Univerzális távvezérlő

  Univerzális távvezérlő

  Stílusos vezérlés

  Univerzális távvezérlő, gumiból készült ütéselnyelő házzal. A távvezérlő a legtöbb márkájú televízióhoz, videomagnóhoz, DVD-felvevőhöz és -lejátszóhoz használható. Masszív kialakításának köszönhetően ütés- és vízálló.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Stílusos vezérlés

Elsődleges szempont a tartósság

 • 3 az 1-ben távvezérlő TV, DVD-lejátszó/felvevő és VCR számára

  Cseréljen le egy teljes asztalnyi távirányítót egyetlen 3 az 1-ben irányítóra, amellyel TV, DVD-lejátszó/felvevő és VCR készülékét is irányíthatja márkától és típustól függetlenül.

 • Egyszerű beállítás a Simple system set-up™ funkcióval

  Állítsa be a távirányítót, amilyen gyorsan csak lehet - az intelligens beállító rendszer automatikusan megkeresi a készülékének megfelelő kódokat.

 • Készen áll a Philips készülékekhez

  Ha Philips készüléke van, akkor az univerzális távirányítót programozás nélkül tudja használni, mivel a Philips már előre beállította.

 • Elemekkel ellátva az azonnali használathoz

  Nem kell elemet vásárolnia, így a kicsomagolás után azonnal használni kezdheti a távvezérlőt!

 • Kérdéseivel hívja az URC szervizvonalunkat

  Ha kérdése vagy problémája van az univerzális távvezérlővel, vagy az eredeti távvezérlőn olyan gomb van, ami nincs benne a kiterjedt kód könyvtárban, megoldásért hívja szervizvonalunkat. A hét minden napján hívhatja a segélyvonalat.

 • A nagy hangerő/csatorna szabályozó gombok középen találhatók

  A nagy irányt mutató gombokkal elérheti a legnépszerűbb funkciókat, mint a hangerő és a csatorna léptetése, így az irányítás egyszerű és kényelmes.

 • Funkciók gyors elérése menüvel (pl.: TV beállítása vagy a text TV)

  A fontos funkciókhoz - mint a beállítás és a text TV- egyértelműen megjelölt gombokat talál, így egyszerűbb lesz a készülék használata.

 • Ütésálló gumi védi

  Ejtse le és használja tovább! A gumi készülékháznak köszönhetően a távirányító túléli az aktív családi élet miatti ütődéseket. Jól néz ki és kézre áll.

 • Dobja le, ejtse vízbe, és használja vígan tovább!

  A kemény ház ellenáll a rácseppenő és kifröccsenő italnak, és túléli a legalább egy méter magasságból történő zuhanást is a kemény padlóra.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: