Sport audiolejátszó

  Sport audiolejátszó

  Mobilitásra tervezett

  A szabad mozgás érdekében kialakított 3 GB* PSA610 lejátszóval akár 1500 dalt is hallgathat, miközben kedvenc sportjait űzi. Ütésálló kialakításának köszönhetően még aktív testmozgás közben is élvezheti kedvenc zenéjét. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Mobilitásra tervezett

 • Beépített, beszélő stopperóra

  A beépített, beszélő stopper a lejátszó jobb felső részén, kézre eső helyen található gombbal aktiválható. A stopper az eltelt időt a fülhallgatón át közli. Ehhez egy pillantást sem kell vetnie a lejátszóra. A testmozgás ösztönzéséhez a beszélő stopper zenével és anélkül is, bármilyen módban használható.

 • Intelligens „tapintható” zenevezérlés forgatható lencsén keresztül

  Élvezze a zavartalan testmozgást, és mozgás közben irányítsa megbízhatóan lejátszóját az intelligens „tapintható” forgatható lencsén keresztül. A mozgás ösztönzésére tervezett forgatható objektív az edzés megszakítása nélkül diszkrét és könnyű elérést biztosít a lejátszó több funkciójához. A valódi „tapintható” élményhez csupán meg kell érinteni a forgatható lencse kiemelkedő irányítópontjait, így kényelmesen és pontosan irányíthatja a lejátszót.

 • Ütéselnyelő kialakítás

  Élvezze a zavartalan testmozgást, és ne aggódjon, hogy kárt tesz a sport audio-lejátszóban. Hogy ebben segítsük, lekerekítettük, és ütéselnyelő kialakítással láttuk el kompakt sport audio-lejátszóinkat. Kis mérete ellenére mindegyik lejátszó elég dalt tud tárolni ahhoz, hogy ösztönözze testmozgását. A lejátszó külső formájától és anyagától kezdve a mikro-merevlemez burkolatának és technológiájának belső kialakításáig minden ezt szolgálja. Ezért nyújtanak ezek a lejátszók zavar- és megszakításmentes zenét a legélénkebb testmozgás közben is.

 • ShockLock a rázkódásmentes zenéért

  Élvezze a 100%-os rázkódásmentes zenét menet közben vagy aktív testmozgás közben is. Ne aggódjon, hogy kárt tesz a HDD-lejátszó merevlemezében. Mihelyt kiválasztja a testmozgás közben hallgatni kívánt zenét, egyszerűen nyomja meg a HDD-lejátszó „Tartás” gombját, és válassza ki a ShockLock módot. A kiválasztott zenék automatikusan betöltődnek a HDD-lejátszó puffer memóriájába. Ettől kezdve a merevlemez ShockLock módban rögzül, amely megvédi az ütéstől és rázkódástól. Élvezze a rázkódásmentes zenét a testmozgás közben.

 • A SuperScroll™ segítségével gyorsan és egyszerűen találhat meg dalokat

  A kettős akció gomb segítségével nagy sebességgel tud átnézni nagy könyvtárakat is. Lépkedhet egyesével is lejátszandó számok között, vagy ha nyomva tartja a gombot, a SuperScroll™ gyorsan a kívánt számra juttatja.

 • PlaysForSure*, csak Windows XP operációs rendszerrel

  A PlaysForSure biztosítja a kompatibilitást a Windows Media Player 10 programmal és a Windows XP operációs rendszerrel, így élvezetes a GoGear készülék használata. A Windows Media Player programmal könnyedén rendezgetheti zenéit a GoGear digitális audiolejátszón, továbbá automatikusan szinkronizálhatja számítógépes zenegyűjteményét. Keresse a PlaysForSure emblémát az on-line boltoknál, és élvezze a legszélesebb on-line kínálatot. Merüljön el a zenék élvezetében nyugodtan, biztos lehet benne, a GoGear lejátszó minden innen letöltött zenével kompatibilis.

Összes specifikációt mutat
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 számokkal számolva.
 • A PlaysForSure, a Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: