Hordozható DVD-lejátszó

  DVD playback

  Hordozható DVD-lejátszó

  Nézzen DVD-filmet útközben is!

  Dőljön hátra, engedje el magát, merüljön el a PET706 17,8 cm-es (7") TFT LCD kijelzőjén futó filmben, menet közben is. Élvezze kedvenc DVD-filmjét, hallgassa MP3-CD és CD-lemezeit, vagy nézegesse elmentett JPEG-fotóit bárhol, bármikor.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Nézzen DVD-filmet útközben is!

 • Kép-CD JPEG képfájljainak megosztásához

  Kép-CD JPEG képfájljainak megosztásához

  A többformátumú lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot menet közben is, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

 • 17,8 cm-es (7"), színes TFT LCD kijelző a kiváló minőségű képekért

  17,8 cm-es (7"), színes TFT LCD kijelző a kiváló minőségű képekért

  A nagy felbontású, színes LCD képernyőnek köszönhetően életre keltheti gondosan őrzött fényképeit. Ismerje meg a papírképek esetében megszokott, részletgazdag és élénk színekkel történő megjelenítés kiváló minőségét.

 • Nézzen filmeket 16:9-es, széles képernyős formátumban!

  Nézzen filmeket 16:9-es, széles képernyős formátumban!

  Mutassa meg barátainak és családjának, és ossza meg velük filmjeit és digitális fényképeit. A 16:9-es széles képformátum egy univerzális szabvány a nagyfelbontású digitális televíziók számára. A natív 16:9-es képoldalarány kiváló játék- és videómegjelenítést kínál a képernyő alján és tetején lévő fekete csíkok nélkül, valamint a kép különböző képernyőméretekhez illeszkedő átméretezéséből adódó minőségveszteség nélkül.

 • Beépített minőségi sztereó hangsugárzók

  Beépített minőségi sztereó hangsugárzók

  A sztereó hangsugárzók által nyújtott minőségi hangzás eredményeképp szabadon hallgathat zenét. Élvezze a zenehallgatást bárhol és bármikor a fejhallgatót kihúzva, a beépített sztereó hangsugárzóknak köszönhetően.

 • Akár 2 órás filmlejátszás az akkumulátorral*

  Akár 2 órás filmlejátszás az akkumulátorral*

  Ez a Philips lejátszó egy kompakt beépített akkumulátorral rendelkezik a hosszantartó teljesítmény érdekében. Akár 2 órás folyamatos film-, fénykép- és zenelejátszás egyetlen töltést követően. A lejátszó feltöltéséhez Önnek csupán csatlakoztatnia kell a tápkábelt.

 • Két fejhallgató-kimenet az élmény megosztásához

  Két fejhallgató-kimenet az élmény megosztásához

  A két fejhallgató-kimenet lehetővé teszi, hogy megoszthassa másokkal a zenehallgatás élményét. Fogjon két külön fejhallgatót, ölelje magához egy barátját vagy valakit, aki kedves az Ön számára, és kettőzze meg a szórakozás páratlan élményét!

 • Gépkocsiadapter és vékony kivitelű távvezérlő

  A hordozható DVD-lejátszóhoz gépkocsiadapter és egy lapos kis távvezérlő is tartozik. A gépkocsiadaptert az autó szivargyújtójához csatlakoztatva a lejátszó menet közben feltölthető. Nem kell attól tartani, hogy filmnézés vagy játék közben lemerül az akkumulátor. A hitelkártya méretű távvezérlő utazáshoz ideális, mivel csak igen kevés helyet foglal és egyszerűen tárolható.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: