Digitális AV receiver-rendszer

  Digitális AV receiver-rendszer

  Csavarja feljebb az élményt a páratlan felbontással!

  Tapasztalja meg a csúcsminőségű audio- és videotechnológiát, az intenzív zenei és filmélményt ígérő receiver segítségével.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Csavarja feljebb az élményt a páratlan felbontással!

 • HDMI kimenet digitális nagyfelbontású video- és digitális audiofelvételhez

  HDMI kimenet digitális nagyfelbontású video- és digitális audiofelvételhez

  A HDMI közvetlen digitális kapcsolat, amely digitális HD video- és digitális többcsatornás audioanyagot is tud kezelni. Mivel az analóg jeleket nem váltja át, ezért tökéletes minőségű képet és hangot szolgáltat, amelyek teljesen zajmentesek. A HDMI tökéletesen visszafele kompatibilis a DVI-vel.

 • Video-felkonvertálás az akár 1080i soros javított felbontás érdekében

  A video-túlmintavételezés segítségével megnövelheti a DVD által használt SD (hagyományos felbontású) videojelek felbontását, Ön tehát az élesebb, sokkal élethűbb képnek köszönhetően több részletet lát. Az eredményül kapott HD videokimeneti jel HDMI-n (nagy felbontású multimédia felületen) keresztül betáplálható egy HD megjelenítőbe.

 • A Noise Shaped Video™ Precision Video kiküszöböli a videofelvételben lévő zajt

  Az NSV™ Precision Video egy beágyazott zajcsökkentő technológia, amely kiküszöböli a videojelben lévő zajokat, ezáltal kifinomultabb látványt biztosít.

 • A Dolby Digital EX és DTS ES teljes, 360 fokos surround hangzást kínál

  A Dolby Digital EX és DTS ES 6.1 csatornás formátumok, hátsó térhatású hanggal, melyet a Dolby Digital és DTS folyamba kódolnak be. A formátumok élethű térbeli elhelyezést tesznek lehetővé a teljes 360 fokos hanghatás érdekében (pl. a hang az egyik oldalról a másikra mozog).

 • DAB több állomás vételi lehetőségéért és a kristálytiszta hangzásért

  A Digital Audio Broadcasting (DAB) a legmodernebb digitálisrádió-technológia. Ez lehetővé teszi kedvenc rádióállomásai kristálytiszta, közel CD- minőségben történő hallgatását. Ezenfelül a rádióállomások még szélesebb választéka áll rendelkezésre, és az árnyékoló hegyek, magas épületek vagy az időjárás okozta jelzavarás miatti zaj a múlté. Mivel a DAB rádiójel teljesen digitális, az adók szöveget is sugározhatnak, mint pl. műsorinformációk, hírek, sporteredmények, képek vagy akár videók, közvetlenül az Ön rádióvevőjébe. A rádióadás még sohasem szólt ilyen jól.

 • UCD (univerzális D-osztályú) audiofil digitális erősítő

  Az UCD digitális erősítő egy teljesen digitális, D osztályú erősítő, amelyet úgy terveztek, hogy a lehető legkisebb kimeneti impedanciát és a lehető legjobb mérési eredményeket ötvözték. A „teljesen visszacsatolás nélküli" UCD digitális hangerősítő a legigényesebbek számára is megfelelő hang teljesítményt teszi lehetővé.

 • Fémház és a legjobb audió teljesítményhez kialakított áramkörök

  A lejátszó megerősített fémháza árnyékoló hatású, ami csökkenti az elektromágneses impulzusok negatív hatásait, ill. a vibrációt. Az audió áramkörök minőségi alkatrészekből készülnek, amelyeket alapos tesztek után választottunk ki kiváló mérési eredményeik és szubjektív vélemény alapján. A kritikus alkatrészek gondos kiválasztáson estek át a legjobb teljesítmény elérése érdekében.

 • Felhasználóbarát és egyszerű AV beállítás az OSD-n keresztül

  A képernyőkijelző egyszerű és felhasználóbarát felületet kínál AV készüléke lehető legegyszerűbb használatához és beállításához.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: