Webkamera

  Webkamera

  Sötétben is kiemelkedő pontosság

  Ez egész egyszerűen a világ legjobb webkamerája. A Philips korszerű technológiájának és optikai rendszerének köszönhetően a készülék olyan érzékeny, hogy még sötétben is színgazdag, jó felbontású képeket produkál. Remekül használható internetes műsorsugárzáshoz és otthona távfigyeléséhez. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Sötétben is kiemelkedő pontosság

Pixel Plus és Digital Natural Motion funkcióval

 • Digital Natural Motion a torzulás megszüntetésére

  Digital Natural Motion a torzulás megszüntetésére

  A Philips feltalálta a Digital Natural Motion (Digitális természetes mozgás) rendszert, amely megszünteti a mozgó alakoknál észrevehető képtorzulást. A Digitális természetes mozgás kiszámítja az alak elmozdulását, és korrigálja a torzulást a sugárzott és a rögzített anyagoknál (pl. DVD) egyaránt. Az eredmény gördülékeny mozgás megjelenítés és tűéles kép, mely magasabb szintre emeli a képi élményt.

 • 90 képkocka másodpercenként a villódzásmentes képekért

  A villámgyors 90 képkocka/másodperc frissítési sebesség hihetetlenül megbízható minőségű képeket eredményez. Ez ideális a szemtől szembeni videokonferenciához és otthona távfigyelésére.

 • Ultraérzékeny szenzor, mely a szürkületben is működik

  Az ultraérzékeny, kiváló minőségű CCD érzékelő természethű képeket ad szürkületkor is

 • Az arckövetés automatikusan követi az arcát

  A kiváló minőségű kameraszoftver automatikusan észleli az arcát, és mozgásba hozza az objektívet, hogy követhesse, ahogyan mozog. A kép középpontjában maradhat akkor is, ha videokonferencia közben mozog. A kamera a kifejezés szabadságát és a természetes társalgás élményét nyújtja.

 • 1,3 megapixel a kiemelkedő képminőségért

  1.3 A MegaPixel a webkamerához hozzáférhető legnagyobb felbontást jelenti. Ezzel fényképezésre is használhatja a webkamerát: a jó minőségű képek nagy méretű, minőségi képek kinyomtatására is alkalmasak.

 • A Pixel Plus több részletet, mélységet és tisztaságot nyújt

  A Pixel Plus egy digitális képfeldolgozó technológia, amely egyaránt megnöveli a sorok és a képpontok számát, így hihetetlenül részletes és mély, borotvaéles képet nyújt, érkezzen az bármilyen forrásból, bármikor.

 • A precíziós üveglencsék élesebb képminőséget nyújtanak

  Éles, pontos és tiszta. A precíziós üveglencsék kiváló képminőséget garantálnak minden alkalmazáshoz – a pillanatfelvételtől a videoüzenetekig. A lencséket egy különleges filmréteg borítja, amely meghosszabbítja az élettartamukat, és megóvja az elhasználódástól és a lerakódó portól.

 • Csúcsminőségű videó és beszéd hozzáadása a hívásokhoz

  A webkamera kialakítása révén videofunkciókkal bővítheti internetes hívásait, így egyszerre láthatja és hallhatja barátait és családját az on-line hívások során. Egyszerűen, pillanatok alatt működik és teljesen időtálló!

 • Internetes műsorsugárzás broadcast minőségben

  A kamera magas képszínvonalának köszönhetően ideális az internetes műsorsugárzás céljaira. Ossza meg a videófelvételt barátaival és családjával vagy sugározza az interneten.

 • Mozgásérzékelés a megbízható otthoni megfigyelés érdekében

  A különleges mozgásérzékelés funkcióval mindent rögzíthet, ami távollétében történik otthonában. A kamerát távozáskor állítsa mozgásérzékelés módba, és az csak akkor kezdi rögzíteni az eseményeket, ha mozgást érzékel a szobában.

 • 8x digitális zoom a nagyszerű közelképekhez

  Hozza közelebb vagy vigye távolabb fotóalanyát és készítsen tökéletesen megkomponált képeket. A képernyőn megjelenő kezelőfelületről irányíthatja a zoom funkciókat, közben mindvégig figyelemmel kísérheti és tökéletesen beállíthatja a képet.

 • Vezérelje a webkamerát és alkalmazásait a VLounge Advanced szoftverrel

  Hozzon létre és küldjön videoleveleket másodperceken belül. A VLounge pillanatfelvételek és videoklipek rögzítésére, kezelésére és archiválására alkalmas szoftver, mely néhány kattintással működik. A webkamerát használhatja emellett otthona megfigyelésére, mozgásérzékelésre és internetes műsorsugárzásra

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: