Multimédiás hangszórók 2.0

  Multimédiás hangszórók 2.0

  Lenyűgöző hang és stílus

  Az MMS 321 minden sarokból minőséget biztosít, a Mylar magassugárzóitól a nagy teljesítményű mélynyomókig. Élvezheti a mélynyomó hangot mindössze két különleges, teljesítménynövelő rozsdamenetes acél kivitelezésű hangszóróval.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Lenyűgöző hang és stílus

Nagy teljesítményű mélynyomó

 • Dinamikus mélyhangkiemelés - hallgassa a legmélyebb, legteltebb basszust

  Dinamikus mélyhangkiemelés - hallgassa a legmélyebb, legteltebb basszust

  A forradalmian új technológia hihetetlenül mély, telt hangzást nyújt a kompakt hangszórókból. A dinamikus mélyhangkiemelés kiemeli a zene mély hangjait a halk hangbeállítástól a hangosig – egy gombnyomásra!

 • Nagy teljesítményű mélynyomó

  Az egyedülálló kivitelezésnek köszönhetően mindössze két kompakt hangszóróval átélheti a virtuális mélynyomó élményét. A mélynyomó intenzív fejlesztésen esett át, és beépítettük a hangszórókba.

 • Tökéletes MP3-lejátszóhoz, PC-hez, TV-hez, CD-hez és még sok máshoz

  Csatlakoztassa a hangszórókat az összes berendezéséhez. Nagyszerűen működik MP3-lejátszóval, PC-vel, TV-vel, CD és DVD-lejátszóval és az összes multimédiás berendezéssel.

 • Mylar anyagokból készült magassugárzó a nagyfelbontású hangért

  A egyedülálló Mylar anyagból készült kúpos hangsugárzók hihetetlen hangfelbontást biztosítanak. A zene életre kel, a filmek pedig a magas frekvenciák teljes tartományának visszaadása miatt úgy szólnak, ahogy alkotójuk elképzelte.

 • Alumínium hangsugárzók nagy erejű neodímium mágnesekkel

  Ezeket az alumínium hangsugárzókat nagy erejű neodímium mágnesekkel látták el. A minőségi anyagok és az optimalizált kialakítás garantálják az egyenletes teljesítményt a teljes hangtartományban.

 • Rozsdamentes acél kialakítás és állvány - teljesítmény és stílus

  A hangszórók rozsdamentes acélból készült burkolata és állványa fokozza a termék időtállóságát és valódi vizuális élményt nyújt. Hangszórója által nyújtott páratlan audió élményt stílusos fokozása.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: