Cinema 21:9

LED TV

  Cinema 21:9

  LED TV

  58PFL9955H/12 Hasonló termékek

  Premierbemutató minden éjjel

  Hagyja, hogy a filmek magukkal ragadják a Philips 58PFL9955 LED TV-n. A Perfect Pixel HD rendszerű ultraszéles TV és a LED Pro tökéletesen illik a 21:9-es filmformátumhoz, az Ambilight és a 3D magával ragadó vizuális hatása pedig életre kelti a filmet. Összes előny megtekintése

  58PFL9955H/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Cinema 21:9 LED TV

147 cm (58"), Full HD 1080p, digitális TV 58PFL9955H/12 Hasonló termékek

Premierbemutató minden éjjel

21:9-es filmformátum és Ambilight

 • Cinema 21:9-es filmes képformátum, fekete sávok nélkül a képernyő alsó és felső részén

  Cinema 21:9-es filmes képformátum, fekete sávok nélkül a képernyő alsó és felső részén

  A legtöbb televízió 16:9 (vagy 1,78:1) képoldalarányú, és 1080p Full HD felbontású. A nagy költségvetésű hollywoodi sikerfilmek azonban általában jóval szélesebb, 2,39:1-es képformátumban készülnek. A Philips új Cinema 21:9 televíziói tökéletesen megfelelnek a rendezők által használt 21:9 (2,39:1) képoldalarányú moziformátumnak. Így Ön akár egy klasszikus, akár a legújabb hollywoodi film mellett dönt, azt az eredeti formátumban, fekete sávok nélkül élvezheti.

 • A több ablak segítségével TV-nézés közben is tájékozott maradhat

  A több ablak segítségével TV-nézés közben is tájékozott maradhat

  Használja a több ablakos megjelenítés lehetőséget, és maradjon tájékozott TV-nézés közben is. Nézzen egyszerre Net TV-t vagy más online szolgáltatást, és televíziót egy világosan felosztott képernyőn. A Net TV ablakát megnyithatja a televízióé mellett, vagy akár a televízió és egy másik videoeszköz ablaka mellett. A kis képernyő egyszerűen felcserélhető a fő tevékenységgel, tökéletesen az Ön kezébe adva az irányítást.

 • Az Ambilight Spectra 3 fokozza a vizuális élményt

  Az Ambilight Spectra 3 fokozza a vizuális élményt

  Adjon új dimenziót a vizuális élményhez az Ambilight Spectra 3-mal. Ez a szabadalmaztatott Philips technológia tovább növeli a képernyő méretét azáltal, hogy a képernyő hátuljából három irányban fényt vetít a környező falra. Az Ambilight automatikusan beállítja TV-készüléket körülvevő fény színét és fényerejét, hogy az illeszkedjen a képhez, magával ragadó vizuális élményt nyújtva. Az adaptív funkció biztosítja, hogy a fény színe mindig illeszkedjen a képhez, a fal színétől függetlenül. Legyen nagyobb a kép az Ambilight segítségével!

 • LED Pro a rendkívüli kontrasztért és fényerőért

  LED Pro a rendkívüli kontrasztért és fényerőért

  Élvezze a lélegzetelállító képeket és fogyasszon akár 50%-kal kevesebb energiát a díjnyertes Philips LED Pro segítségével! A rács alakban elhelyezett több mint 1000 LED külön-külön működve látja el a kijelző háttérvilágítását. A képek világos területeit ragyogóan fényessé teszik, a sötét területeken pedig teljesen elhalványulnak, így energiát takarítanak meg. A nagy teljesítményű Perfect Pixel HD rendszerrel kombinálva az eredmény lenyűgöző, egyedülállóan kontrasztos és éles kép, élénk színekkel. A LED Pro technológiának köszönhetően a fekete valóban fekete, a fehér pedig fényes.

 • Bright Pro az élethű fényerőért

  Bright Pro az élethű fényerőért

  A Bright Pro funkciónak köszönhetően élvezheti a valósághű fényerő és a kiváló kontraszt élményét. A Philips díjnyertes LED Pro technológiája sokkal több fényt ad a kép egyes részeinek, és megtartja a fekete és sötét részek hangsúlyosságát is. Ez biztosítja a kiváló fényerőt, miközben a készülék energiafelhasználása akár 50%-kal is kevesebb lehet.

 • Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért Full HD filmek esetén

  Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért Full HD filmek esetén

  Ismerje meg az akadozás nélküli mozgásmegjelenítés élményét. A Perfect Natural Motion (Tökéletes természetes mozgás) kiértékeli a mozgást a képen, és kijavítja az akadozó mozgásokat mind a sugárzott adásban, mind pedig a rögzített filmanyagban (beleértve az 1080p filmeket és a 24p True Cinema tartalmakat Blu-ray, illetve DVD lemezen). Az eredmény még gördülékenyebb és tűéles képek. Élvezze a mozi minőségét is felülmúló élményt!

 • Wi-Fi MediaConnect - számítógépes médiafájlok TV-n

  Wi-Fi MediaConnect - számítógépes médiafájlok TV-n

  Ezzel a programmal megoszthatja a laptopon tárolt videókat és képeket a TV-n, vezeték nélkül. Miután telepíti a laptopra, a használata nagyon egyszerű. Egyetlen kattintással kivetítheti a laptop képernyőjén látott tartalmat a TV nagy képernyőjére. Társaságban és egyedül is kiváló szórakozást nyújt ez a lehetőség.

 • Philips Net TV WiFi-vel: online szolgáltatások TV-n

  Philips Net TV WiFi-vel: online szolgáltatások TV-n

  A Net TV internetes szolgáltatások széles választékával kényezteti Önt. A filmeket, képeket, szórakoztató műsorokat és egyéb online tartalmakat közvetlenül TV-készülékén tekintheti meg, amikor kedve van. Csak csatlakoztassa a házimozit közvetlenül otthoni hálózatához Ethernet-kapcsolattal, majd a távvezérlővel navigáljon a megfelelő helyre, és válassza ki, mit szeretne megnézni. A Philips menün keresztül elérhetők a TV-képernyőhöz illeszkedő népszerű Net TV szolgáltatások. Mi több, a DLNA-tanúsítvánnyal rendelkező számítógépes hálózat segítségével a távvezérlő használatával megtekintheti a számítógépén tárolt videofelvételeket és képeket.

 • Full HD és Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli tisztaságért

  Tapasztalja meg a Perfect Pixel HD rendszer nyújtotta kép rendkívüli élességet és tisztaságát. A kép valamennyi képpontjának feljavítása által azok jobban illeszkednek az őket körülvevő képpontokhoz, természetesebb képet biztosítva. Az eredmény egyedülálló kombinációja az éles képeknek, a természetes részletgazdagságnak, az élénk színeknek, a kiváló minőségű kontrasztnak és az egyenletes, természetes mozgásnak, bármit is nézzen. Tiszta és borotvaéles, képhibától mentes képek, tartalomtól független zajfelismerés és -csökkentés a multimédiás forrásoktól a hagyományos televízióig. Az 1920 x 1080p képpontból álló Full HD képernyő ragyogó, villódzásmentes progresszív pásztázású képeket biztosít fantasztikus fényerővel.

 • Full HD 3D TV az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Hagyja, hogy a 3D filmek saját otthonában ragadják magukkal a világ első moziformátumú 3D televízióján. Az aktív 3D technológia a nagysebességű kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről Full HD felbontásban. A Blu-ray lemezen megjelenő és a 3D adások jóvoltából elérhető kiváló 3D filmeknek köszönhetően széles és kitűnő minőségű tartalomválaszték áll rendelkezésére. TV-készüléke készen áll a Full HD 3D élményre annyi 3D szemüveg megvásárlásával, amennyit csak szeretne (PTA03 bővítő készlet).

 • 400 Hz-es Clear LCD technológia, 0,5 ms válaszidő a tökéletesen éles mozgás-megjelenítéshez

  Élvezze a Philips leggyorsabb LCD TV-jét. A 400 Hz-es Clear LCD* minden eddiginél alacsonyabb, 0,5 ms-os válaszidővel működik, így Ön a leggyorsabb akciójelenetnél is páratlan mozgásélességet tapasztalhat.

 • Kiváló online videoáruházak és TV-műsorok igény szerint

  Saját tévéjén nézheti az online videoáruházak kiváló filmjeit. A legszebb romantikus klasszikusokat vagy a pörgős akciófilmeket is néhány gombnyomással elérheti otthonában. A videoáruházban megtalálhatja a filmek és sorozatok gazdag gyűjteményét; a legújabb sikerfilmektől az örök klasszikusokig. Ne kösse le magát a kötött műsoridők miatt! Kedvenc műsorait megnézheti akkor, amikor csak szeretné. Sose mulassza el többé kedvenc műsorait! A Catch up TV képes megőrizni és újra lejátszani az elmulasztott műsorokat. A feltételek és az ajánlatok eltérőek lehetnek az egyes országokban, illetve az egyes szolgáltatóknál.

Összes specifikációt mutat
 • 400 Hz-es Clear LCD-kijelző másodpercenként 400 jelenet megjelenítésére képes, egyesítve a 200 Hz-es technológiát az 50%-os munkaciklusú letapogatásos háttérvilágítással.
 • 8 napos EPG, a szolgáltatás nem minden országban érhető el
 • Net TV: a www.philips.com/smarttv oldalon megismerheti az adott országban nyújtott szolgáltatásokat.
 • A TV támogatja a „Free to air” műsorok DVB vételét. Előfordulhat, hogy egyes DVB szolgáltatókat nem támogat. Erre vonatkozó frissített lista a Philips támogatási weboldal FAQ (GYIK) részében található. Egyes szolgáltatók esetében az elérés feltételes vagy előfizetéshez kötött. További információért forduljon a szolgáltatójához.
 • Wi-Fi médiacsatlakozás: A videolejátszást befolyásolhatja a számítógép sebessége és a Wi-Fi sávszélesség. A minimális és ajánlott rendszerkövetelmények érdekében tekintse meg a www.philips.com/wifimediaconnect weboldalt. A tartalom néhány másodperces késéssel jelenik meg. A kép és a hang kisebb eltérései előfordulhatnak.
 • A 3D TV készülékhez a PTA03 tartozékra (aktív shutter szemüveg), 3D kompatibilis forráskészülékre és 3D forrásanyagra van szükség.
 • Az IEC62087 Ed 2 szabványnak megfelelő tipikus energiafogyasztás bekapcsolt állapotban.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • A készüléknek csak bizonyos részei vagy alkotóelemei tartalmaznak ólmot, amelyek esetében az RoHS irányelv nem tartalmaz technológiai alternatívákat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: