Zenit mozihangsugárzók

  Zenit mozihangsugárzók

  Tapasztalja meg a Zen érzetét és látványát

  Tapasztalja meg a tiszta egyszerűséget a Philips Zenit mozihangsugárzókkal, és élvezze a természetes, kiegyensúlyozott hangzást a modern, eredeti anyagokból készült készülékből. Az intelligens kábelkezelés és a vezeték nélküli mélynyomó révén fantasztikus élményben lehet része, vezetékrengeteg nélkül. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Zenit mozihangsugárzók

3.1 csatornás, vez. nélk. mélynyomó, Bluetooth® és NFC, HDMI 4K-2K CSS5330G/12 Hasonló termékek

Tapasztalja meg a Zen érzetét és látványát

Vezetékek és gubancok nélkül

 • HDMI 4K2K továbbítás (pass-through) az ultra HD tartalom élményéért

  HDMI 4K2K továbbítás (pass-through) az ultra HD tartalom élményéért

  A HDMI 4K2K magába foglalja a HDMI 1.4 szabványt. Ez további támogatást nyújt az Ultra HD (UHD) felbontású videotartalomhoz. Ez jelenleg a 4K-ra utal, ami maximálisan 4096 képpont széles és 2160 képpont magas, vagyis a felbontást tekintve a normál 1080p HD kijelző méretének a négyszerese. A kifejezés egy valamivel alacsonyabb 4K felbontást is magába foglal, amely 3840 képpont széles és 2160 képpont magas. A HDMI 1.4 mindkét formátumot támogatja. A 4K kijelzők a csúcskategóriás házimozi-rendszereket a valódi mozik szintjére emelik. Annak érdekében, hogy a hangsugárzók már a jövő vívmányaihoz is alkalmazkodjanak, a szabványt a 4K TV fejlődéséhez igazítottuk.

 • Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz

  Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz

  Párosítsa egyszerűen Bluetooth® eszközeit az egyérintéses NFC (Near Field Communications) technológiával. A hangsugárzó bekapcsolásához, a Bluetooth® párosításhoz és a zenestreaming megkezdéséhez érintse meg NFC technológiát alkalmazó okostelefonját vagy táblagépét az adott hangsugárzó NFC-területén.

 • Dolby Digital és Pro Logic II surround hangzás

  Dolby Digital és Pro Logic II surround hangzás

  A beépített Dolby Digital dekóder miatt nem szükséges külső dekóder, mivel ez a dekóder feldolgozza az audioinformációk mind a hat csatornáját, így surround hangzást, valamint meghökkentően valószerű hanghatásokat hoz létre és dinamikus élményt biztosít. A Dolby Pro Logic II bármely sztereó forrásból ötcsatornás surround hangzást állít elő.

 • Vezeték nélküli Bluetooth zenestreaming zenelejátszó eszközökről

  Vezeték nélküli Bluetooth zenestreaming zenelejátszó eszközökről
 • Az MRM hangsugárzók erőteljes és valósághű hangzást tesznek lehetővé

  Az összes fő és szatellitsugárzóban megtalálható közép-magas-közép sugárzó (MTM) elrendezés erőteljes és valósághű hangzást tesz lehetővé a hallgatási helyzettől függetlenül. Mindig torzításmentes, kristálytiszta hangzásban lehet része, bárhol is ül.

 • A mélynyomó alsó reflektora egyenletesen sugározza a hangot

  A dóm alakú alsó reflektor erősebb és mélyebb basszust tesz lehetővé, mert 360 fokos szögben, egyenletesen sugározza a hangokat. A kialakítás csökkenti a tompító hatást is, ami akkor fordul elő, ha a mélynyomó a szőnyegen van.

 • Valódi faburkolat a modern otthoni lakókörnyezethez

  Valódi faburkolat a modern otthoni lakókörnyezethez

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: