Vezeték nélküli HiFi fejhallgató

  Vezeték nélküli HiFi fejhallgató

  Kristálytiszta, vezeték nélküli zene

  Az SHD8600UG/10 fejhallgatóval szabadon élvezheti a TV-t és a zenét otthonában. A digitális átvitel hibátlan vételt és jó minőségű hangzást biztosít Önnek. A csuklós csatlakozású kagylók és az önszabályozó belső fejpánt különösen kényelmes illeszkedést és használatot biztosít. Összes előny megtekintése

  Ajánlott kiskereskedelmi ár: 44 499 Ft

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Vezeték nélküli HiFi fejhallgató

Fülre illeszkedő, Fekete SHD8600UG/10 Hasonló termékek

Kristálytiszta, vezeték nélküli zene

Digitális, vezeték nélküli

 • Gyorstöltési funkció a gyors újratöltés érdekében

  Gyorstöltési funkció a gyors újratöltés érdekében

  Az intelligens és gyors töltési funkció lehetővé teszi, hogy az akkumulátor nagyon rövid idő alatt teljesen feltöltődjön. Egy belső áramkör szabályozza az akkumulátor megmaradt teljesítményét, így a bejövő feszültség egy gyors, de egyidejűleg az akkumulátor élettartamát maximalizáló töltésre optimalizálható.

 • Tárolja a vevőkészülékét a praktikus dokkolóegységben

  Tárolja a vevőkészülékét a praktikus dokkolóegységben

  A dokkolóegység kényelmes, testreszabott tárolást biztosít a vevőkészülék számára. Egyes típusok esetében még az akkumulátor töltéséről is gondoskodik.

 • A csuklós csatlakozású fülkagylók kényelmes illeszkedést biztosítanak

  A csuklós csatlakozású fülkagylók kényelmes illeszkedést biztosítanak

  A fülkagylók tökéletesen illeszkednek füléhez, megakadályozva a hangszivárgást és fokozva a zenehallgatás élményét. A fülkagylók fel-le és jobbra-balra szabadon elmozdulhatnak, így tökéletes illeszkedést és kényelmet biztosítanak.

 • Kristálytiszta digitális átvitel (2,4 GHz-en)

  A 2,4 GHz-es digitális átvitel megakadályozza a kompressziós és adatveszteséget az adókészülék és a fejhallgató között. A digitális jeleket analóg jelekké konvertálja az átviteli folyamat végén. A végeredmény kitűnő hangminőség, kiegyensúlyozott akusztikai jellemzőkkel és minimális adatvesztéssel.

 • Akusztikus hangolású hangsugárzók a kiváló hangminőség érdekében

  Az akusztikus hangolású hangszórók tiszta, kiegyenlített, kiváló minőségű hangot nyújtanak, amely a magas és mély regiszterekben egyaránt pontosan szól.

 • Az önmagát beállító belső fejpánt kényelmes fekvést biztosít

  A Philips fejhallgató belső fejpántja könnyen elérhetővé teszi a tökéletes illeszkedést. A mechanizmus automatikusan beállítja magát a kényelem érdekében.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: