2.1-es házimozi 3D Blu-ray lejátszással

  2.1-es házimozi 3D Blu-ray lejátszással

  Élvezze a tökéletes hangzású filmeket és zenét

  A Philips új 3D Blu-ray HTB7255D 2.1-es házimozi-rendszer páratlan tisztaságú audiolejátszást és igazán meggyőző térhatású hangélményt biztosít. Gazdagítsa kedvenc filmjeit és zeneszámait új dimenziókkal. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

2.1-es házimozi 3D Blu-ray lejátszással

D osztályú erősítő, CinemaPerfect HD, Beépített Wi-Fi és Bluetooth®, 500 W HTB7255D/12 Hasonló termékek

Élvezze a tökéletes hangzású filmeket és zenét

A hangzás bűvöletében

 • Kristálytiszta hangzás a páratlanul tiszta és részletgazdag hangzásért

  Kristálytiszta hangzás a páratlanul tiszta és részletgazdag hangzásért

  A Philips Crystal Clear Sound technológiájának köszönhetően most a hangzás minden részletére odafigyelhet, és oly módon hallhatja a zenét, ahogy az előadóművész vagy a karmester megszólaltatni kívánta. A Crystal Clear – akár akciófilmről, musicalről vagy élő koncertről van szó – pontosan, hűen, torzításmentesen reprodukálja a hangforrás hangját. A Philips házimozi-rendszerek kristálytiszta hangzást biztosító technológiája a lehető legkevesebb hangfeldolgozással igyekszik megőrizni az eredeti hanganyag tisztaságát. Ennek eredményeképpen a hallgató tökéletes hangélményben részesülhet.

 • CinemaPerfect HD az ultra nagyfelbontású videolejátszáshoz

  CinemaPerfect HD az ultra nagyfelbontású videolejátszáshoz

  A Philips új CinemaPerfect HD rendszere négyszeres Full HD felbontást kínál a minden eddiginél jobb videolejátszáshoz. Az intelligens rendszer élessé teszi a képet, és csökkenti a videó MPEG formátumba való tömörítésekor keletkezett zajt. A javított felkonvertáló feldolgozásnak köszönhetően a rendszer éles képet és jobb mélységérzetet hoz létre.

 • Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  A Bluetooth egy stabil és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi a más Bluetooth készülékekhez történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást, így egyszerűen lejátszhatja bármely okostelefonon, táblagépen vagy laptopon - beleértve az iPod és iPhone készüléket is - tárolt kedvenc zeneszámait a Bluetooth-kompatibilis hangszórón.

 • Puha dóm magashangszórók a tiszta hangért és a beszédérthetőségért

  Puha dóm magashangszórók a tiszta hangért és a beszédérthetőségért

  A puha dóm magashangszórók által visszaadott magas és közepes frekvenciatartomány még tisztábbá teszi a hangzást.

 • Prémium D osztályú erősítők a hangzás legapróbb részletei érdekében

  Prémium D osztályú erősítők a hangzás legapróbb részletei érdekében

  A Philips szabadalmaztatott „Prémium D osztályú erősítői” tervezésükből adódóan megőrzik az eredeti hangforrást a nagyobb pontosságú jelfeldolgozás érdekében. Ennek következtében a zenék és filmek akusztikai részletei pontosan úgy hangzanak, ahogy az előadó vagy a rendező megálmodta azokat.

 • Beépített Wi-Fi a vezeték nélkül csatlakoztatott médiatartalmakhoz

  Beépített Wi-Fi a vezeték nélkül csatlakoztatott médiatartalmakhoz

  A népszerű online szolgáltatások választékának kihasználásához a beépített Wi-Fi-vel egyszerűen csatlakoztassa házimoziját közvetlenül otthoni hálózatához. A legjobb weboldalak filmekkel, képekkel, információs/szórakoztató tartalmakkal és egyéb online szolgáltatásokkal, a TV képernyőjéhez illeszkedően.

 • Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  A Full HD 3D TV lenyűgöző 3D moziélményt nyújt otthonában. Az aktív 3D technológia a gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről teljes 1080x1920 HD felbontásban. Ha speciális szemüveggel tekinti meg ezeket a képeket, amelynek bal és jobb „lencséje” a váltakozó képekkel szinkronban nyílik és csukódik, létrejön a Full HD 3D moziélmény - az Ön otthonában. A Blu-ray lemezen megjelenő kiváló 3D filmeknek köszönhetően széles és kitűnő minőségű tartalomválaszték áll rendelkezésére. A Blu-ray ezen kívül tömörítetlen surround hangzást is biztosít, hogy a hangélmény felülmúlhatatlanul valósághű legyen.

 • Virtuális surround hangzás a valós filmélmény érdekében

  Virtuális surround hangzás a valós filmélmény érdekében

  A Philips Virtual Surround Sound funkciója sokoldalú és magával ragadó surround hangzást hoz létre kevesebb, mint öt hangsugárzóból álló rendszer esetében is. A speciálisan kidolgozott térbeli algoritmusok hűen reprodukálják az ideális, 5.1 csatornás környezet hangzási jellemzőit. Bármilyen kiváló minőségű sztereó hangforrással megvalósítható az élethű, többcsatornás surround hangzás. Nincs szükség új hangsugárzókra, vezetékekre és állványokra ahhoz, hogy a hang teljesen betöltse a helyiséget.

 • iPod/iPhone zenelejátszás és töltés

  iPod/iPhone zenelejátszás és töltés.

Összes specifikációt mutat
 • A DivX, a DivX Certified és a hozzá tartozó emblémák a DivXNetworks, Inc. védjegyei, és használatuk licenchez kötött.
 • A Dolby és a kettős D szimbólum a Dolby Laboratories Inc. bejegyzett védjegye.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: