Szórakoztatórendszer dokkolóegységgel

  DVD playback

  Szórakoztatórendszer dokkolóegységgel

  Tekintse meg videóit iPod-ról, DVD-ről és SD kártyáról

  Élvezze DVD-it és iPod videóit 21,6 cm-es (8,5"), széles, billenthető képernyőn. A keskeny és kompakt Philips DCP850 készülék SD- és MMC-memóriakártya-olvasóval rendelkezik, amellyel megtekintheti a memóriakártyáján tárolt digitális fényképeket és DivX filmeket.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Tekintse meg videóit iPod-ról, DVD-ről és SD kártyáról

 • Játsszon le zenét és egyúttal töltse iPod készülékét

  Játsszon le zenét és egyúttal töltse iPod készülékét

  Élvezze kedvenc MP3 zenéjét, miközben tölti iPod-ját! A dokkolóval közvetlenül csatlakoztathatja iPod lejátszóját a dokkolós szórakoztatórendszerhez, így kedvenc zenéjét kiváló hangzással élvezheti. Lejátszás közben lehetősége van iPod-jának töltésére, így nem kell aggódnia az akkumulátor megfelelő töltöttségéért. A távvezérlővel navigálhat, kiválasztva és lejátszva az iPod lejátszón tárolt zenéit. A dokkolós szórakoztatórendszer automatikusan tölti iPod készülékét dokkolás közben.

 • DVD, DVD+/-R és DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® és MPEG4 filmek lejátszása

  DVD, DVD+/-R és DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® és MPEG4 filmek lejátszása

  A DivX® támogatás azt jelenti, hogy kódolt videofelvételeket tekinthet meg nappalija kényelmében. A DivX® médiaformátum MPEG4 alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé CD-R/RW-n, memóriakártyán és DVD-videón. A DivX® CD lemezt lejátszhatja egyes DVD-lejátszókon, DVD-felvevőkön és házimozi-rendszereken.

 • SD/MMC kártyaleolvasó filmek és fényképek megtekintéséhez

  SD/MMC kártyaleolvasó filmek és fényképek megtekintéséhez

  Videoklipek, fényképek és zene megtekintése/meghallgatása és megosztása könnyen és gyorsan. A tökéletes kényelem érdekében a lejátszó SD/MMC memóriakártya-foglalattal rendelkezik. A memóriakártyát egyszerűen a lejátszó oldalán lévő nyílásba helyezve a kártyán tárolt multimédiafájlok elérhetővé válnak.

 • Nézzen filmeket 16:9-es, széles képernyős formátumban!

  Nézzen filmeket 16:9-es, széles képernyős formátumban!

  Mutassa meg barátainak és családjának, és ossza meg velük filmjeit és digitális fényképeit. A 16:9-es széles képformátum egy univerzális szabvány a nagyfelbontású digitális televíziók számára. A natív 16:9-es képoldalarány kiváló játék- és videómegjelenítést kínál a képernyő alján és tetején lévő fekete csíkok nélkül, valamint a kép különböző képernyőméretekhez illeszkedő átméretezéséből adódó minőségveszteség nélkül.

 • Dolby Digital a felejthetetlen filmélményért

  Dolby Digital a felejthetetlen filmélményért

  Mivel a Dolby Digital vezető digitális többcsatornás audió szabvány az emberi fül működését veszi alapul, általa nagyszerű minőségű térhatású hangzást tapasztalhat.

 • 8,5"-es, billenthető, színes LCD-panel a rugalmasabb megtekinthetőségért

  8,5"-es, billenthető, színes LCD-panel a rugalmasabb megtekinthetőségért
 • Egyetlen távvezérlő a rendszerhez és az iPod-hoz

  Egyetlen távvezérlő a rendszerhez és az iPod-hoz
 • Zero Bright Dot™ képernyő az optimális képminőségért

  Élvezze a legkiválóbb minőségű képeket, melyek mentesek az LCD-képernyőkön megszokott, zavaró sötét, illetve világos pontoktól. Az LCD-kijelzőkön általában „fényes pontok”-nak nevezett apró tökéletlenségek figyelhetők meg. Bizonyos számú fényes pont előfordulását korábban a panel-tömeggyártás elkerülhetetlen velejárójának tekintették. A Philips a hordozható DVD-lejátszók gyártásánál szigorú minőségellenőrzési folyamatokat alkalmaz, és így az LCD-kijelzők készítése a fényes pontok tekintetében a zéró tolerancia elvét követik. Válasszon Philips Zero Bright Dot™ technológiájú hordozható DVD-lejátszót az optimális képminőség érdekében.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: