LCD monitor, LED háttérvilágítás

  LCD monitor, LED háttérvilágítás

  241P4LRYES/00 Hasonló termékek

  A világ első ErgoSensor kijelzője

  Az innovatív Philips ErgoSensor monitor a világ első intelligens kijelzője, amely tanácsokat ad Önnek arra vonatkozóan, hogyan ülhet ergonomikusan helyes testtartásban a számítógép képernyője előtt Összes előny megtekintése

  241P4LRYES/00 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Brilliance LCD monitor, LED háttérvilágítás

P-sorozatú, 24"-es (61 cm-es), Full HD kijelző 241P4LRYES/00 Hasonló termékek

A világ első ErgoSensor kijelzője

az egészséges, produktív munkahelyekért

 • SmartImage gyári beállítások a könnyű optimális képbeállításokért

  SmartImage gyári beállítások a könnyű optimális képbeállításokért

  A SmartImage egy különleges, élvonalbeli Philips technológia, amely elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat, és gondoskodik az optimalizált megjelenítésről. Ez a felhasználóbarát kezelőfelület lehetővé teszi a különböző alkalmazásoknak leginkább megfelelő mód kiválasztását: Iroda, Fotó, Film, Játék, Gazdaságos stb. A választás alapján a SmartImage dinamikusan optimalizálja a kontrasztot, a színtelítettséget és az élességet a fotók és videók tökéletes megjelenítése érdekében. A Gazdaságos mód jelentős energiamegtakarítást biztosít az Ön számára. Mindez az Ön rendelkezésére áll, azonnal, egyetlen gombnyomásra!

 • A SmartErgoBase felhasználóbarát, ergonomikus beállításokat tesz lehetővé

  A SmartErgoBase felhasználóbarát, ergonomikus beállításokat tesz lehetővé

  A SmartErgoBase olyan monitortalp, amely ergonomikus és kényelmes kijelzést, valamint kábelelvezetést tesz lehetővé. A talp emberre szabott magassága, billenthetősége, elforgathatósága és annak szöge, illetve mindezek beállíthatósága maximális kényelmet biztosít, és enyhíti egy hosszú munkanap fáradalmait. A kábelelvezetés megszünteti a kábelrengeteget, és rendben tartja a munkaterületet, profi megjelenést kölcsönözve annak.

 • Kis magasság a keret és az asztal között a maximális olvasási kényelemért

  Kis magasság a keret és az asztal között a maximális olvasási kényelemért

  A SmartErgoBase talpnak köszönhetően a Philips monitor akár az asztal szintjéig is ledönthető, így kényelmes megtekintési szögtartományt nyújt. A kis magasság a keret és az asztal között tökéletes azoknak, akik bifokális, trifokális vagy progresszív lencsével rendelkező szemüveget hordanak a számítógépen való munkához. Emellett a nagyon eltérő magasságú személyek is fáradtság és megerőltetés nélkül nézhetik a monitort, és a kívánt szögben és magasságra állíthatják be.

 • ErgoSensor az egészségesebb munkavégzésért

  A Philips szilárdan hisz abban, hogy a munkát kell az emberek igényeire szabni, nem fordítva. Annak előmozdítására, hogy a munkahelyek még produktívabbá és egészségesebbé váljanak, a Philips kifejlesztette a világ első, a monitorba beépített, „ErgoSensor” névre hallgató innovatív technológiáját, amely érzékeli és felméri a felhasználó viselkedését. Az ErgoSensor tanácsokat ad a felhasználóknak, hogyan ülhetnek ergonomikus testtartásban a számítógép előtt, és korrekciós javaslatokat is tesz az optimális nézési távolságra, a nyak ergonomikus helyzetére és a szünetekre vonatkozóan. Emellett akár 80%-kal csökkenti az energiafogyasztást, mivel kikapcsolja a képernyőt, ha a felhasználó nem ül a helyén.

 • Akár 80%-kal csökkenti az energiaköltségeket

  Az ErgoSensor beépített innovatív érzékelővel rendelkezik, amely érzékeli és felméri a felhasználó viselkedését. Érzékeli, hogy a felhasználó ott ül-e a széken. Automatikusan csökken a monitor fényereje, ha a felhasználó elmozdul a monitor elől, ami akár 80%-kal csökkenti az energiaköltségeket, illetve automatikusan maximális teljesítményre kapcsol, ha a felhasználó visszatér. Ezzel nemcsak energiát takaríthat meg, hanem elősegítheti a monitor élettartamának növekedését is, ami által csökken az (ökológiai) karbon-lábnyoma.

 • 65% újrafelhasznált műanyag a TCO Edge minősítésnek megfelelően

  A TCO Edge minősítést az aktuális ökotanúsítvány programokon túlmutató termékek kapják. Az általános TCO követelményeken túl ez azt jelenti, hogy a termék legalább 65% újrafelhasznált műanyagot tartalmaz, energiatakarékos, a lehető legkevesebb veszélyes anyagot tartalmaz, 100%-ban újrahasznosítható csomagolással, és egyebek mellett a könnyű újrahasznosításra tervezték. Ezáltal meggyőződhet arról, hogy ez a Philips monitor a legmodernebb technológiával készült, az infokommunikációs termékek között a legjobb, így előnyös Ön és a környezete számára is, és felelősségteljes, zöld számítástechnikai beruházást jelent!

 • PVC- és BFR-mentes készülékház

  A Philips monitor készülékházában nincs brómozott égésgátló és polivinil-klorid (PVC- és BFR-mentes)

 • Nulla energiafogyasztás a 0 watt kapcsolóval

  A monitor hátulsó részén található, kényelmes elhelyezésű 0 watt kapcsolóval teljesen lekapcsolhatja a monitort az elektromos hálózatról. Így egyáltalán nem fogyaszt energiát, és tovább csökken az Ön „széndioxid-lábnyoma” is

 • A nyak helyzetének érzékelése és korrekciós tanácsok

  Az intelligens testhelyzet-érzékelő funkcióval rendelkező, innovatív Philips ErgoSensor képernyő interaktív tanácsokat ad Önnek arra nézve, hogyan ülhet ergonomikusan helyes testtartásban a számítógép képernyője előtt.

Összes specifikációt mutat
 • Az EPEAT Gold minősítés csak ott érvényes, ahol a termék regisztrálása a Philips részéről megtörtént. Kérjük, tekintse meg a www.epeat.net weboldalt a regisztráció Ön országában érvényes státuszával kapcsolatban.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: