DVD-felvevő házimozi-rendszer

  DVD-felvevő házimozi-rendszer

  A kiváló felvételek élménye

  Zavarják a TV készüléke alatt sorakozó dobozok? A Philips univerzális DVD-felvevő házi szórakoztató-rendszerének segítségével most problémamentesen, otthonában adhatja át magát a film és a zene élvezetének.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A kiváló felvételek élménye

 • ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

  ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

  A ShowView funkció rendszerben a videofelvevő programozásához mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a ShowView számot – ez egy legfeljebb kilenc számjegyből (de rendszerint kevesebből) álló kód, amely a legtöbb TV-műsorfüzetben a TV-műsor mellett van feltüntetve.

 • i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

  i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

  Az IEEE 1394 és FireWire néven is ismert i.Link az összes audio- és videojelet egyetlen kábelen keresztül, digitális formában, kép- és hangminőség-veszteség nélkül továbbítja. Az i.LINK digitális videobemenettel az otthon készült videofelvételeket az eredeti digitális képminőségben tudja másolni.

 • Progresszív pásztázású komponens videó az optimalizált képminőséghez

  Progresszív pásztázású komponens videó az optimalizált képminőséghez

  A Progresszív pásztázás funkció megkétszerezi a kép függőleges felbontását, ami láthatóan sokkal élesebb képet eredményez. Ahelyett, hogy először a páratlan félképet küldené a képernyőre, amit majd a páros félkép követ, mindkét félkép egyszerre kerül kiírásra, így azonnal maximális felbontást használó, teljes kép jön létre. Ilyen sebesség mellett az emberi szem élesebb képet érzékel sorstruktúra nélkül.

 • DTS Digital Surround többcsatornás térhangzáshoz

  DTS Digital Surround többcsatornás térhangzáshoz

  A DTS kitűnő térhatású hangzást biztosít a DVD filmekhez.

 • Színkódolással ellátott Easy-fit™ csatlakozók az egyszerű összeállításhoz

  Színkódolással ellátott Easy-fit™ csatlakozók az egyszerű összeállításhoz

  A színes csatlakozók egyszerű és felhasználóbarát megoldást nyújtanak a hangfalaknak és mélynyomóknak a házimozi rendszer központi részéhez történő csatlakoztatásához. A csatlakozókat egyszerűen a hátoldalon található, megfelelő színű aljzatba kell bedugni.

 • Dolby Digital teljes térhangzás a filmekhez és a koncertekhez

  Mivel a vezető digitális több-csatornás audió szabvány Dolby Digital és DTS az emberi fül működését veszi alapul, általuk nagyszerű minőségű térhatású audió hangzást tapasztalhat.

 • Dolby Pro Logic II a sztereoforrások térhatású hangzásához

  A Dolby Pro Logic II egy fejlett mátrixdekóder, mely bármilyen sztereó forrásból ötcsatornás térhatású hangot képez, melyből kettő teljes értékű surround csatorna.

 • Cinema Center Speaker™ a valósághű filmélményhez

  Teremtse újjá, és élvezze a realisztikus moziélményt saját környezetében a Cinema Center Speaker™ hangszóróval. A négy többirányú mélynyomó és a különböző szögben pontosan elhelyezett magassugárzók szélesebb központi teret hoznak létre, nagyobb hangmélységet biztosítanak, amelyben az előtér és háttér, valamint az akció és a párbeszéd jobban elkülönülnek egymástól. A két forradalmian új 5,1 cm (2") átmérőjű szélessávú mélynyomó hihetetlen, „képernyőn keresztüli” élményt biztosít, amely nem csak a mozi élményét kelti, hanem a hallgató magában a filmben érzi magát.

 • Mozik: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD

  A multi-format lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

 • Zene: CD, CD-R/RW és MP3-CD

  A multi-format lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot és VHS kazettát, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

 • Egyszerű beállítás az otthoni szórakozás megkezdéséhez

  A rendszer első telepítésének lépéseihez a Philips egy Gyors áttekintő útmutatót biztosít, amely világos színes képek segítségével végigvezeti Önt a művelet fázisain. Az alapvető lépéseket a csomagban található oldal világosan leírja, meggyorsítva és leegyszerűsítve a telepítést.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: