Webkamera notebookhoz

  Webkamera notebookhoz

  Webkamera az egész világhoz

  Lelje örömét a kiváló minőségű, valódi 2,0 megapixel felbontású videofelvételekben és fényképekben. Az autofókuszom manuális igazítás nélkül is éles képeket biztosít, a nagylátószögű objektívemnek köszönhetően pedig Ön és a családja a lehető legjobb helyre kerül a látómezőben. Nagyszerű, könnyű útitárs vagyok.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Webkamera az egész világhoz

Valódi 2,0 megapixel

 • Digital Natural Motion a villódzásmentes videóért

  Digital Natural Motion a villódzásmentes videóért

  A Philips kifejlesztette a Digital Natural Motion (digitális természetes mozgás) technikát, amely megszünteti a mozgó képtartalom észrevehető torzulását. A Digital Natural Motion mozgásbecslést végez, és korrigálja az akadozó mozgást a sugárzott és a rögzített filmanyagoknál egyaránt. Az eredmény gördülékeny mozgásvisszaadás és rendkívül éles kép, ami magasabb szintre emeli a képi élményt.

 • Valódi 2 megapixel felbontás videofelvételhez

  A képminőséget alapvetően a megapixelek száma határozza meg. A 2,0 megapixeles CMOS érzékelő olyan kiváló minőségű videoképeket hoz létre, amilyen a korábbi webkamerákkal ismeretlen volt.

 • Skype minősítésű csúcsminőségű videóval

  Ezt a webkamerát a Skype minősítette, így a felhasználó biztos lehet abban, hogy a kiváló minőségű videokép és -hangzás mellett ingyenesen telefonálhat és küldhet azonnali üzeneteket a világon bárkinek.

 • 8 megapixeles javított fényképfelbontás

  A webkamera nagyobb részletgazdagságot biztosít 8 megapixeles (szoftver által javított) fényképfelbontásával. Így ezek a jó minőségű képek nagy méretű, minőségi nyomtatásra is alkalmasak.

 • Autofókusz funkció tűéles videoképhez és fényképhez

  Tűéles videokép és fénykép. Ha a képérzékelő csökkenő élességet érzékel, az autofókusz gyorsan és pontosan visszaállítja az objektívet anélkül, hogy kézi beállításra lenne szükség. Az exkluzív Philips fókuszalgoritmus jóvoltából a folyamat minden eddiginél gyorsabb.

 • A nagylátószögű objektívnek köszönhetően többen férnek a képre

  A nagylátószögű, csúcsminőségű üveg objektív nagyobb látómezőt tesz lehetővé. A nagylátószögű objektív a fényképezőgépek nagylátószögű objektívjéhez hasonlóan működik, és a képen több személy jeleníthető meg, a képminőség romlása nélkül.

 • A Pixel Plus 2 jobb felbontást, mélységet és tisztaságot nyújt

  A Pixel Plus 2 funkcióval a webkamera természethű és borotvaéles képeket biztosít, hihetetlen részletgazdagsággal. Mindez a Pixel Plus 2 processzor erejének köszönhető, amely az innovatív TV képalkotási technológiát alkalmazza a számítógépes mozgóképek előállításához. Növeli a sorok és a pixelek számát, ezáltal a lehető legkiválóbb képminőség élvezhető.

 • Kettős beépített mikrofon a még jobb sztereó élményért

  Hallassa hangját természetesen a tiszta sztereó hangzás jóvoltából. A kettős beépített irányhatású mikrofon és a Philips szabadalmon alapuló hangnyalábolási technológia gyakorlatilag zaj- és visszhangmentes környezetet produkál. Csak a felhasználó hangját rögzíti a rendszer, a többi hang minimális.

 • Zajkioltás és visszhangcsökkentés

  A kiváló zajkioltó technológiának köszönhetően csökken a háttérzaj, és mind csöndes, mind lármás környezetben jelentősen növeli a beszédhangok tisztaságát. Elnyomja a visszhangokat is, így beszélgetőtársa még tisztábban fogja hallani a hangját.

 • A mellékelt csíptetővel egyszerű a rögzítés notebookjára és monitorjára

  A mellékelt csíptetővel notebookra és LCD-monitorra is rögzíthető.

 • Karcálló lencsevédő tartozék

  Az első webkamera, amelynek alaptartozéka a lencsevédő. Útközben megvédi a kiváló minőségű, ötelemes üveglencsét a portól és a karcolásoktól.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: