LCD monitor MultiView funkcióval

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/298p4qjeb_00/298p4qjeb_00_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LCD monitor MultiView funkcióval

  Nagylátószögű, kristálytiszta képek

  A 29”-es Philips UltraWide kijelző le fogja nyűgözni 2560x1080 felbontású, kristálytiszta képeivel és ragyogó színeivel. Az ultrakeskeny keretű, kiváló, 21:9-es AH-IPS kijelző panoráma nézetben tárja Ön elé a világot. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Brilliance LCD monitor MultiView funkcióval

UltraWide 21:9, 29" / 73 cm, , 2560 x 1080 298P4QJEB/00 Hasonló termékek

Nagylátószögű, kristálytiszta képek

az UltraWide, MultiView kijelzőn

 • Kevésbé fárasztja a szemet a villódzásmentes technológiának köszönhetően

  Kevésbé fárasztja a szemet a villódzásmentes technológiának köszönhetően

  A LED háttér-világítású képernyők fényerő-szabályozásának módja miatt egyes felhasználók villódzást tapasztalnak a képernyőn, ami fárasztja a szemet. A Philips villódzásmentes technológia egy új megoldást alkalmaz a fényerő szabályozására, amellyel csökkenti a villódzást a kényelmesebb megtekintés érdekében.

 • A SmartErgoBase felhasználóbarát, ergonomikus beállításokat tesz lehetővé

  A SmartErgoBase felhasználóbarát, ergonomikus beállításokat tesz lehetővé

  A SmartErgoBase olyan monitortalp, amely ergonomikus és kényelmes kijelzést, valamint kábelelvezetést tesz lehetővé. A talp emberre szabott magassága, billenthetősége, elforgathatósága és annak szöge, illetve mindezek beállíthatósága maximális kényelmet biztosít, és enyhíti egy hosszú munkanap fáradalmait. A kábelelvezetés megszünteti a kábelrengeteget, és rendben tartja a munkaterületet, profi megjelenést kölcsönözve annak.

 • Kis magasság a keret és az asztal között a maximális olvasási kényelemért

  Kis magasság a keret és az asztal között a maximális olvasási kényelemért

  A SmartErgoBase talpnak köszönhetően a Philips monitor akár az asztal szintjéig is ledönthető, így kényelmes megtekintési szögtartományt nyújt. A kis magasság a keret és az asztal között tökéletes azoknak, akik bifokális, trifokális vagy progresszív lencsével rendelkező szemüveget hordanak a számítógépen való munkához. Emellett a nagyon eltérő magasságú személyek is fáradtság és megerőltetés nélkül nézhetik a monitort, és a kívánt szögben és magasságra állíthatják be.

 • A 21:9-es AH-IPS panorámaképernyő ragyogó képeket nyújt

  Ez a legújabb Philips kijelző 21:9-es, nagylátószögű, valós színnel és 8-bites színmélységgel rendelkező speciális AH-IPS panelt használ, amely kiváló színhűséget nyújt. A Philips TrueVision technológiája a normál RGB színtérnek több mint 99%-át felöleli, kevesebb mint 3-as deltaE értékkel, ami a Windows jellemzőkhöz képest sokkal szűkebb tartomány. A 21:9-es formátum tökéletes a sok oszlopot tartalmazó táblázatok megtekintéséhez. A 178/178 fokos megtekintési szögtartomány megfelelő - többek között - az ideális grafikai tervezéshez, webalkalmazásokhoz, fotóretusáláshoz. Így már 2 honlapot nyithat meg teljes méretben egymás mellett, több alkalmazást vezérelhet, és könnyedén végezhet egyszerre több dolgot.

 • Kristálytiszta, UltraWide HD, 2560x1080 képpont felbontás

  A legújabb Philips képernyők kristálytiszta, 2560x1440 vagy 2560x1080 képpont felbontású Quad HD képet adnak. Ezek a nagy teljesítményű, nagy képpont-sűrűségű paneleket használó, 178/178 fokos széles látószögű, nagy sávszélességű források – pl. Displayport, HDMI, Dual link DVI – által vezérelt új kijelzők életet adnak képeinek és grafikáinak. Ön lehet a CAD-CAM megoldásokhoz rendkívüli részletességet megkövetelő, igényes profi, 3D-s grafikai alkalmazásokkal dolgozó alkotó, vagy hatalmas táblázatokat kezelő pénzügyi guru, a Philips kijelzők garantálják a kristálytiszta megjelenítést.

 • A MultiView aktív kettős csatlakozást és nézetet tesz lehetővé egyidejűleg

  Az ultra nagy felbontású Philips MultiView kijelzővel most kényelmesen ismerheti meg a kapcsolódás világát, akár a munkahelyéről, akár otthonról. A MultiView kettős csatlakozást és nézetet tesz lehetővé, így párhuzamosan több eszközzel, például PC-vel és notebookkal is dolgozhat, így az összetett, többfunkciós feladatok is gyerekjátékká válnak. Immár egyszerűen megoldható, hogy a jobb oldalon a beltéri egységből érkező, élő futballközvetítést nézze, miközben a bal oldalon az Internetet böngészi notebookjáról. De az sem gond, ha a kis képernyőn fél szemmel követni szeretné a hangos, élő híradásokat, míg legújabb blogbejegyzését írja.

 • Az ultrakeskeny kerettel maximális a vizuális élmény, és minimális a keret mérete

  A legújabb paneltechnológiát alkalmazó új Philips kijelzőket minimalista formatervezés jellemzi, mivel a külső keretük vastagsága mindössze 2,5 mm. A panelen belüli körülbelül 9 mm-es fekete mátrixsávval együtt lényegesen lecsökken a teljes keretméret, így minimális a figyelmet elterelő rész és maximális méretű a megtekintési méret. Különösen alkalmas a több kijelzős vagy mozaikos összeállításhoz, például játékok, grafikai tervezés és professzionális alkalmazások esetében, ahol az ultrakeskeny kerettel rendelkező kijelző használatával olyan hatást érhet el, mintha egyetlen nagy kijelzőt használna.

 • Display Port az összefűzött többkijelzős használathoz

  Ez a Philips kijelző Display port 1.2a Multi Stream Transport Multi Stream Transport (MST) technológiát alkalmaz HBR2-vel, ami kétszeres, 21,6 Gbps-os adatátvitelt eredményez. Ezáltal lehetővé válik több monitor összefűzése, ami lenyűgöző módon megnöveli a hatékonyságot. A több monitor összefűzésére való képesség különösen alkalmassá teszi ezt a Philips kijelzőt a pénzügyi, banki, vezérlőtermi és hasonló környezetekben való használatra. A funkció használatához számítógépének DP1.2 tanúsítványú grafikus kártyával kell rendelkeznie MST opcióval. Részletes információkért látogassa meg a http://www.displayport.org/ weboldalt.

 • SmartConnect HDMI-vel, Display porttal és Dual link DVI-vel

  Ezek a Philips kijelzők a csatlakoztathatóság bőségét kínálják, és számos típusú kapcsolat, pl. Dual link DVI, Display Port, univerzális HDMI csatlakozás létrehozására alkalmasak, így lehetővé teszik a nagy felbontású, tömörítetlen video- és audiotartalmak élvezetét. Az USB 3.0 opció szupergyors adatátvitelt biztosít globális csatlakoztathatóság mellett. Függetlenül attól, milyen forrást használ, ez a Philips kijelző garantálja, hogy befektetése nem fog elavulni a közeljövőben!

 • Az USB 3.0 gyors adatátvitelt és intelligens telefontöltést tesz lehetővé

  A szupergyors USB 3.0 eszköz 5,0 Gbit/s átviteli sebességet biztosít, ami kb. 10-szer gyorsabb az USB 2.0 szabványnál, ezáltal jelentősen csökkenti az adatátvitel idejét, vagyis Ön időt és pénzt takaríthat meg. A nagyobb sávszélességgel, a szupergyors adatátvitellel, a jobb energiagazdálkodással és a kiemelkedő általános teljesítménnyel az USB 3.0 a legújabb globális szabvány, amely lehetővé teszi a nagy kapacitású tárolóeszközök használatát. A Sync-N-Go technológiával soha többé nem kell a felszabaduló sávszélességre várnia. A rendszer visszafelé is kompatibilis, így USB 2.0-s eszközei is megtartják a korábbi befektetés értékét.

 • Beépített sztereó hangszórók multimédiához

  Egy pár kiváló minőségű sztereó hangszóró a kijelzőbe építve. A típustól és kialakítástól függően lehet látható és elölről sugárzó, rejtett és alulról, felülről, vagy hátulról sugárzó.

 • 65% újrafelhasznált műanyag a TCO Edge minősítésnek megfelelően

  A TCO Edge minősítést az aktuális ökotanúsítvány programokon túlmutató termékek kapják. Az általános TCO követelményeken túl ez azt jelenti, hogy a termék legalább 65% újrafelhasznált műanyagot tartalmaz, energiatakarékos, a lehető legkevesebb veszélyes anyagot tartalmaz, 100%-ban újrahasznosítható csomagolással, és egyebek mellett a könnyű újrahasznosításra tervezték. Ezáltal meggyőződhet arról, hogy ez a Philips monitor a legmodernebb technológiával készült, az infokommunikációs termékek között a legjobb, így előnyös Ön és a környezete számára is, és felelősségteljes, zöld számítástechnikai beruházást jelent!

 • Nulla energiafogyasztás a 0 watt kapcsolóval

  A monitor hátulsó részén található, kényelmes elhelyezésű 0 watt kapcsolóval teljesen lekapcsolhatja a monitort az elektromos hálózatról. Így egyáltalán nem fogyaszt energiát, és tovább csökken az Ön „széndioxid-lábnyoma” is

Összes specifikációt mutat
 • Az „IPS” márkanév/védjegy és a kapcsolódó technológiai szabadalmak a megfelelő tulajdonosokhoz tartoznak.
 • Az EPEAT Gold minősítés csak ott érvényes, ahol a termék regisztrálása a Philips részéről megtörtént. Kérjük, tekintse meg a www.epeat.net weboldalt a regisztráció Ön országában érvényes státuszával kapcsolatban.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: