Hordozható DVD-lejátszó

  DVD playback

  Hordozható DVD-lejátszó

  Nézze meg kedvenc TV-programjait és DVD-it bárhol

  Élvezze az ingyenes digitális TV-programokat a PET946 hordozható DVD-lejátszó beépített digitális TV-vevője segítségével. A 9”-es forgatható TFT LCD képernyővel akár 5 órán keresztül tartó filmes, zenei vagy képnézegetési élményben is része lehet, mialatt úton van.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Nézze meg kedvenc TV-programjait és DVD-it bárhol

ezzel a könnyen beállítható készülékkel

 • Akár 5 órás játékidő beépített akkumulátorral*

  Akár 5 órás játékidő beépített akkumulátorral*

  Ez a Philips lejátszó egy kompakt beépített akkumulátorral rendelkezik a hosszantartó teljesítmény érdekében. Akár 5 órás folyamatos film-, fénykép- és zenelejátszás egyetlen töltést követően. A lejátszó feltöltéséhez Önnek csupán csatlakoztatnia kell a tápkábelt.

 • 9"-es, billenthető, színes LCD panel a rugalmasabb megtekinthetőségért

  9"-es, billenthető, színes LCD panel a rugalmasabb megtekinthetőségért

  A 180 fokban elforgatható képernyő optimális nézési szögtartományt biztosít az Ön számára filmek és fényképek megtekintéséhez. Forgassa el a képernyőt, és állítsa be függőlegesen a megfelelő pozícióba, hogy megtalálja a tükröződés nélküli, legjobb elhelyezést.

 • Hálózati adapter, gépkocsiadapter és AV kábel mellékelve

  Hálózati adapter, gépkocsiadapter és AV kábel mellékelve

  Ez a Philips lejátszó rendelkezik egy AC adapterrel, egy gépkocsiadapterrel és egy AV kábellel az Ön kényelme érdekében.

 • DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD kompatibilis

  DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD kompatibilis

  A Philips hordozható DVD-lejátszó a legtöbb kapható DVD és CD lemezzel kompatibilis. A DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, és CD formátumok mind lejátszhatók a DVD-lejátszón. A DVD+/-R egy rövid kifejezés a DVD-meghajtóra, amely mindkét írható DVD formátum olvasására alkalmas. Hasonlóan, a DVD+/-RW képes mindkét újraírható lemezformátum kezelésére.

 • SD/SDHC memóriakártya aljzat zene, fényképek, és videók lejátszásához

  SD/SDHC memóriakártya aljzat zene, fényképek, és videók lejátszásához

  Videoklipek, fényképek és zene megtekintése/hallgatása és megosztása könnyen és gyorsan. A tökéletes kényelem érdekében a Philips lejátszó egy beépített kártyaljzattal rendelkezik az SD/SDHC memóriakártyák számára. Egyszerűen helyezze be a memóriakártyát a lejátszó oldalán található nyílásba, hogy hozzáférjen a kártyán tárolt multimédiás tartalmakhoz, és bárhol élvezhesse kedvenc zenéjét, fényképeit és filmjeit.

 • JPEG-képek megtekintése képlemezről

  JPEG-képek megtekintése képlemezről

  Tekintse meg a lemezén található JPEG fényképeit. Élje újra emlékeit családja és barátai társaságában, amikor csak kívánja!

 • DivX tanúsítvánnyal rendelkező a DivX videók szabványos lejátszásához

  DivX tanúsítvánnyal rendelkező a DivX videók szabványos lejátszásához

  A DivX® támogatás azt jelenti, hogy Ön megtekintheti a DivX® kódolt videofelvételeket is. A DivX adatformátum olyan MPEG4 alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé CD-R/RW, valamint írható DVD-lemezen.

 • MP3-CD, CD és CD-RW lejátszás

  MP3-CD, CD és CD-RW lejátszás

  Az MP3 forradalmian új tömörítési technológia, amellyel hatalmas digitális zenefájlok tized akkora méretűre csökkenthetők, a hangminőség radikális romlása nélkül. Egyetlen CD-lemezen akár 10 órányi zenét is tárolhat.

 • Támogatja a DVB-T szabványt az ingyenes digitális TV esetében

  Támogatja a DVB-T szabványt az ingyenes digitális TV esetében
 • Egyszerű beállítás és automatikus csatornakeresés

  Az üzembe helyezés és a beállítás egyszerű és gyors. A TV az érthető felhasználói menü utasításait követve állítható be. A lejátszó automatikusan megkeresi a területen elérhető összes TV-csatornát, így azonnal élvezheti kedvenc TV-műsorait.

Összes specifikációt mutat
 • A DivX, a DivX Certified és a hozzá tartozó emblémák a DivXNetworks, Inc. védjegyei, és használatuk licenchez kötött.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • Az akkumulátor élettartama a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • Az adott játékidőt biztosító akkumulátor lemerülési ideje a felhasználás körülményeitől függ. Ennek optimalizálásához állítsa a minimumra az LCD háttérvilágítást, csatlakoztasson fejhallgatót (ne a beépített hangszórókat használja), közepes hangerőn, és szobahőmérsékleten használja a készüléket.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: