Multimédiás hangszórók 2.0

  Multimédiás hangszórók 2.0

  Laptopja még soha nem szólt ilyen jól!

  A csúcskategóriájú csipogók és mélynyomók ilyen kis méretben eddig nem tapasztalt hangminőséget nyújtanak. Az USB plug-and-play csatlakozás miatt nincs szükség adapterre, nincs szükség elemekre. Könnyű, robusztus és kompakt - minden laptoptáskába belefér.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Laptopja még soha nem szólt ilyen jól!

Hordozható digitális hangzás

 • A digitális hangminőség tökéletes jelet ad a tökéletes minőség érdekében

  Az audió-t digitális jelek formájában továbbítják, és csak az utolsó percet alakítják át analóg jellé. Ez csökkenti az interferenciákat és az eredeti felvételt tökéletesen adja vissza.

 • Több, mint 75 év tapasztalata az audió üzletágban

  A Philips fejlesztette ki a CD-t és vezette a csoportot, mely az USB audió specifikációt írta. Több millió audió rendszert, házimozi rendszert és televízió készüléket gyártott az elmúlt évtizedekben. Mivel a Philips az audió fejlesztés vezető vállalata, bízhat cégünkben, hogy PC hangrendszereink a legjobb minőségű hangzást biztosítják.

 • Mélyhangsugárzók: jobb minőségű mélyhangok külön mélynyomó nélkül

  A mélyhangsugárzók segítségével a kisméretű hangszórók a mélyhang-frekvenciákat méretnövelés és külön mélynyomó nélkül is hatékonyan képesek reprodukálni. Valódi mélynyomó hangélményt nyújtanak. A 2.1 rendszer mélyhang-minősége egy kevésbé helyigényes 2.0 rendszerbe foglalva. Jobb minőségű mélyhangok, kisebb helyen!

 • Két kiváló minőségű magassugárzó a hibátlan magas hangokért

  A hangszórók dobozában elhelyezett high-end magassugárzó drámaian javítja a magas hangok reprodukálását. A zene életre kel, a filmek pedig a magas frekvenciák teljes tartományának visszaadása miatt úgy szólnak, ahogy alkotójuk elképzelte.

 • D osztályú digitális erősítő a minőségi hanghatás érdekében

  A D osztályú digitális erősítő vesz egy analóg jelet, átalakítja digitális jellé, majd a jelet digitálisan felerősíti. A jel ezek után belép egy demodulációs szűrőbe, és megszületik a végső kimenet. A felerősített digitális kimenet a digitális audió minden előnyét biztosítja, a jobb hangminőséget is beleértve. Ráadásul a D osztályú digitális erősítőnek több mint 90%-kal nagyobb a hatékonysága, mint a hagyományos AB erősítőknek. Ez a nagy hatékonyság kis helyigényű, erőteljes erősítőt eredményez.

 • Változtassa prezentációit multimédia élménnyé

  A legtöbb laptop beépített hangszóróinak gyenge hangminősége miatt a Powerpoint prezentációk nem érhetik el a kellő hatást. A kompakt, robusztus, kiváló hangzást nyújtó hangfalak segítségével, melyeket bárhová magával vihet prezentációit megtámogathatja azzal a hangzással, amit megérdemel.

 • Kompatibilis zene, játékok, filmek, internet audió forrásaival

  Bármely zene, játék, film és internet audió forrás lejátszható, így nem számít, mit szeretne hallani, nagyobb lesz az élmény, mint valaha.

 • Kompakt, robusztus kialakítás a folyamatosan mozgásban levőknek

  Kis mérete miatt könnyen elfér a laptop mellett vagy az utazótáskában, így bárhová magával viheti, robusztus kivitele pedig megfelelően ellenállóvá teszi az utazás során őt érő ütésekkel szemben.

 • Teljesen hordozható

  A szállítást kompakt méret és intelligens kábelelvezetés könnyíti meg

 • Könnyű csatlakoztatás USB-n át a PC és Laptop-hoz

  Az USB Plug and Play azt jelenti, hogy az eszköz megfelel az USB szabványoknak és a PC vagy Laptop felismeri. Így az USB eszközök csatlakoztatása gyors és egyszerű.

 • A mágneses árnyékolás kiiktatja a számítógép képernyő torzítást

  Mivel a hangszóró meghajtókban levő erős mágnesek mágnesesen árnyékoltak, nem áll fenn képtorzulás vagy károsodás veszély, ha a PC monitora mellé helyezi a készüléket.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: