Hordozható DVD-lejátszó

  DVD playback

  Hordozható DVD-lejátszó

  Elegáns, lapos kialakítás

  A Philips PET723 készülék 7”-es TFT LCD-kijelzőjén magától értetődő a diabemutató vagy a fényképnézegetés. Ezen kívül DVD, MP3 és CD lejátszás és DivX®-filmnézés is rendelkezésre áll a szórakozás érdekében bárhol és bármikor! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható DVD-lejátszó

17, 8 cm-es (7") szél. kép. LCD, DivX lejátszás PET723/12 Hasonló termékek

Elegáns, lapos kialakítás

SD-kártyanyílással és DivX® videolejátszással

 • 17,8 cm-es (7") színes TFT LCD kijelző, széles képernyős (16:9) formátummal

  17,8 cm-es (7") színes TFT LCD kijelző, széles képernyős (16:9) formátummal

  A színes LCD képernyőnek köszönhetően életre keltheti gondosan őrzött fényképeit. Ismerje meg a papírképek esetében megszokott, részletgazdag és élénk színekkel történő megjelenítés kiváló minőségét. A 16:9-es széles képformátum egy univerzális szabvány a nagyfelbontású digitális televíziók számára. A natív 16:9-es képoldalarány kiváló játék- és videomegjelenítést kínál a képernyő alján és tetején lévő fekete csíkok nélkül, valamint a kép különböző képernyőméretekhez illeszkedő átméretezéséből adódó minőségveszteség nélkül.

 • Fényképek megtekintése közvetlenül memóriakártyáról és DVD-ről

  Fényképek megtekintése közvetlenül memóriakártyáról és DVD-ről

  Tárolja kedvenc fényképeit CD vagy DVD lemezen, memóriakártyán, vagy USB tárolóeszközön, és nézze vissza őket diavetítés módban Philips lejátszóján. A fájlátvitel teljes körű támogatásának köszönhetően akár az ágyából is könnyedén és kényelmesen megtekintheti digitális fényképeit. Egyszerűen helyezze be a lemezt, memóriakártyát vagy USB tárolóeszközt a lejátszóba, és digitális fényképeit közvetlenül megtekintheti a lejátszón. Élje át újra emlékeit családja és barátai társaságában, amikor csak kívánja!

 • DVD, DVD+/-R és DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® és MPEG4 filmek lejátszása

  DVD, DVD+/-R és DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® és MPEG4 filmek lejátszása

  A DivX® támogatás azt jelenti, hogy kódolt videofelvételeket tekinthet meg nappalija kényelmében. A DivX® médiaformátum MPEG4 alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé CD-R/RW-n, memóriakártyán és DVD-videón. A DivX® CD lemezt lejátszhatja egyes DVD-lejátszókon, DVD-felvevőkön és házimozi-rendszereken.

 • Kép-CD JPEG képfájljainak megosztásához

  Kép-CD JPEG képfájljainak megosztásához

  A többformátumú lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot menet közben is, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

 • Akár 2 órás filmlejátszás az akkumulátorral*

  Akár 2 órás filmlejátszás az akkumulátorral*

  Ez a Philips lejátszó egy kompakt beépített akkumulátorral rendelkezik a hosszantartó teljesítmény érdekében. Akár 2 órás folyamatos film-, fénykép- és zenelejátszás egyetlen töltést követően. A lejátszó feltöltéséhez Önnek csupán csatlakoztatnia kell a tápkábelt.

 • Tartozék gépkocsiadapter és kézreálló távvezérlő

  Tartozék gépkocsiadapter és kézreálló távvezérlő

  Amellett, hogy a tartozék gépkocsiadapter lehetővé teszi az autóban való használatot, a hordozható DVD-lejátszó otthoni használatra is alkalmas, csupán csatlakoztatnia kell TV-készülékéhez. Dőljön hátra, és élvezze kedvenc DVD-filmjeit a lejátszási funkciót megkönnyítő távvezérlő használatával.

 • Diabemutató, fényképek és indexképek megjelenítése

  Diabemutató, fényképek és indexképek megjelenítése
 • MP3-CD, CD és CD-RW zene lejátszása

  Az MP3 forradalmian új tömörítési technológia, amellyel hatalmas digitális zenefájlok tized akkora méretűre csökkenthetők, a hangminőség radikális romlása nélkül. Egyetlen CD-lemezen akár 10 órányi zenét is tárolhat.

 • Egyszerű és kényelmes vezérlés kevés gombbal

  Az egyszerűen használható, hordozható lejátszó kialakításából adódóan könnyedén üzemeltethető, miközben Ön úton van. Egyszerűen helyezze be kedvenc DVD lemezeit a lejátszóba, hogy megtekintse azokat. A kevés egyérintéses gomb egyszerű vezérlést biztosít a legnépszerűbb DVD/VCD/CD lemezekkel kompatibilis lejátszó számára, így biztosítva a legnagyszerűbb szórakozást Önnek.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: