0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

   Válassza ki  USB-C dokkolós megoldását:

   USB-C dokkolás logó

   USB-C dokkolás

   Nagy teljesítmény


   Intsen búcsút a töltőknek és a tápkábeleknek. Egy USB-C port akár 90 W teljesítményt is képes biztosítani laptopja vagy okoseszközei számára, digitális munkahelyét kényelmessé és rendezetté alakítva át. A Philips monitorokat különböző teszteknek vetették alá, hogy biztosan kompatibilisek legyenek a legtöbb a laptop- és telefonmárkával, illetve típussal.

   Adat logó

   Adat

   Elképesztően gyors


   A legújabb USB 3.2 szabvány az USB 2.0 sebességének 20-szeresét biztosítja, így az adatátvitel a megszokott idő töredéke alatt befejeződik, hogy még hatékonyabban dolgozhasson. A teljes 4K mozifilm például kevesebb mint 60 másodperc alatt átmásolható.

   Ethernet logó

   Ethernet

   Ethernet RJ45


   A többportos USB-hubon felül egyedülálló módon egy Ethernet (RJ45) portot is biztosítunk a még nagyobb kényelem érdekében.

   Innovatív csatlakoztathatóság USB-dokkolással

   Innovatív csatlakoztathatóság USB-dokkolással
   USB-C banner

   USB-C


   Egyetlen USB-C alapjaiban változtathatja meg felhasználói élményét és munkavégzése módját. Nincs több töltő, táp- és adatkábel. Az univerzális megoldás akár 90 W teljesítményt is képes biztosítani laptopja vagy okoseszközei számára, és rendezetté alakítja át digitális munkahelyét.

   USB-C termékek

   USB Docking banner

   USB-dokkolás


   Az egyedi USB-C dokkolás – a vállalati és irodai környezetbe tervezett legjobb megoldás – a még nagyobb kényelem érdekében egy portban ötvözi az USB-C, az RJ45 és a DP portokat. Ez tökéletesen helyettesíti a különálló, nagy méretű külső dokkoló szükségességét, ezáltal csökkentve az asztalon heverő felesleges kábelrengeteget, de kiváló csatlakoztathatóságot biztosítva.

   USB dokkolós termékek

   USB Docking Pro banner

   USB Docking Pro


   A legfejlettebb és legátfogóbb vertikális megoldást igénylő professzionális felhasználók számára a Philips olyan monitorokat tervezett, amelyek az univerzális portreplikáció révén még sokoldalúbb csatlakoztathatóságot tesznek lehetővé, jobb teljesítmény-, adat- és audio-/videojel-átvitelt biztosítva. Pro monitoraink ezenfelül HDR funkcióval, továbbfejlesztett panelekkel, nagy felbontással és megnövelt képernyőmérettel is segítik a produktivitást. 

   USB Docking Pro

   Hibrid kapcsolat


   A Pro Docking kínálatunkba tartozó Philips monitorok olyan laptopok számára is kínálnak megoldást, amelyek csak a hagyományos USB-A csatlakozón keresztül csatlakoztathatók. A hibrid monitorok olyan beépített USB dokkolóállomást kínálnak, amely a DisplayLink technológia révén univerzális portreplikációt biztosít, így a felhasználók egyetlen C- és A-típusú csatlakozóval ellátott, kettős USB-kábelen keresztül hozzáférhetnek az irodai perifériákhoz, például a billentyűzethez, az egérhez és az RJ-45 Ethernet-kapcsolathoz.

   Hibrid kapcsolat

   Hibrid megoldású termékek

   Súgó, támogatás és frissítések

   Regisztrálja monitorát

   Hozzon létre saját ingyenes „My Philips” fiókot, és regisztrálja új monitorát. A regisztráció után értesítjük Önt, ha új frissítések érhetők el.

   Szoftverfrissítések

   Gondoskodjon róla, hogy Philips monitora a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. Ha új szoftverfrissítés érhető el, itt megtalálja. Ha pedig elvesztette az illesztőprogramokat, itt azokat is ingyen letöltheti.

   Tartóplatform

   A technikai és a beállításokkal kapcsolatos problémák megoldásának leggyorsabb módja a Philips monitor hibaelhárítási útmutatójának megtekintése. Használja ezeket a hasznos tippeket és trükköket monitorjának pillanatok alatt történő helyes beállításához.

   Kapcsolat

   Azért vagyunk, hogy segítsünk. Ha Philips monitor vásárlására, vagy annak üzembe helyezésére vonatkozóan van kérdése, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben vagy online chaten keresztül.

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.