Multimédiás kezelőpanel

  USB

  Multimédiás kezelőpanel

  Egyszerű, mégis forradalmi vezérlés

  Ez az érintőképernyős, vezeték nélküli multimédiás távvezérlő egyszerű, üzemmódalapú kezelői felületet biztosít az otthoni szórakoztató rendszer vezérléséhez. Könnyen áttekinthető, képernyős telepítésvarázslójával a távvezérlő néhány egyszerű lépésben beállítható, és működésre kész.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Egyszerű, mégis forradalmi vezérlés

 • Több eszköz kezelése egyetlen érintéssel

  Több eszköz kezelése egyetlen érintéssel

  Az egygombos kezelés több parancs végrehajtását teszi lehetővé egyetlen gombnyomással, makró segítségével. A makró több előre programozott parancsot rendel egy gombhoz, így egy egész parancssorozat kiadásához is elegendő egyetlen gombnyomás.

 • Intelligens telepítés varázsló, a telepítéshez nincs szükség számítógépre

  Intelligens telepítés varázsló, a telepítéshez nincs szükség számítógépre

  A telepítésvarázsló lépésről lépésre kalauzolja Önt a készülék otthoni szórakoztatórendszeréhez való testre szabásában. Miután a varázsló „megtudta", Ön milyen berendezésekkel rendelkezik, és azok hogyan kapcsolódnak egymáshoz, létrehozza saját makróit, amelyek lehetővé teszik otthoni szórakoztatórendszerének teljes körű vezérlését.

 • Kiterjedt infravörös kód adatbázis a legtöbb készülékhez és márkához

  Az általános IR kód adatbázis egy adott távvezérlőbe épített infravörös kódok gyűjteménye. Ezzel a funkcióval a távvezérlő egyes kódok betanulása nélkül képes vezérelni készülékét. Csak válassza ki az adatbázisból az eszköznek megfelelő kódkészletet, hogy szinte bármilyen ma kapható hang- és videokészüléket irányíthasson, gyártótól és típustól függetlenül.

 • Intuitív parancsikonok az A/V készülékek "egyérintős" vezérléséhez

  Ahelyett, hogy egyenként vezérelné a részegységeket, az üzemmódalapú vezérlő üzemmódokba tömöríti a leggyakrabban használt funkciókat, pl. „DVD megtekintése" vagy „CD hallgatása". Az eszköz önállóan hozzáigazítja a kezelői felület az aktuális üzemmódhoz.

 • Beépített WiFi vezeték nélküli hálózati csatlakozás

  A WiFi hálózat, más néven IEEE 802.11, a vezetékes számítógépes hálózatokhoz hasonlóan rádiófrekvenciás jelekkel kommunikál. A rendszer TCP/IP hálózati protokollt használ az alapvető kommunikációhoz.

 • Könnyen olvasható és vonzó érintőképernyős színes LCD kijelző

  Színes folyadékkristályos kijelző érintőképernyővel, mely egyrészt könnyebben olvasható, másrészt színes gombokat és háttereket is képes megjeleníteni. Az érintőképernyővel könnyen választhat a parancsok és gombok között.

 • Számítógépről audiokészülékre történő lejátszás vezérlése

  Az A/V berendezéseken (TV, audiokészülékek) kényelmesen, a fotelből vezérelheti egy másik helyen (pl. számítógépen) lévő digitális tartalom megjelenítését (lejátszás, leállítás, hangerő stb.). A vezérlőeszköz Általános Plug and Play (UPnP) módszerrel kommunikál a jel forrásával (pl. számítógép) és megjelenítőjével (TV-re vagy audioberendezésre csatlakoztatott multimédia-adapter), és létrehozza a kettő közötti tartalomáramlást.

 • Különleges kényelem az eszközön levő fényképelőnézetnek köszönhetően

  Az Általános Plug and Play (UPnP) protokoll lehetővé teszi a hálózaton elérhető digitális fényképek előnézetét az eszközön.

 • Személyre szabott televíziós műsorlista automatikus frissítése az internetről

  Az elektronikus programfüzet (EPG) a csatornákon futó, aktuális és tervezett programok listázására, valamint a programokkal kapcsolatos rövid leírás vagy kommentár megjelenítésére szolgáló eszköz. Az Internetes EPG az ízlésének megfelelően kialakított programáttekintést nyújt műfaj, időpont és dátum szerinti szűrésben. A programokkal kapcsolatos részletek 24 óránként, teljesen automatikusan frissülnek vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, így mindig teljesen naprakész lehet a legfrissebb és legizgalmasabb hírek vonatkozásában.

 • Kényelmes IR tanítás másik távvezérlőről

  A tanulási funkció azt jelenti, hogy egy távvezérlő képes érzékelni és megtanulni egy másik távvezérlő által kiadott jelet. Ha az eszközkód nem található a beépített adatbázisban, bármikor betanítható az eredeti távvezérlőből, csak felé kell irányítani.

 • Újabb funkciók szoftverfrissítés segítségével

  Annak érdekében, hogy készüléke naprakész maradjon és több funkcióval rendelkezzen, újonnan megjelent szoftvereket tölthet le. Csatlakoztassa készülékét közvetlenül vagy PC-n keresztül az Internetre, és indítson el egy segédprogramot.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: