szórakoztatórendszer dokkolóegységgel

  DVD playback

  szórakoztatórendszer dokkolóegységgel

  Tekintse meg videóit iPod-ról, DVD-ről és SD kártyáról

  Élvezze a DVD-ket és iPod videókat a Philips DCP951 készülék 22,9 cm-es (9"), színes, széles képernyőjén. Behúzható adapter iPod készülékhez és beépített SD/MMC kártyanyílás – több forrásból is megtekintheti a DivX filmeket és a digitális fényképeket. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

szórakoztatórendszer dokkolóegységgel

22, 9 cm-es (9") színes kijelző, DVD lejátszás DCP951/12 Hasonló termékek

Tekintse meg videóit iPod-ról, DVD-ről és SD kártyáról

 • 22,9 cm-es (9"-es) színes TFT LCD kijelző, széles képernyős (16:9) formátummal

  22,9 cm-es (9"-es) színes TFT LCD kijelző, széles képernyős (16:9) formátummal

  A színes LCD képernyőnek köszönhetően életre keltheti gondosan őrzött fényképeit. Ismerje meg a papírképek esetében megszokott, részletgazdag és élénk színekkel történő megjelenítés kiváló minőségét. A 16:9-es széles képformátum egy univerzális szabvány a nagyfelbontású digitális televíziók számára. A natív 16:9-es képoldalarány kiváló játék- és videomegjelenítést kínál a képernyő alján és tetején lévő fekete csíkok nélkül, valamint a kép különböző képernyőméretekhez illeszkedő átméretezéséből adódó minőségveszteség nélkül.

 • Játsszon le zenét és egyúttal töltse iPod készülékét

  Játsszon le zenét és egyúttal töltse iPod készülékét

  Élvezze kedvenc MP3 zenéjét, miközben tölti iPod-ját! A dokkolóval közvetlenül csatlakoztathatja iPod lejátszóját a dokkolós szórakoztatórendszerhez, így kedvenc zenéjét kiváló hangzással élvezheti. Lejátszás közben lehetősége van iPod-jának töltésére, így nem kell aggódnia az akkumulátor megfelelő töltöttségéért. A távvezérlővel navigálhat, kiválasztva és lejátszva az iPod lejátszón tárolt zenéit. A dokkolós szórakoztatórendszer automatikusan tölti iPod készülékét dokkolás közben.

 • DVD, DVD+/-R és DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® és MPEG4 filmek lejátszása

  DVD, DVD+/-R és DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® és MPEG4 filmek lejátszása

  A DivX® támogatás azt jelenti, hogy kódolt videofelvételeket tekinthet meg nappalija kényelmében. A DivX® médiaformátum MPEG4 alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé CD-R/RW-n, memóriakártyán és DVD-videón. A DivX® CD lemezt lejátszhatja egyes DVD-lejátszókon, DVD-felvevőkön és házimozi-rendszereken.

 • SD/MMC kártyaleolvasó filmek és fényképek megtekintéséhez

  SD/MMC kártyaleolvasó filmek és fényképek megtekintéséhez

  Videoklipek, fényképek és zene megtekintése/meghallgatása és megosztása könnyen és gyorsan. A tökéletes kényelem érdekében a lejátszó SD/MMC memóriakártya-foglalattal rendelkezik. A memóriakártyát egyszerűen a lejátszó oldalán lévő nyílásba helyezve a kártyán tárolt multimédiafájlok elérhetővé válnak.

 • Élvezze a beépített akkumulátor által nyújtott 2,5 órás lejátszási időt*

  Élvezze a beépített akkumulátor által nyújtott 2,5 órás lejátszási időt*

  Ez a Philips lejátszó egy kompakt beépített akkumulátorral rendelkezik a hosszantartó teljesítmény érdekében. Akár 2,5 órás folyamatos film-, fénykép- és zenelejátszás egyetlen töltést követően. A lejátszó feltöltéséhez Önnek csupán csatlakoztatnia kell a tápkábelt.

 • Diabemutató, fényképek és indexképek megjelenítése

  Diabemutató, fényképek és indexképek megjelenítése
 • Egyetlen távvezérlő a rendszerhez és az iPod-hoz

  Egyetlen távvezérlő a rendszerhez és az iPod-hoz
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: