Multimédiás hangszórók 2.0

  Multimédiás hangszórók 2.0

  Impozáns hangminőség

  A 24 wattos zenei kimeneti teljesítmény és az alacsony hangszín dinamikus mélyhangkiemelése az MMS231 nagyteljesítményű PC-hangszórók multimédiás élményeit a korábbiaknál is lenyűgözőbbekké teszi.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Impozáns hangminőség

Telt mély hangzás és kristálytiszta magas hangok

 • A Bass Reflex rendszerű hangszórók erőteljes, mélyebb mélyhangot adnak

  A Bass Reflex rendszerű hangszórók erőteljes, mélyebb mélyhangot adnak

  A Bass Reflex hangszórók mély basszus hanghatást produkálnak egy kompakt hangfalrendszerben. Abban tér el a hagyományos hangfalrendszertől, hogy egy basszuscső is csatlakozik, amely akusztikusan összhangban áll a mélynyomóval, és ez optimalizálja a kijövő alacsony frekvenciákat. Az eredmény egy mélyebb, szabályozott basszus hang és kisebb torzítás. Úgy működik, hogy a basszuscsőben megremegteti a levegőt, és az úgy vibrál, mint egy normál mélynyomóban. A mélynyomó reakcióval a rendszer kibővíti az általánosan alacsony frekvenciájú hangokat, és a mély basszus hang új dimenzióját hozza létre.

 • Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  A Dinamikus basszuskiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: mély vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus basszuskiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

 • A felcímkézett és színes csatlakozókkal percek alatt elkészülhet

  A felcímkézett és színes csatlakozókkal percek alatt elkészülhet

  Színes kábelek, egyértelmű címkék és az egyszerű dokumentáció azt jelenti, hogy percek alatt elkészülhet

 • Élvezze a PC audió-t az otthoni audió rendszer minőségében

  A Philips 75 év tapasztalatát használta fel a ugyanolyan teljesítményű PC audió termékek létrehozására, mint amilyenek díjnyertes otthoni audió rendszereink.

 • Több, mint 75 év tapasztalata az audió üzletágban

  A Philips fejlesztette ki a CD-t és vezette a csoportot, mely az USB audió specifikációt írta. Több millió audió rendszert, házimozi rendszert és televízió készüléket gyártott az elmúlt évtizedekben. Mivel a Philips az audió fejlesztés vezető vállalata, bízhat cégünkben, hogy PC hangrendszereink a legjobb minőségű hangzást biztosítják.

 • Kompatibilis zene, játékok, filmek, internet audió forrásaival

  Bármely zene, játék, film és internet audió forrás lejátszható, így nem számít, mit szeretne hallani, nagyobb lesz az élmény, mint valaha.

 • Könnyen csatlakoztatható PC-hez vagy egy laptophoz

  Könnyen csatlakoztatható vagy PC-hez vagy egy laptophoz

 • Mélynyomó a mély basszus hanghoz és hangfalak a tiszta magas hangokhoz

  Az audió rendszer mélynyomóból - a mély hangokat kelti életre - és szatellithangszórókból áll - amely a közepes és magas hangokat kelti életre. Az eredmény olyan rendszer, amely a hangok teljes skáláját minimális torzítással kelti életre. a kristálytiszta magas hangokig - minimális torzítással.

 • Fa készülékház a minőségi basszus előállításához

  A készülékház fából készült, emiatt kiváló a stabilitása és az akusztikai tulajdonságai.

 • A mágneses árnyékolás kiiktatja a számítógép képernyő torzítást

  Mivel a hangszóró meghajtókban levő erős mágnesek mágnesesen árnyékoltak, nem áll fenn képtorzulás vagy károsodás veszély, ha a PC monitora mellé helyezi a készüléket.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: