LCD-monitor Miracast funkcióval

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/239c4qhwab_01/239c4qhwab_01_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LCD-monitor Miracast funkcióval

  239C4QHWAB/01 Hasonló termékek

  Egyszerűen megoszthatja képernyőjét

  A Miracast funkcióval ellátott, új Philips Blade 2 kijelző segítségével vezeték nélkül oszthat meg Full HD tartalmakat a kis képernyőjéről a nagy képernyőre. Összes előny megtekintése

  239C4QHWAB/01 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Brilliance LCD-monitor Miracast funkcióval

Blade 2, 23"-es (58, 4 cm), 1920 x 1080 239C4QHWAB/01 Hasonló termékek

Egyszerűen megoszthatja képernyőjét

vékonyabb és könnyebb, ugyanakkor nagyobb és ragyogóbb

 • IPS LED széles nézési szögű technológia a kép és a szín pontossága érdekében

  IPS LED széles nézési szögű technológia a kép és a szín pontossága érdekében

  Az IPS képernyők olyan továbbfejlesztett technológiát alkalmaznak, amely rendkívül széles, 178/178 fokos nézési szöget nyújt. Így a képernyőt szinte bármilyen szögből nézheti - akár 90 fokban elforgatott módban is! A normál TN panelekkel ellentétben az IPS képernyő kifejezetten éles képet és élénk színeket biztosít, ezért nemcsak fotók, filmek megtekintéséhez vagy web-böngészéshez ideális, hanem olyan professzionális alkalmazásokhoz is, amelyek esetében fontos a színhűség és az állandó fényerő.

 • SmartImage: optimalizált, felhasználóbarát megjelenítés

  SmartImage: optimalizált, felhasználóbarát megjelenítés

  A SmartImage egy különleges, élvonalbeli Philips technológia, amely elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat, és gondoskodik az optimalizált megjelenítésről. Ez a felhasználóbarát kezelőfelület lehetővé teszi a különböző alkalmazásoknak leginkább megfelelő mód kiválasztását: Iroda, Képek, Szórakozás, Gazdaságos stb. A választás alapján a SmartImage dinamikusan optimalizálja a kontrasztot, a színtelítettséget és az élességet a képek és a videók tökéletes megjelenítése érdekében. A Gazdaságos mód jelentős energiamegtakarítást biztosít az Ön számára. Mindez az Ön rendelkezésére áll, azonnal, egyetlen gombnyomásra.

 • SmartTxt az optimális olvasási élményhez

  SmartTxt az optimális olvasási élményhez

  A SmartTxt egy kifinomult algoritmus, amely tökéletesíti a szöveg alapú alkalmazások olvasását, mint például PDF dokumentumok vagy e-könyvek esetén, amikor is nagyobb koncentrációra van szükség. A SmartTxt funkció javítja a szövegek kontrasztját és határélességét a jobb olvashatóság érdekében. Az olvasásra való optimalizálás a kijelző szürkeárnyalat-szintjének, fehéregyensúlyának, fényerejének és kontrasztjának beállításával történik.

 • SmartKolor a színgazdag képekért

  SmartKolor a színgazdag képekért

  A SmartKolor egy olyan kifinomult színkiterjesztő technológia, amely képes a monitor vizuális színtartományának bővítésére. A monitor RGB szintjének növelésével ennek a funkciónak köszönhetően a fotókat és videofelvételeket gazdag, élénk színekben élvezheti.

 • Nézzen vezeték nélkül Full HD tartalmat a Miracast technológiával

  Nézzen vezeték nélkül Full HD tartalmat a Miracast technológiával

  A Miracast technológia segítségével a legtöbb Android® rendszerű készülékén lévő tartalmat vezeték nélkül megoszthatja a Philips monitoron Full HD videominőségben és 5.1 csatornás hanggal.

 • MHL technológia a mobiltartalmak nagy képernyőn való megjelenítéséhez

  MHL technológia a mobiltartalmak nagy képernyőn való megjelenítéséhez

  A Mobile High Definition Link (MHL) egy mobil audio/video interfész a mobiltelefonok és egyéb hordozható készülékek közvetlen csatlakoztatásához nagy felbontású képernyőkhöz. Az opcionális MHL kábel lehetővé teszi az MHL-képes mobilkészülék csatlakoztatását a nagy Philips MHL kijelzőhöz, hogy a HD videóit teljes digitális hanggal élvezhesse. Mostantól nem csupán a mobiljátékok, fényképek, filmek vagy egyéb alkalmazások nagy képernyőn történő használatára van lehetősége, de eközben töltheti is a mobilkészülékét, hogy az soha ne merüljön le használat közben.

 • 20000000:1 SmartContrast arány az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  20000000:1 SmartContrast arány az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  A síkképernyős LCD-kijelzőktől elvárható, hogy a legnagyobb kontrasztot és a legélénkebb képeket produkálják. A Philips által nyújtott fejlett képfeldolgozás, az egyedülálló elsötétítő és háttérvilágítás-fokozó technológiával együtt élénk képeket hoz létre. A dinamikus kontraszt funkció a kiváló feketeszinttel, és a sötét árnyalatok és színek pontos leképezésével megnöveli a kontrasztot. Ragyogó, élethű képet ad, nagy kontraszt és élénk színek mellett.

 • Modern megjelenésű stílusos, ultravékony kivitel

  Az új Philips monitorok a legújabb ultravékony LED technológiának köszönhetően sokkal karcsúbbak, mint az előző generáció. A vékony kialakítású monitorok nem csupán kellemes látványt nyújtanak, de helytakarékosak is.

Összes specifikációt mutat
 • Ez a Philips kijelző rendelkezik MHL-tanúsítvánnyal. De ha az Ön MHL eszköze nem csatlakozik vagy működik megfelelően, olvassa el az eszközre vonatkozó gyakran ismételt kérdéseket, vagy forduljon közvetlenül az értékesítőhöz. Az eszköz gyártójának üzletpolitikája esetlegesen szükségessé teheti az azonos márkájú, speciális MHL kábel/adapter megvásárlását a készülék működéséhez.
 • Az ErP készenlét/kikapcsolt állapotbani energiatakarékossága nem vonatkozik az MHL töltési funkcióra
 • Opcionális MHL tanúsítványú mobileszköz és MHL kábel szükséges (nem tartozék). A kompatibilitással kapcsolatban érdeklődjön az MHL eszköz értékesítőjénél.
 • Az „IPS” márkanév/védjegy és a kapcsolódó technológiai szabadalmak a megfelelő tulajdonosokhoz tartoznak.
 • Az intelligens válaszidő a GtG vagy GtG (BW) vizsgálatokból származó optimális érték.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: