Vezeték nélküli telefon

  Vezeték nélküli telefon

  Üdvözöljük a színek világában!

  Az 5 sorozatú telefonok színes kijelzője életre kelti a készülékeket, és újabb dimenziókat nyit meg a telefonálás előtt. A színek nem csupán a keresést könnyítik meg a menürendszerben, hanem a többi funkciónak is valódi mélységet adnak.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Üdvözöljük a színek világában!

 • Polifónikus csengőhangok a természetesebb, realisztikus hangzás érdekében

  A polifónikus csengőhang azt jelenti,hogy a telefon egyidejűleg több hangot is kiad, így szabatos zenei hangzást eredményez, azaz a dallam teljesen valósághűen hangzik.

 • Választható háttérképek

  Egy kép többet mond minden szónál. Tallózzon a kézibeszélőn tárolt képek gyűjteményében. Válassza ki a hangulatának legmegfelelőbbet, és jelenítse meg a képernyő háttereként.

 • Ikonos vezérlésű, színes menü

  A telefon funkcióit néhány menüpontban csoportosították, ezeket színes ikonok jelölik. Ez leegyszerűsíti a keresést és a telefonhasználatot.

 • Kihangosítás - Tegye szabaddá kezeit!

  A kéz nélküli üzemmód beépített hangszóró segítségével erősíti fel a hívó hangját, így telefonálás közben nem kell a telefont a füléhez szorítania. Ez a funkció leginkább konferenciabeszélgetések esetén hasznos, vagy ha a beszélgetés alatt jegyzetelni szeretne.

 • Virtuálisan interferenciamentes

  A továbbfejlesztett digitális technológiának köszönhetően a hívásokat nem zavarja más készülékekkel fellépő interferencia.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: