Mini Hi-Fi rendszer

  Mini Hi-Fi rendszer

  A tökéletes hangrendszerek

  Adja át magát a bulik nélkülözhetetlen kellékét jelentő NX basszus rendszer 650 W-os teljesítményének. Hagyja, hogy az Auto DJ funkció összemixelje USB eszközén található zeneszámait, streamelje dalait okostelefonjáról Bluetooth®-on keresztül, és használjon 260K fényeffektet, hogy valóban beinduljon a buli. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A tökéletes hangrendszerek

A hangzás bűvöletében

 • 260K LED fény a nagyszerű buli hangulat érdekében

  260K LED fény a nagyszerű buli hangulat érdekében

  A több ezer színes, a zenére villódzó, villogó, idővel másik színbe áttűnő fénnyel bármilyen bulihoz fantasztikus hangulatot, környezetet és szenvedélyes légkört teremthet. Egyszerűen kiválaszthatja a buli tematikájához illő színeket, vagy választhat a rendszer számos előzetes színbeállítása közül. Az NX Bass gombbal még intenzívebbé teheti a fényshow-t.

 • DJ átkeverő a zeneszámok keveréséhez

  DJ átkeverő a zeneszámok keveréséhez

  Legyen minden buli hőse! A DJ átkeverő segítségével keverheti a kedvenc zeneszámait az "A" és a "B" csatorna között, a dalok között zökkenőmentes átmentet alkotva. Csak ki kell választania a kimeneti eszközt az "A" egységhez (USB, Bluetooth®, CD, audiobemenet vagy hangolóegység) a zene indításához, majd válassza ki a bemeneti eszközt a "B" egységhez (USB vagy audiobemenet). A zeneszámok közötti váltáshoz húzza el a keverőt az egyik oldalról a másikra, hogy a finom átmenettel folyamatos legyen a buli.

 • NX Bass gomb a még ütősebb hangzásért és a sokoldalú effektekért

  NX Bass gomb a még ütősebb hangzásért és a sokoldalú effektekért

  Az NX Bass gombbal a végletekig fokozhatja a basszust és hangerőt. Az NX Bass gomb megnyomásával feldobhatja a hangzást, felpörgetheti a fényeffekteket, és átélheti, milyen az, amikor a mélysugárzókból áradó lehengerlő basszus a csontja velejéig megremegteti.

 • Auto-DJ funkció az USB-meghajtón lévő zeneszámok automatikus keveréshez

  Auto-DJ funkció az USB-meghajtón lévő zeneszámok automatikus keveréshez

  Automatikussá teheti a dallamokat az Auto-DJ funkcióval, amely automatikusan keveri a csatlakoztatott USB-meghajtón található zeneszámokat. Hanghatásokat a DJ vezérlőtárcsával adhat hozzá. Dübörögjön a buli megállás nélkül!

 • Fogantyúk és kerekek az egyszerű szállításhoz

  Fogantyúk és kerekek az egyszerű szállításhoz

  Erőteljes hangzás, mindenhol, ahol arra szükség van, az emeleten vagy a földszinten, beltérben és kültérben egyaránt. A NITRO audiomegoldások minden otthon esetén könnyedén beépíthetők az optimalizált helyigényük és a vezetékrengetegtől mentes, kényelmes vezérlésintegráció révén. A megoldásokat a TV-készülékhez vagy számítógéphez csatlakoztatva még nagyobbá teheti az élményt, minden eddiginél nagyszerűbb zenei és mozihangzást biztosítva. Vagy a beépített fogantyúk és kerekek segítségével ki is viheti a házból a berendezést, a kültéri bulik fantasztikus hangrendszereként használva azt.

 • Zenestreamelés Bluetooth®-on keresztül

  Zenestreamelés Bluetooth®-on keresztül

  Ha az okostelefonján, tabletjén vagy számítógépén hatalmas zenei gyűjteménye van, azt a digitális Bluetooth® vezeték nélküli zenestreaming segítségével a NITRO rendszerre továbbíthatja, hihetetlen hangzást biztosítva. A nagy teljesítményű hangzást ritkán lehet ilyen egyszerűen vagy kényelmesen elérni.

 • Rippeljen zenét CD-ről, rádióból és karaoke berendezésről USB eszközre!

  Rippeljen zenét CD-ről, rádióból és karaoke berendezésről USB eszközre!
Összes specifikációt mutat
 • A 85 decibelnél nagyobb hangerőn, huzamosabb ideig történő használat halláskárosodást okozhat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: