Hordozható DVD-lejátszó

  DVD playback

  Hordozható DVD-lejátszó

  DVD szórakoztató rendszer, mely elfér a tenyerében is

  Élvezze a minőségi DVD szórakoztató rendszert, a kristálytiszta, tenyérnyi, 8,9 cm-es (3,5") digitális TFT kijelző segítségével. A kerekített formájú, kis méretű, kompakt PET320 beépített minőségi sztereó hangszórókkal rendelkezik a nagyszerű hangzás érdekében, a kényelmes nézést pedig az integrált állvány biztosítja.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

DVD szórakoztató rendszer, mely elfér a tenyerében is

3,5"-es kristálytiszta digitális kijelző

 • Kép-CD JPEG képfájljainak megosztásához

  Kép-CD JPEG képfájljainak megosztásához

  A többformátumú lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot menet közben is, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

 • Beépített minőségi sztereó hangsugárzók

  Beépített minőségi sztereó hangsugárzók

  A sztereó hangsugárzók által nyújtott minőségi hangzás eredményeképp szabadon hallgathat zenét. Élvezze a zenehallgatást bárhol és bármikor a fejhallgatót kihúzva, a beépített sztereó hangsugárzóknak köszönhetően.

 • Egyszerű és kényelmes vezérlés kevés gombbal

  Az egyszerűen használható, hordozható lejátszó kialakításából adódóan könnyedén üzemeltethető, miközben Ön úton van. Egyszerűen helyezze be kedvenc DVD lemezeit a lejátszóba, hogy megtekintse azokat. A kevés egyérintéses gomb egyszerű vezérlést biztosít a legnépszerűbb DVD/VCD/CD lemezekkel kompatibilis lejátszó számára, így biztosítva a legnagyszerűbb szórakozást Önnek.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: