Multimédiás távvezérlő

  Multimédiás távvezérlő

  A Vista számítógép tökéletes kiegészítője!

  Tökéletes megoldás a számítógép médiaközpont-funkcióinak működtetésére. Egyszerűen csatlakoztassa az USB dongle eszközt a számítógéphez, és máris távvezérlő segítségével működtetheti a számítógép TV-ről, DVD-ről és merevlemezről történő felvételkészítéssel kapcsolatos funkcióit.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A Vista számítógép tökéletes kiegészítője!

 • 4 az 1-ben távvezérlő számítógép, TV, STB és AMP készülékekhez

  A 4 az 1-ben multimédiás távvezérlő képes helyettesíteni a TV, STB, AMP készülékekhez, valamint a MediaCenter számítógéphez tartozó különböző távvezérlőket. A távvezérlő a legtöbb ilyen készülék infravörös kódját tartalmazza, márkától függetlenül. A távvezérlő kézikönyvében megtalálható a kódok listája. A távvezérlő telepítésekor egyszerűen keresse ki az adott készülékhez és márkájához tartozó kódot, és programozza be a távvezérlőbe.

 • Kiterjedt infravörös kód adatbázis a legtöbb készülékhez és márkához

  Az általános IR kód adatbázis egy adott távvezérlőbe épített infravörös kódok könyvtára. Ezzel a funkcióval a távvezérlő egyes kódok betanulása nélkül képes vezérelni készülékét. Csak válassza ki az adatbázisból az eszköznek megfelelő kódkészletet, hogy szinte bármilyen ma kapható audio- és videorendszert irányíthasson, gyártótól és típustól függetlenül.

 • Navigáljon a zenei fájlok között a TV/monitor használatával

  A könnyű médiakezelés egy olyan távvezérlőre utal, melynek segítségével navigálhat a MediaCenter számítógépen tárolt médiafájlok között, valamint lehetővé teszi egyéb audio/video készülékek vezérlését is. A távvezérlőhöz mellékelt infravörös (IR) dongle eszköz az Ön MediaCenter számítógépéhez van csatlakoztatva. Ezen a dongle eszközön keresztül a távvezérlővel vezérelni lehet a MediaCenter számítógépet, segítségével böngészhet a fájlok között, kiválaszthat egy fájlt, és lejátszhatja az Ön által kiválasztott készüléken.

 • Közvetlen hozzáférésű gomb a Microsoft Media Center számítógép vezérléséhez

  A távvezérlőn van egy olyan, zöld színű gomb, amelyet a Microsoft Media Center hozzáféréséhez társítottak, így a gomb megnyomásával hozzáférhet a számítógép Microsoft Media Center menüjéhez.

 • Kényelmes IR tanítás másik távvezérlőről

  A tanulási funkció azt jelenti, hogy egy távvezérlő képes érzékelni és megtanulni egy másik távvezérlő által kiadott jelet. Ha az eszközkód nem található a beépített adatbázisban, bármikor betanítható az eredeti távvezérlőből, csak felé kell irányítani.

 • Használható a Microsoft Vista™ rendszerrel (Media Center Edition)

  Kedvenc médiafájljait lejátszhatja Microsoft Vista™ Media Center számítógépén, az infravörös kódokkal működő távvezérlővel pedig vezérelheti Vista számítógépét (a mellékelt infravörös (IR) dongle eszköz segítségével). A számítógép képernyőjének bekapcsolásakor és a zöld gomb megnyomásakor megjelenik a Vista számítógép menüje. A távvezérlőt használhatja a megjelenő tartalom kezeléséhez.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: