Vezeték nélküli audió

  Vezeték nélküli audió

  Érje el CD-it a lakás bármelyik pontjából!

  Tárolja teljes CD-gyűjteményét 80 GB kapacitású merevlemezen, élvezze a zenét a lakás minden helyiségében. Csatlakoztassa a készüléket már meglévő hangrendszeréhez, és a zene a lakáson belül mindenhová elkíséri. A berendezés kezelése az LCD kijelzővel ellátott távvezérlővel egyszerű és gyors.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Érje el CD-it a lakás bármelyik pontjából!

Csak csatlakoztatnia kell a már meglévő hangrendszerhez

 • Vezeték nélküli streaming a központ és az állomás(ok) között

  Vezeték nélküli streaming a központ és az állomás(ok) között

  A vezeték nélküli streaming alkalmazásával nem kell nagy méretű hangfájlokat letöltenie és tárolnia audioeszközén. Ehelyett kedvenc dalai folyamatosan áramlanak az összes zeneállomásra – egy időben. A Music Follows Me szolgáltatásnak köszönhetően a zene szobáról szobára követi – nem kell újraindítani a navigációt és a lejátszást. A Music Broadcast funkció egyszerre sugározza a kívánt zenét a központból az összes zeneállomásra. A My Room, My Music szolgáltatás révén az összes családtag élvezheti a tárolt gyűjteményből kiválasztott zeneszámokat bármelyik szobában, amelyben vezeték nélküli zeneközpont vagy -állomás található.

 • Akár 5 Wi-Fi állomás hozzáadásával bővítheti rendszerét

  Akár 5 Wi-Fi állomás hozzáadásával bővítheti rendszerét

  Töltse meg kedvenc zenéjével otthonának szobáit - egyet vagy akár mindet! Nincsenek kábelek, nincs káosz, és nincs több civakodás a családtagokkal a zeneválasztásról. A Streamium vezeték nélküli zeneközpont használatával nem csupán tárolhat, de le is játszhat egy, vagy akár több zeneszámot akár 5 Streamium állomáson otthonában. Az olyan beépített, innovatív funkcióknak köszönhetően, mint „Az én szobám”, „Az én zeném”, „Nyomomban a zene” és a „Zenesugárzás”, mindezt könnyedén megteheti. Engedje szabadon a zenét, és élvezze az élményt otthona bármely pontján.

 • A 80 GB-os merevlemez akár 1500 CD tárolására és lejátszására is alkalmas

  A 80 GB-os merevlemez akár 1500 CD tárolására és lejátszására is alkalmas

  A 80 GB-os merevlemez hatalmas kapacitást nyújt digitális audiofájlok tárolásához, így akár 1500 audio CD tartalma is tárolható. Helytakarékos megoldás, intelligens kezelést biztosító zenegyűjtemény, egyszerű hozzáférés, és egyetlen helyen tárolt tartalom.

 • Zenesugárzás (Music Boradcast) az egyidejű lejátszáshoz valamennyi állomáson

  Zenesugárzás (Music Boradcast) az egyidejű lejátszáshoz valamennyi állomáson

  Itt az ideje, hogy végre a DJ-pult mögé álljon! A pult mögül a vezeték nélküli zeneközpontról a különféle helyiségekben elhelyezett vezeték nélküli állomásokhoz továbbíthatja kedvenc tánczenéjét. Indulhat a buli!

 • Music Follows Me: szobáról szobára követi a zene

  Music Follows Me: szobáról szobára követi a zene

  A Music Follows Me funkcióval kedvenc zeneszáma szobáról-szobára követi a hallgatót, anélkül, hogy a zeneszámot újból meg kellene keresnie, és ismét el kellene indítania a lejátszást. Mindössze egy gombnyomás, és kedvenc zenéje az elbűvölt hallgatót az egész lakásban követi.

 • Felhasználóbarát navigálást biztosító 2-utas távvezérlő

  Felhasználóbarát navigálást biztosító 2-utas távvezérlő

  A Philips 2-utas távvezérlőjének egyetlen gombnyomásával egyszerűen választhat a dalok százai közül. A hatsoros kijelző a műsorszámról, az előadóról, az albumról, a műfajról és a lejátszási listákról nyújt könnyen érthető tájékoztatást, ezzel az intuitív böngészéssel a fájlkeresés még nagymennyiségű fájl esetén is könnyű. A kiemelkedő funkcionalitású vezérlő egy kézzel is kezelhető.

 • Többhallgatós hozzáférésű streamek akár 5 egységes streaminghez

  A Philips vezeték nélküli központi hangrendszerével a családtagok egy időben hallgathatják kedvenc zenéjüket a lakás öt külön szobájából.

 • Vezeték nélküli streaming a PC-ről UPnP segítségével

  A Universal Plug & Play egy ipari szabványtechnológia, mellyel bármilyen, a Universal Plug & Play használatára alkalmas készülékre csatlakozhat zene fogadása vagy átvitele céljából. A vezeték nélküli zeneközpont az Universal Plug & Play segítségével egyszerű és szabványos módon csatlakozik a többi, Universal Plug & Play használatára alkalmas készülékre. Könnyedén csatlakoztathatja vezeték nélküli zeneközpontját más készülékekhez, tartalom fogadása vagy átvitele céljából.

 • Közvetlen tartalom-hozzáférés előadóhoz, albumhoz és lejátszási listákhoz

  Nem kell többé átböngésznie magát a teljes gyűjteményen, ha kedvenc előadójának egyik számát keresi. A Philips vezeték nélküli központi hangrendszerének beépített intuitív kezelői felületével közvetlen és azonnali hozzáférés lehetséges a merevlemezen tárolt zeneszámokhoz (akár 750 CD-nyi felvétel), a felvételeket előadó, album, lejátszási lista, műfaj és műsorszámok szerint csoportosítva.

Összes specifikációt mutat
 • A Windows embléma a Microsoft Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • Az aktuális tárolóképesség ennél kevesebb

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: