PC webkamera

  PC webkamera

  Ápolja kapcsolatait!

  Javított 1,3 megapixeles videó és fénykép, arckeresés, 3x digitális zoom a közeli felvételekhez és pillanatkép gomb az azonnali fényképekhez – mindössze csatlakoztatni kell, és már cseveghet is! Az univerzális csíptető asztali gépre, notebookra és képernyőre egyaránt rögzíthető.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Ápolja kapcsolatait!

 • A kamerafej az egyszerű tárolás érdekében előre hajtható

  A kamerafej az egyszerű tárolás érdekében előre hajtható
 • Javított 1,3 megapixel a még tisztább képért

  Webkamerája 1,3 megapixel (szoftveresen javított) felbontást kínál videók és fényképek rögzítésére. Így kiváló minőségű képeket készíthet, melyek nagy méretben kinyomtatva is nagyszerűen mutatnak.

 • Az arckövetési funkcióval minden mosolyt megörökíthet

  A kiváló minőségű kameraszoftver automatikusan észleli arcát, és mozgásba hozza az objektívet, hogy követhesse, ahogyan mozog. A képernyő közepén maradhat akkor is, ha mozog a videocsevegés közben. A kamera a kifejezés szabadságát és a természetes társalgás élményét nyújtja.

 • Az egyszerű csatlakoztatás után rögtön kezdődhet a csevegés

  Az azonnali használathoz a webkamerát mindössze a számítógép USB-portjához kell csatlakoztatni, amely rögtön felismeri. A videocsevegés ennyire egyszerű.

 • 3x digitális zoom a közelképekhez

  Tökéletesen megkomponált közeli és totálképek. A képernyőn megjelenő kezelőfelületről teljes körűen vezérelheti a zoom funkciókat, közben mindvégig figyelemmel kísérheti és tökéletesen beállíthatja a képet.

 • A másodpercenkénti 30 képkocka egyenletes videoképet nyújt

  Dőljön hátra, és élvezze a másodpercenként 30 képkockát megjelenítő videót, amely egyenletesebb képpel és teljes körű videocsevegés-élménnyel ajándékozza meg.

 • Tisztább hang a zajcsökkentésnek köszönhetően

  Az egyedülálló zajcsökkentő technológia csökkenti a háttérzajokat, és javítja a beszédhang tisztaságát akár csendes, akár zajos környezetben.

 • A forgócsuklóval bármilyen irányba fordíthatja a kamerát

  Fedezze fel, milyen egyszerű a webkamera használata a praktikus forgócsuklóval. Forgassa el a kamerát 360°-ban tetszőleges irányba, és készítsen felvételt bárhonnan anélkül, hogy elmozdítaná a webkamerát.

 • Univerzális webkamera-csíptető asztali számítógéphez, notebookhoz vagy képernyőhöz

  Az univerzális csíptetővel gyerekjáték a webkamera stabil rögzítése az asztali számítógép vagy a notebook tetejére, sőt, LCD képernyőre is. A kialakítás kifejezetten biztonságos, azaz a webkamera nem fog váratlanul elmozdulni vagy leesni a beszélgetés kellős közepén.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: