PC webkamera

  PC webkamera

  Csevegjen egész nap

  Nagyszerű kép- és hangminőség csevegés közben. Kiegészítő tartozékok: egy biztonságot garantáló lencsevédő és egy hosszútávú kényelmet biztosító fejhallgatókészlet. A webkamera továbbá 1,3 megapixeles felbontású képet és tiszta videojel-felvételt garantál. A csatlakoztatást követően máris indulhat a csevegés!

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Csevegjen egész nap

 • Webkamera lencsevédő a személyes szféra védelméért

  Webkamera lencsevédő a személyes szféra védelméért
 • A webkamera praktikus kábelelvezetési megoldást kínál

  A webkamera praktikus kábelelvezetési megoldást kínál
 • 1,3 megapixeles felbontás videókhoz és fotókhoz

  Webkamerája 1,3 megapixel (szoftver által javított) felbontást kínál videoklipek és fényképek rögzítésére, így kiváló minőségű képeket készíthet vele, melyek nagy méretben kinyomtatva sem okoznak csalódást.

 • Az egyszerű csatlakoztatás után rögtön kezdődhet a csevegés

  Az azonnali használathoz a webkamerát mindössze a számítógép USB-portjához kell csatlakoztatni, amely rögtön felismeri. A videocsevegés ennyire egyszerű.

 • Nagy érzékenységű headset mikrofon a pontos hangérzékelésért

  A tiszta és folyamatos online beszélgetésekhez ez a fejhallgató tökéletes megoldást nyújt, mivel a nagy érzékenységű mikrofon pontosan érzékeli a hangot.

 • Univerzális webkamera-csíptető asztali számítógéphez, notebookhoz vagy képernyőhöz

  Az univerzális csíptetővel gyerekjáték a webkamera stabil rögzítése az asztali számítógép vagy a notebook tetejére, sőt, LCD képernyőre is. A kialakítás kifejezetten biztonságos, azaz a webkamera nem fog váratlanul elmozdulni vagy leesni a beszélgetés kellős közepén.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: