Hordozható DVD-lejátszó

  DVD playback

  Hordozható DVD-lejátszó

  Hordozható DVD-lejátszó mindenki számára

  Dőljön hátra, pihenjen és nézzen filmeket Philips PET100 készülékével. Élvezze kedvenc DVD-filmjeit, MP3-as és audió CD-it, vagy gyönyörködjön JPEG formátumú képeiben.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható DVD-lejátszó mindenki számára

 • DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW és (S)VCD lemezek lejátszása

  DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW és (S)VCD lemezek lejátszása

  A Philips lejátszó a legtöbb kapható DVD lemezformátummal kompatibilis. A DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW és (S)VCD formátumok mind lejátszhatók a lejátszón. A DVD+/-R A DVD+/-R egy rövid kifejezés a DVD-meghajtóra, amely mindkét írható DVD formátum olvasására alkalmas. Hasonlóan, a DVD+/-RW képes mindkét újraírható lemezformátum kezelésére. Az SVCD a „Super VideoCD” rövidítése. Az SVCD minősége sokkal jobb, mint a VCD-é, a nagy felbontásnak köszönhetően jóval élesebb képet biztosít.

 • Kép-CD JPEG képfájljainak megosztásához

  Kép-CD JPEG képfájljainak megosztásához

  A többformátumú lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot menet közben is, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

 • Egyszerű és kényelmes vezérlés kevés gombbal

  Az egyszerűen használható, hordozható lejátszó kialakításából adódóan könnyedén üzemeltethető, miközben Ön úton van. Egyszerűen helyezze be kedvenc DVD lemezeit a lejátszóba, hogy megtekintse azokat. A kevés egyérintéses gomb egyszerű vezérlést biztosít a legnépszerűbb DVD/VCD/CD lemezekkel kompatibilis lejátszó számára, így biztosítva a legnagyszerűbb szórakozást Önnek.

 • MP3-CD, CD és CD-RW zene lejátszása

  Az MP3 forradalmian új tömörítési technológia, amellyel hatalmas digitális zenefájlok tized akkora méretűre csökkenthetők, a hangminőség radikális romlása nélkül. Egyetlen CD-lemezen akár 10 órányi zenét is tárolhat.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: