DVD házimozi-rendszer

  DVD házimozi-rendszer

  Lásson, halljon, tapasztaljon!

  Ez az elegáns kivitelű, digitális házi szórakoztatórendszer gyakorlatilag minden lemezt kiváló minőségű Dolby és DTS többcsatornás hangzásban játszik le. Dőljön hátra, és adja át magát a filmeknek és a zenének – mindezt otthonában.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Lásson, halljon, tapasztaljon!

 • DTS, Dolby Digital és Pro Logic II sorround hangzás

  DTS, Dolby Digital és Pro Logic II sorround hangzás

  A beépített DTS és Dolby Digital dekódernek köszönhetően nincs szükség külső dekóderre, mivel feldolgozza mind a hat csatorna hanginformációit és meghökkentően valószerű élményt nyújt. A Dolby Pro Logic II bármely sztereó forrásból ötcsatornás térhangzást állít elő.

 • Színkódolással ellátott Easy-fit™ csatlakozók az egyszerű összeállításhoz

  Színkódolással ellátott Easy-fit™ csatlakozók az egyszerű összeállításhoz

  A színes csatlakozók egyszerű és felhasználóbarát megoldást nyújtanak a hangfalaknak és mélynyomóknak a házimozi rendszer központi részéhez történő csatlakoztatásához. A csatlakozókat egyszerűen a hátoldalon található, megfelelő színű aljzatba kell bedugni.

 • 4x video-mintavételezés a jobb képminőség érdekében

  A video-mintavételezés olyan technológia, amely a torzítás csökkentésével drámai módon javítja a képminőséget. A videofeldolgozás 54 MHz-re vagy akár 108 MHz-re növelése a képet tulajdonképpen 8:8:8* (54 MHz) vagy 16:16:16 (108 MHz) formátumra alakítja, amelynek megközelítőleg 4-8-szor olyan nagy a vízszintes felbontási sávszélessége, mint a szabvány DVD-formátumnak. Ez a feldolgozás rendkívüli mértékben csökkenti az MPEG „szúnyogháló” torzítást, és így tiszta és torzításmentes képminőséget eredményez.

 • Széles spektrumú hangsugárzó rendszer az élethű hangzásért

  A szélessávú hangszóró a valószerűbb hangzás érdekében a teljes hallható frekvenciatartományt átfogja. Mivel a teljes hangtartományt egyetlen hangszóró állítja elő, ezért minimális a hangminőséget befolyásoló fázis- vagy időtorzítás.

 • Filmek: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX, MPEG4

  A multi-format lejátszás segítségével a legtöbb lemezformátum lejátszható. Ez maximális kényelmet és képélményt biztosít.

 • Zene: CD, MP3-CD, CD-R/RW és Windows Media™ audió

  A multi-format lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot és VHS kazettát, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

 • Kép-CD (JPEG) zenelejátszással (MP3)

  A kép-CD egy olyan CD-R vagy CD-RW lemez, amelyen MP3 fájlok és digitális képek tárolhatók. Amikor a kép-CD-t a DVD-lejátszóba helyezi, egy menü jelenik meg a képernyőn, amely a lemezen található JPEG és/vagy MP3 fájlokat mutatja. Egyszerűen válassza ki a lejátszani kívánt zenét és képeket, majd nyomja meg a lejátszás vagy az OK gombot. A képeket a TV-készüléken nézheti, miközben a lejátszott zene szól.

 • Egyszerű beállítás az otthoni szórakozás megkezdéséhez

  A rendszer első telepítésének lépéseihez a Philips egy Gyors áttekintő útmutatót biztosít, amely világos színes képek segítségével végigvezeti Önt a művelet fázisain. Az alapvető lépéseket a csomagban található oldal világosan leírja, meggyorsítva és leegyszerűsítve a telepítést.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: