vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

  vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

  Megdöbbentően tiszta, erőteljes hang

  Engedje szabadjára a zenét a csepp- és ütésálló Philips Shoqbox SB7260/12 zenei rendszerrel! Vigye a zenét magával ennek a masszív utcai harcosnak a segítségével, amelyen vezeték nélkül – és rendíthetetlenül – élvezheti a lenyűgözően mély és tiszta hangzást. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

lila, 8 W-os SB7260/12 Hasonló termékek

Megdöbbentően tiszta, erőteljes hang

 • 2 neodímium meghajtóval

  2 neodímium meghajtóval

  2 neodímium hangszóróval és wOOx rendszerrel van felszerelve; egyszerűen óriási hangja van ahhoz képest, mint amit Ön elvárhat egy ilyen kisméretű hangszórótól. Megdöbbentően tiszta, erőteljes hangzás és mély basszusok, hogy mindenhol a lehető legjobb minőségű hangot élvezhesse.

 • Dobja le, ejtse vízbe, és használja vígan tovább

  Dobja le, ejtse vízbe, és használja vígan tovább

  A Philips SHOQBOX hangszórót csepp- és ütésálló kivitelben készítik, így kültéri kalandozáshoz tökéletes. A cseppálló védőborításnak köszönhetően nem kell aggódni az eső vagy a felborult poharak miatt. Gumibevonata az ütésnek és nem kímélő használatnak ellenálló, különösen strapabíró anyag. Csak dobja be a táskába vagy akassza a hátizsákra – tökéletes a durvább bánásmóddal járó kültéri használatra.

 • Kézmozdulat-vezérelt dalléptetés

  Kézmozdulat-vezérelt dalléptetés

  A SHOQBOX mozgásérzékelővel van felszerelve. Egyszerűen húzza el a kezét balról jobbra, vagy fordítva az érzékelő fölött, és a következő vagy az előző számra ugorhat. Ha egy másodpercig az érzékelő felett tartja a kezét, szüneteltetheti a zenét, egy újabb kézmozdulattal pedig folytathatja a lejátszást. Az egyszerű kézmozdulat-vezérléssel a lehető legkönnyebben játszhatja le zeneszámait.

 • Beépített mikrofon a kihangosításhoz

  Beépített mikrofon a kihangosításhoz

  Beépített mikrofonja révén kihangosítóként is működik. Bejövő hívás esetén a zenelejátszás szünetel, és Ön a hangszórón keresztül beszélhet. Lebonyolíthat vele üzleti tárgyalást, vagy felhívhatja a barátját a buliból. Mindkét esetben remekül működik.

 • Hangos figyelmeztetés a visszajelzéshez

  Hangos figyelmeztetés a visszajelzéshez

  A hangos figyelmeztetés több nyelven is elérhető. Azonnali visszajelzést ad az akkumulátor töltöttségéről, vagy figyelmeztet, ha a hangszóró nincs megfelelően csatlakoztatva a készülékhez.

 • Párosítson 2 shoqbox-ot L/R (sztereó) hangszórókká

  Párosítson 2 shoqbox-ot L/R (sztereó) hangszórókká

  Párosíthat 2 SHOQBOX hangszórót a sztereó rendszer bal és jobb oldali csatornájának intelligens érzékelőjével. Egyszerűen tegye egymás mellé a két hangszórót, és húzza végig egyszerre a kezét a két érzékelőn kívülről befelé. Bulikhoz és összejövetelekhez tökéletes. Élvezze a zene, a filmek és a játékok erőteljes sztereó hangját.

 • Bluetooth streaming

  A Bluetooth egy robusztus és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi a más Bluetooth készülékekhez történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást, így egyszerűen lejátszhatja bármely okostelefonon, táblagépen vagy laptopon - beleértve az iPod és iPhone készüléket is - tárolt kedvenc zeneszámait a Bluetooth-kompatibilis hangszórón.

Összes specifikációt mutat
 • A cseppállóság mérése kb. 0,8 m magasságból történik. A cseppálló tulajdonság eltérő lehet különböző körülmények esetén.
 • A SHOQBOX készüléktest fröccsenő vízzel szemben ellenálló, ami megfelel az IEC 60529 IPX4 szabványnak. A készüléktest azonban nem vízálló, soha ne merítse vízbe, és ne használja a fürdőszobában.
 • Az akkumulátor lemerülési ideje a használat módjától, valamint a beállításoktól függ.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: