Soundbar házimozi

  Soundbar házimozi

  A HD TV élménye garantált

  Életre kelti filmjeit és játékait a nagyszerű surround térhangzás által. A 300 W hangteljesítménynek, az integrált HDMI hubnak és mélynyomónak köszönhetően kiváló minőségű hang- és képminőségben élvezheti a filmeket és játékokat, vezetékrengeteg nélkül! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A HD TV élménye garantált

a készülék erőteljes mélysugárzójának köszönhetően

 • Dolby Virtual hangsugárzó a realisztikus surround hangzásért

  Dolby Virtual hangsugárzó a realisztikus surround hangzásért

  A Dolby Virtual hangsugárzó kifinomult audiovirtualizációs technológia, amely sokoldalú és magával ragadó surround hangzást produkál kéthangszórós rendszerrel. A speciálisan kidolgozott térbeli algoritmusok hűen reprodukálják az ideális, 5.1 csatornás környezet hangzási jellemzőit. A DVD-lejátszás a kétcsatornás környezet bővítésével még tovább fejlődött. Dolby Pro Logic II feldolgozással kombinálva bármilyen kiváló minőségű sztereó hangforrással megvalósítható az élethű, többcsatornás surround hangzás. Nincs szükség új hangszórókra, vezetékekre és állványokra ahhoz, hogy a hang teljesen betöltse a helyiséget.

 • EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  Az EasyLinknek köszönhetően több készüléket, pl. DVD lejátszót, Blu-ray lejátszót, TV-t stb. vezérelhet egyetlen távvezérlővel. Az iparági szabvány HDMI CEC protokollal osztja meg a működést a készülékek között a HDMI kábelen keresztül. Egy gombnyomással egyszerre vezérelheti összes csatlakoztatott HDMI CEC berendezését. A készenlét és a lejátszás funkció például tökéletes könnyedséggel használható.

 • Az MP3 Link lehetővé teszi zene lejátszását hordozható médialejátszókról

  Az MP3 Link lehetővé teszi zene lejátszását hordozható médialejátszókról

  Az MP3 Link segítségével az MP3 fájlokat közvetlenül hordozható médialejátszójáról játszhatja le házimozi-rendszerén. Mindössze csatlakoztatni kell a hordozható MP3 lejátszót a beépített MP3 Link csatlakozóhoz, és a Philips házimozi-rendszer által biztosított kivételes hangminőségben hallgathatja MP3 zenefájljait. Az MP3 Link eljuttatja a hordozható zenét nappalija kényelmébe.

 • A 81 cm-es (32") vagy nagyobb síkképernyős TV-készülékekhez optimális SoundBar kialakítás

  A 81 cm-es (32") vagy nagyobb síkképernyős TV-készülékekhez optimális SoundBar kialakítás

  A SoundBar házimozi hangsugárzó kifinomultságot és kecsességet visz nappalijába. Bár legalább 81 cm-es (32"-es) síkképernyős TV-hez tervezték, bármely más síkképernyős TV-hez is illik, akárcsak otthonához és életstílusához.

 • USB Link a flash drive-on tárolt fényképek és zene USB Direct lejátszására

  USB Link a flash drive-on tárolt fényképek és zene USB Direct lejátszására

  Az univerzális soros busz vagy USB számítógépek, perifériák és szórakoztatóelektronikai berendezések csatlakoztatására szolgáló szabványprotokoll. Nagy sebességű USB Link kapcsolat esetén nem kell mást tennie, mint csatlakoztatni az USB eszközt, kiválasztani a zenét vagy képet, és máris kezdheti a lejátszást.

 • Az integrált HDMI Hub segítségével kényelmesen csatlakoztathatja az eszközöket TV-készülékhez

  Az integrált HDMI Hub segítségével kényelmesen csatlakoztathatja az eszközöket TV-készülékhez

  A HDMI hub segítségével minden készülékét egyszerűen, kábelrengeteg nélkül csatlakoztathatja TV-készülékéhez. Síkképernyős TV-készülékén a különböző tartalmak megtekintéséhez a lehető legjobb hangminőség kényelmét biztosítja. Összes HDMI készülékét közvetlenül a házimozirendszer HDMI hubjához csatlakoztathatja, és síkképernyős TV-je csatlakoztatásához mindössze egyetlen kábelre van szüksége. Ezzel az elrendezéssel egyszerűen élvezheti a filmeket vagy a TV-műsorokat nagyfelbontású képpel és hanggal, és nyugodtan elfeledkezhet a mindenhol tekergő kábelekről!

 • 300 W kimeneti RMS összteljesítmény

  300 W kimeneti RMS összteljesítmény
 • Rugalmas elhelyezés falon vagy asztalon

  Rugalmas elhelyezés falon vagy asztalon
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: