LCD monitor Ambiglow technológiával

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/278c4qhsn_01/278c4qhsn_01_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LCD monitor Ambiglow technológiával

  Fényes Ambiglow kijelző

  Fokozza a vizuális élményt ezzel az Ambiglow technológiával működő, ikonikus Philips Gioco képernyővel. Az Ambiglow technológia az adott képnek megfelelő fényudvart vetít a készülék mögötti falra, ezáltal vizuálisan megnagyobbítja a képernyőt, valóban magával ragadó élményt nyújtva. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Brilliance LCD monitor Ambiglow technológiával

Gioco, 27”-es (68, 6 cm-es), Ambiglow kijelző 278C4QHSN/01 Hasonló termékek

Fényes Ambiglow kijelző

a magával ragadó szórakozásért

 • Minimalista kinézet az ultrakeskeny keret révén

  A legújabb paneltechnológiát alkalmazó új Philips kijelzőket minimalista formatervezés jellemzi, mivel a külső keretük vastagsága mindössze 2,5 mm. A panelen belüli körülbelül 9 mm-es fekete mátrixsávval együtt lényegesen lecsökken a teljes keretméret, így minimális a figyelmet elterelő rész és maximális méretű a megtekintési méret. Különösen alkalmas a több kijelzős vagy mozaikos összeállításhoz, például játékok, grafikai tervezés és professzionális alkalmazások esetében, ahol az ultrakeskeny kerettel rendelkező kijelző használatával olyan hatást érhet el, mintha egyetlen nagy kijelzőt használna.

 • Az Ambiglow egy fényudvarral teszi intenzívebbé a szórakozást

  Az Ambiglow egy fényudvarral teszi intenzívebbé a szórakozást

  Az Ambiglow új dimenzióval gazdagítja a képélményt. Az innovatív Ambiglow technológia a monitor hátoldalából a környező falra sugárzott fényudvar létrehozásával megnöveli a képernyőt. A gyors processzor elemzi a bejövő képtartalmat és folyamatosan hozzáigazítja a kibocsátott fény színét és fényerejét a képhez. A felhasználóbarát opciók lehetővé teszik, hogy a környezetet az igényei szerint alakítsa és egyben csökkentse a szem kifáradását. A filmek és sportközvetítések nézéséhez, 2D vagy 3D játékok lejátszásához különösen alkalmas Philips Ambiglow egyedül álló és magával ragadó vizuális élményt kínál.

 • AH-IPS kijelző a ragyogó, élénk színű képekért

  AH-IPS kijelző a ragyogó, élénk színű képekért

  Ez a legújabb Philips kijelző fejlett AH-IPS panelt használ, amely kiemelkedő színvisszaadást, válaszidőt és energiafogyasztást kínál. A normál TN panelekkel szemben az AH-IPS panelek konzisztensen jelenítik meg a színeket, akár 178 fokos, széles szögben, és elfordított módban is. Figyelemre méltó teljesítményével az AH-IPS leginkább a színpontosságot és a kiegyenlített fényerőt állandóan megkövetelő alkalmazásokhoz ajánlott, mint például a fényképretusálás, a grafikai alkalmazások és az internetes böngészés.

 • A HDMI univerzális digitális csatlakoztathatóságot biztosít

  A HDMI univerzális digitális csatlakoztathatóságot biztosít

  Egy HDMI-re felkészített készülék minden szükséges hardverrel rendelkezik a nagyfelbontású multimédia-interfész (HDMI - High-Definition Multimédia Interface) bemenet fogadásához. HDMI-kábel segítségével kiváló minőségű videó és audió továbbítható egyetlen kábelen keresztül, számítógépről vagy akármennyi AV forrásról (beltéri egységek, DVD lejátszók, A/V receiverek és videokamerák).

 • SmartImage: optimalizált, felhasználóbarát megjelenítés

  SmartImage: optimalizált, felhasználóbarát megjelenítés

  A SmartImage egy különleges, élvonalbeli Philips technológia, amely elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat, és gondoskodik az optimalizált megjelenítésről. Ez a felhasználóbarát kezelőfelület lehetővé teszi a különböző alkalmazásoknak leginkább megfelelő mód kiválasztását: Iroda, Képek, Szórakozás, Gazdaságos stb. A választás alapján a SmartImage dinamikusan optimalizálja a kontrasztot, a színtelítettséget és az élességet a képek és a videók tökéletes megjelenítése érdekében. A Gazdaságos mód jelentős energiamegtakarítást biztosít az Ön számára. Mindez az Ön rendelkezésére áll, azonnal, egyetlen gombnyomásra.

 • SmartKolor a színgazdag képekért

  SmartKolor a színgazdag képekért

  A SmartKolor egy olyan kifinomult színkiterjesztő technológia, amely képes a monitor vizuális színtartományának bővítésére. A monitor RGB szintjének növelésével ennek a funkciónak köszönhetően a fotókat és videofelvételeket gazdag, élénk színekben élvezheti.

 • SmartTxt az optimális olvasási élményhez

  SmartTxt az optimális olvasási élményhez

  A SmartTxt egy kifinomult algoritmus, amely tökéletesíti a szöveg alapú alkalmazások olvasását, mint például PDF dokumentumok vagy e-könyvek esetén, amikor is nagyobb koncentrációra van szükség. A SmartTxt funkció javítja a szövegek kontrasztját és határélességét a jobb olvashatóság érdekében. Az olvasásra való optimalizálás a kijelző szürkeárnyalat-szintjének, fehéregyensúlyának, fényerejének és kontrasztjának beállításával történik.

 • A Smart Bias 6500 K világítás optimális vizuális élményt biztosít

  A Smart Bias világítási mód lehetővé teszi az optimális képminőség élvezését a megtekintés kényelme mellett. A sötét szobában a pupilla kitágul és összehúzódik az állandóan változó képek miatt, ami számítógépes látási tünetegyüttes (Computer Vision Syndrome) vezethet. A Smart Bias fény egy lágy, statikus, 6500 K fehér fényből álló fényudvart képez a monitort körülvevő falon. Különösen alkalmas azok számára, akik sok időt töltenek a kijelző előtt, mivel nem csupán segít csökkenteni a szem fáradtságát, de megszünteti a szoba világításából fakadó tükröződéseket és csillogásokat is, javítva az észlelt kontrasztarányt és képrészletességet, megőrizve a megfelelő színérzékelést.

Összes specifikációt mutat
 • Ne nézzen bele közvetlenül az Ambiglow LED-ekbe, mivel azok nagyon nagy fényerejűek, és átmenetileg homályos látást okozhatnak.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: