vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

  vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

  Nagyszerű hangzás · Strapabíró · Leláncolható

  Az ütős megjelenítésű, lenyűgöző hangzást nyújtó SB5200 hordozható hangszóróval bárhová magával viheti a bulit. Beltéri módban a szobában is kristálytiszta hangzásban lehet része, kültéri módban pedig a szabadban is nagy hangerőt produkálhat. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

Bluetooth®, Audiolánc, Beépített mikrofon hívásokhoz, 10W, akkumulátoros SB5200A/10 Hasonló termékek

Nagyszerű hangzás · Strapabíró · Leláncolható

 • Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  A Bluetooth egy stabil és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi iPod/iPhone/iPad készülékhez, illetve más Bluetooth készülékekhez - pl. okostelefonokhoz, táblagépekhez, sőt laptopokhoz - történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást. Így könnyen, vezeték nélkül élvezheti kedvenc zeneszámait, illetve a videók és játékok hangját ezzel a hangsugárzóval.

 • wOOx™ hangszóró-technológia mély, erőteljes basszushangokhoz

  wOOx™ hangszóró-technológia mély, erőteljes basszushangokhoz

  A wOOx technológia egy újfajta hangszóró-koncepció, melynek révén fantasztikusan mély, minden más audiorendszernél gazdagabb mélyhangokat hallhat és érzékelhet. A különleges hangszórómeghajtók a wOOx mélysugárzókkal összhangban dolgoznak, a fő meghajtó és a magashangszórók közötti pontos hangolás finom átmeneteket enged meg az alacsony-közepes frekvenciák és a magasak között. A kettős felfüggesztés és a szimmetrikus szendvics felépítés torzítás nélkül adja vissza az alacsony és pontos mélyeket. A wOOx különösen mély és dinamikus basszusokat produkál, mivel a hangdoboz teljes térfogatával felerősíti a zene hatását.

 • Fűzzön össze több BR-1Xs készüléket egy nagyobb zenerendszerré

  Fűzzön össze több BR-1Xs készüléket egy nagyobb zenerendszerré

  A mellékelt audiokábellel tetszőleges mennyiségű BR-1Xs hangsugárzót fűzhet össze, így még nagyobb hangerőt érhet el, akár szabadtéren is. Összefűzés esetén a hangerő valamennyi BR-1X hangsugárzón azonos lesz. A hangerejüket a készülékhez csatlakoztatott BR-1X hangsugárzón állíthatja be.

 • Audiobemenet a könnyű hordozható zenelejátszáshoz

  Audiobemenet a könnyű hordozható zenelejátszáshoz

  Egyetlen egyszerű csatlakoztatással élvezheti a hordozható készülékeken és a számítógépen tárolt összes zenefájlt. Csak csatlakoztassa a készüléket a Philips készüléken található AUDIO-IN (3,5 mm-es) porthoz. A számítógépek esetében a csatlakoztatás jellemzően a headset kimenetről történik. A csatlakoztatást követően közvetlenül élvezheti a teljes zenei kollekciót a kiváló minőségű hangsugárzókon. A Philips egyszerűen nyújt jobb hangminőséget.

 • Kétféle hangbeállítás, beltéri és kültéri használatra

  A nagyobb kényelem és változatosság érdekében kétféle hangbeállítás, a beltéri és a kültéri mód között választhat. A beltéri hangzást akkor használja, ha erős basszust és kristálytiszta hangzást szeretne, a kültéri módot pedig akkor, ha szabadtéren szeretne maximális hangerőt elérni.

Összes specifikációt mutat
 • Az akkumulátor lemerülési ideje a használat módjától, valamint a beállításoktól függ.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: