítással - alacsony fényerő mellett is jól olvasható

  Nagyméretű LCD, háttérvilágítással - alacsony fényerő mellett is jól olvasható

  A háttérvilágítással ellátott LCD kijelző jól olvasható és könnyen kezelhető gyenge fényviszonyok mellett is, és egyértelmű adatokat jelenít meg egyetlen szempillantás alatt.

 • Tiszta és zavarmentes DAB+ rádió

  Tiszta és zavarmentes DAB+ rádió

  A DAB+ digitális rádió (Digital Audio Broadcasting - digitális rádió-műsorszórás) az FM analóg adást felülmúlva újszerű rádiózást tesz lehetővé földi adók segítségével. Nagyobb választási lehetőséget biztosít a hallgatóknak; tiszta, zavarmentes hangot juttatva el hozzájuk. A technológia segítségével a vevőkészülék rááll a számára észlelhető legerősebb jelre. A DAB+ digitális állomásoknak köszönhetően nem kell többé megjegyezni a frekvenciákat: a készülékek hangolása állomásnév szerint történik, azaz nincs többé akadály.

 • Kompakt, könnyű kialakításának köszönhetően ideális útitárs

  Kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően a minitöltő ideális útitárs, amely lehetővé teszi, hogy valamennyi készüléke használatra kész maradjon.

 • Sztereó fejhallgató-csatlakozó a zene személyesebb élvezetéhez

  Csatlakoztassa saját fejhallgatóját ehhez a Philips készülékhez, és élvezze egyedül a zenét, amikor jólesik. Élvezze kedvenc zenéjét nagyszerű hangminőségben, fejhallgatóját a készülékhez csatlakoztatva, anélkül, hogy másokat zavarna.

 • DAB+, DAB és FM a tökéletes rádióhallgatás élményéért

  A DAB+/DAB digitális rádió (Digital Audio Broadcasting - digitális rádió-műsorszórás) az FM analóg adást felülmúlva újszerű rádiózást tesz lehetővé földi adók segítségével. Nagyobb választási lehetőséget biztosít a hallgatóknak, tiszta, zavarmentes hangot juttatva el hozzájuk. A technológia segítségével a vevőkészülék rááll a számára észlelhető legerősebb jelre. A DAB digitális állomásoknak köszönhetően nem kell többé megjegyezni a frekvenciákat: a készülékek hangolása állomásnév szerint történik, azaz nem kell többé útközben átállítgatni.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: