Hordozható DVD-lejátszó

  DVD playback

  Hordozható DVD-lejátszó

  Élvezze kedvenc filmjeit és fotóit

  Játssza le kedvenc filmjeit, diaképeit és dalait a Philips PET988 hordozható DVD-lejátszón! A 9"-es LCD kijelző kerete cserélhető, így mindig kiválaszthatja az otthona stílusához legjobban illő keretet. Élvezze a készüléken megtekinthető sokféle tartalmat. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható DVD-lejátszó

22, 9 cm-es (9") szél. kép. LCD PET988/12 Hasonló termékek

Élvezze kedvenc filmjeit és fotóit

kétpozíciós csúsztatható képernyőn

 • 22,9 cm-es (9") színes, széles TFT LCD kijelző

  22,9 cm-es (9") színes, széles TFT LCD kijelző

  A nagy felbontású, színes LCD képernyőnek köszönhetően életre keltheti gondosan őrzött fényképeit. Ismerje meg a papírképek esetében megszokott, részletgazdag és élénk színekkel történő megjelenítés kiváló minőségét.

 • DVD, DVD+/-R és DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® és MPEG4 filmek lejátszása

  DVD, DVD+/-R és DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® és MPEG4 filmek lejátszása

  A DivX® támogatás azt jelenti, hogy kódolt videofelvételeket tekinthet meg nappalija kényelmében. A DivX® médiaformátum MPEG4 alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé CD-R/RW-n, memóriakártyán és DVD-videón. A DivX® CD lemezt lejátszhatja egyes DVD-lejátszókon, DVD-felvevőkön és házimozi-rendszereken.

 • Beépített sztereó hangszórók a minőségi hangért

  Beépített sztereó hangszórók a minőségi hangért

  A sztereó hangszórók által nyújtott minőségi hangzás eredményeképp szabadon hallgathat zenét. Élvezze a zenehallgatást bárhol és bármikor a fejhallgatót kihúzva, a beépített sztereó hangszóróknak köszönhetően.

 • Fotók és fotókból készített diasorozatok megjelenítése

  Fotók és fotókból készített diasorozatok megjelenítése

  Egyszerűen helyezze be a lemezt vagy a memóriakártyát a lejátszóba, így közvetlenül a készülékről játszhatja le digitális fényképeit.

 • Fényképek megtekintése közvetlenül memóriakártyáról, USB-portról, DVD-ről és CD-ről

  Fényképek megtekintése közvetlenül memóriakártyáról, USB-portról, DVD-ről és CD-ről

  Tárolja kedvenc fényképeit CD vagy DVD lemezen, memóriakártyán, vagy USB tárolóeszközön, és nézze vissza őket diavetítés módban Philips lejátszóján. A fájlátvitel teljes körű támogatásának köszönhetően akár az ágyából is könnyedén és kényelmesen megtekintheti digitális fényképeit. Egyszerűen helyezze be a lemezt, memóriakártyát vagy USB tárolóeszközt a lejátszóba, és digitális fényképeit közvetlenül megtekintheti a lejátszón. Élje át újra emlékeit családja és barátai társaságában, amikor csak kívánja!

 • Kiegészítő keret az otthonával való harmóniáért

  Kiegészítő keret az otthonával való harmóniáért

  Ez a kiegészítő keret a hordozható DVD-lejátszóra rögzíthető, hogy a készülék még inkább illeszkedjen otthona vagy környezete berendezésének stílusához.

 • Kézreálló távvezérlő a fokozott kényelemért

  Kézreálló távvezérlő a fokozott kényelemért

  A kézreálló távvezérlő nyújtotta kényelmet az ujjai alatt érezheti hátradőlve, pihenés közben.

 • AV kimeneti csatlakozó a TV-hez

  AV kimeneti csatlakozó a TV-hez

  Egy AV kimeneti csatlakozó lehetővé teszi a lejátszó normál otthoni használatát is. Csatlakoztassa egyszerűen TV-készülékéhez, hogy kedvenc DVD-it otthona kényelméből élvezhesse.

 • Idő és dátum megjelenítése

  Idő és dátum megjelenítése
 • MP3-CD, CD és CD-RW zene lejátszása

  Az MP3 forradalmian új tömörítési technológia, amellyel hatalmas digitális zenefájlok tized akkora méretűre csökkenthetők, a hangminőség radikális romlása nélkül. Egyetlen CD-n akár 10 órányi zenét is tárolhat.

 • Érintőgombok az intuitív vezérléshez

  Az érintőgomboknak köszönhetően a vezérléshez nem kell erősen megnyomnia a készülék gombjait, elég csupán megérinteni azokat.

 • Sztereó fejhallgató-csatlakozó a zene személyesebb élvezetéhez

  Csatlakoztassa saját fejhallgatóját ehhez a Philips készülékhez, és élvezze egyedül a zenét, amikor jólesik. Élvezze kedvenc zenéjét nagyszerű hangminőségben, fejhallgatóját a készülékhez csatlakoztatva, anélkül, hogy másokat zavarna.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: