Hordozható MP3-CD lejátszó

  Hordozható MP3-CD lejátszó

  Karcsú MP3-CD lejátszó

  Merüljön el a nagyvárosi életben a vékony és elegáns eXp3460 MP3-CD lejátszóval. Élvezze az akár 45 órás nonstop MP3 és WMA zenét, és tekintse meg az előadókra és dalokra vonatkozó adatokat az LCD kijelzős távvezérlőn a zene maximális élvezetéhez.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Karcsú MP3-CD lejátszó

viselhető LCD távirányítóval

 • MP3 és WMA lejátszása

  MP3 és WMA lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja GoGear lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével, és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • 200 másodperces Magic ESP™

  200 másodperces Magic ESP™

  A Magic Electronic Skip Protection™ (Magic Elektronikus Rázkódásvédelem) egy kényelmi funkció, mely a futás közbeni rázkódás ellenére is megszakítás-mentes MP3-CD lejátszást biztosít. A Magic Electronic Skip Protection™ rendszerrel felszerelt lejátszók különböző formátumú, pl. MP3, WMA, vagy CDDA digitális zene tárolására képes puffert használnak. Ennek tartalma és a letapogatás sebessége folyamatosan változik, hogy megszakítás-mentes lejátszást tudjon biztosítani.

 • Digit. dinam. mélyhangkiemelés - optimális basszus mindig

  Digit. dinam. mélyhangkiemelés - optimális basszus mindig

  A digitális dinamikus mélyhang-kiemelés intelligens mélyhangkiemelő, amely nagy hangerőnél is torzítás mentesen erősíti fel a mélyhangokat, kis hangerő mellett pedig nem veszélyezteti az alsó mélyhangfrekvenciákat. A technológiailag fejlett elektronika állandóan figyeli a hangerő és a mélyhang szinteket, pontosan végzi mindkettő kalibrálását, hogy kivédje a hangtorzulást, és így optimális mélyhangokat nyerjen. A digitális dinamikus mélyhangkiemelés elősegíti a kiváló mélyhangteljesítmény élvezetét – a választott hangerőszinttől függetlenül.

Összes specifikációt mutat
 • Az akkumulátor élettartama a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • 64 kbps WMA kódolással számolva.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: