1
Babaőrök és hőmérők

Avent

Philips Avent

DECT digitális bébiőr

  Philips Avent

  DECT digitális bébiőr

  A legmegbízhatóbb kapcsolat gyermekével

  A Philips AVENT SCD580/00 babaőr a legmegbízhatóbb kapcsolatnak és a különféle altatási funkcióknak köszönhetően teljes nyugalmat biztosít Önnek és gyermekének. Kisbabájának nagyon fog tetszeni az éjszakai fénykivetítő! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A legmegbízhatóbb kapcsolat gyermekével

A Philips AVENT SCD580/00 babaőr a legmegbízhatóbb kapcsolatnak és a különféle altatási funkcióknak köszönhetően teljes nyugalmat biztosít Önnek és gyermekének. Kisbabájának nagyon fog tetszeni az éjszakai fénykivetítő! Összes előny megtekintése

Avent DECT digitális bébiőr

100%-os személyes kapcsolat, Csillagos éj fénykivetítő, Beszéd funkció és MP3 altatódalok, Rezgő riasztás SCD580/00 Hasonló termékek

A legmegbízhatóbb kapcsolat gyermekével

Biztonság és jó közérzet Önnek és gyermekének

 • Energiatakarékos Smart ECO üzemmód

  Energiatakarékos Smart ECO üzemmód

  Az egyedülálló Smart ECO üzemmód automatikusan minimálisra csökkenti az átviteli teljesítményt, és növeli az akkumulátor élettartamát. Minél közelebb van a kisbabához, annál kisebb teljesítményre van szükség a tökéletes kapcsolathoz (az Egyesült Államokban és Kanadában nem kapható).

 • A hangszintjelző fények jelzik, ha a gyermek hangot ad ki

  A hangszintjelző fények jelzik, ha a gyermek hangot ad ki

  A jelzőfényekről még kikapcsolt hangerőnél is leolvasható a gyerekszoba zajszintje.

 • Mindig tisztában lehet azzal, hogy a figyelőegység hatótávolságon belül van-e, vagy hogy csatlakoztatva van-e

  Mindig tisztában lehet azzal, hogy a figyelőegység hatótávolságon belül van-e, vagy hogy csatlakoztatva van-e

  A szülői egység jelez, ha a figyelőegység hatótávolságon kívül van, vagy ha alacsony a töltöttség, ezáltal mindig kapcsolatban lehet gyermekével.

 • Akár 330 méteres hatótávolság*

  Akár 330 méteres hatótávolság*

  Hatótávolság belső térben: max. 50 méter*, hatótávolság a szabadban: max. 330 méter*.

 • Szóljon gyermekéhez

  Szóljon gyermekéhez

  Néha a kisbabákat egyedül a szülő megnyugtató hangja csendesíti le. A nélkülözhetetlen válasz funkció egyetlen gombnyomással bekapcsolható, így otthona bármely pontjáról szólhat gyermekéhez.

 • Nyugtassa meg a babát a csillagos éj fénykivetítővel

  Előfordul, hogy a lefektetett kisbaba sokáig nem nyugszik meg. A szülői vagy a bébiegységről egyaránt bekapcsolható csillagos éj fénykivetítő megnyugtatja a babát és elősegíti az elalvást. (A távvezérlés nem áll rendelkezésre az Egyesült Államokban és Kanadában.)

 • Éjszakai fény + közvetlen lejátszás MP3-lejátszóról

  Az Ön által kiválasztott dalokkal és egy meleg éjszakai fénnyel gyengéden lecsendesítheti gyermekét. A közvetlen lejátszást biztosító MP3 csatlakozóval lejátszhatja az Ön által kiválasztott dalokat. Ha a babaszobában személyesen válogatott dalai szólnak, gyermeke szinte azonnal elalszik. (A távvezérlés nem áll rendelkezésre az Egyesült Államokban és Kanadában.)

 • DECT technológia, interferenciamentesség és 100%-os adatvédelem

  A DECT technológia garantálja a más jeleket sugárzó eszközök (például más babaőrzők, vezeték nélküli telefonok, mobiltelefonok) keltette interferenciától mentes működést. Ez biztonságos és személyes kapcsolatot tesz lehetővé, így biztos lehet benne, hogy Ön az egyetlen, aki hallja kisbabáját.

 • Tökéletesen tiszta hang a DECT-technológiának köszönhetően

  Minden apró kacagást, gőgicsélést, vagy csuklást tökéletesen tisztán hallhat. A DECT-technológia (Digital Enhanced Cordless Telecommunication – Digitálisan Továbbfejlesztett Vezeték nélküli Telekommunikáció) kiváló minőségű, kristálytiszta hangot biztosít, így kisbabáját mindig hallhatja.

 • Figyelje a baba szobájának páratartalmát és hőmérsékletét

  A kombinált páratartalom- és hőmérséklet-érzékelővel figyelemmel kísérheti a baba szobájának klímáját. A kisbabák nem képesek a felnőttekhez hasonló mértékben testhőmérsékletük szabályzására, így a hőmérséklet enyhe változása, illetve a túl magas vagy túl alacsony páratartalom is nyugtalanná teheti őket. A kombinált páratartalom- és hőmérséklet-érzékelő a szülői egység digitális kijelzőjén keresztül azonnal jelzi, ha a baba szobájában a klíma megváltozik. Kövesse figyelemmel a gyerekszoba teljes klímáját.

 • Rendkívül hosszú működési idő: akár 18 óra

  A kis méretű, tölthető szülői egység akár 18 órányi vezeték nélküli megfigyelési időt biztosít.

 • Rezgő riasztás

  Szabja személyre a riasztási beállításokat, a szülői egység halk és finom rezgései szolgáltathatják az értesítést.

 • Azonnali tompított üzemmód a békés éjszaka érdekében

  Az éjszakai tompított üzemmód azonnali bekapcsolásához nyomja meg az üzemmód gombját. Ebben az üzemmódban a jelzőfények és a kijelző fényereje, valamint a riasztások hangereje csökken. A normál üzemmódra a gomb egyszerű, ismételt megnyomásával kapcsolhat vissza.

Összes specifikációt mutat
 • A babaőrző működési tartománya a környezettől és az interferenciát okozó tényezőktől függően változik.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: