LED TV

  LED TV

  46PFL8685H/12 Hasonló termékek

  Életminőség, lenyűgöző teljesítmény

  Hagyja, hogy a valódi kifinomultság magával ragadja. A keret nélküli kialakítás és az Ambilight technológia segítségével megtapasztalhatja a LED technológia csodáját. Kezdődjék a show! Összes előny megtekintése

  46PFL8685H/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LED TV

117 cm-es (46"-es), Full HD 1080p, digitális TV 46PFL8685H/12 Hasonló termékek

Életminőség, lenyűgöző teljesítmény

Ambilight-élménnyel és kiemelkedő képpel

 • Ambilight Spectra 2 a még tökéletesebb vizuális élményért

  Ambilight Spectra 2 a még tökéletesebb vizuális élményért

  Az Ambilight Spectra 2 új dimenziót nyit vizuális élményei terén. Ez a szabadalmaztatott Philips technológia tovább növeli a képernyő méretét azáltal, hogy a képernyő hátuljából 2 oldalról vetít fényt a környező falra. Az Ambilight automatikusan beállítja a TV-készüléket körülvevő fény színét és fényerejét, hogy az illeszkedjen a képhez, magával ragadó vizuális élményt nyújtva. Az adaptív funkció biztosítja, hogy a fény színe mindig kövesse a kép színét, a fal színétől függetlenül. Az Ambilight Spectra 2 filmek valóban életre kelnek!

 • Full HD 3D Ready technológia az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Full HD 3D Ready technológia az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  A Full HD 3D ready TV lenyűgöző 3D moziélményt nyújt otthonában. Az aktív 3D technológia a gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről teljes 1080x1920 HD felbontásban. A Blu-ray lemezen és a küszöbön álló 3D műsorszórásban megjelenő kiváló 3D filmek tökéletes minőséget és széles választékot kínálnak. A 3D kompatibilis Blu-ray lejátszó vagy HD vevőkészülék és a tartozék 3D bővítőkészlet (Philips PTA02) csatlakoztatásával saját televízióján is élvezheti a Full HD 3D élményt. Ha az egész család szeretné nézni a filmeket, kettőnél több néző eseténi is annyi 3D szemüveget használhatnak, amennyit csak akarnak (PTA03 bővítő készlet).

 • Ragyogó LED-es képek alacsony energiafogyasztással

  Ragyogó LED-es képek alacsony energiafogyasztással

  Ebben a TV-ben a legfejlettebb LED világítástechnológia figyelemfelkeltő minimalista kialakítással, pompás képminőséggel és kategóriája legalacsonyabb energiafogyasztásával párosul. Ráadásul a LED-es világítási rendszerek nem tartalmaznak veszélyes anyagokat. Így a LED háttérvilágítással a következő előnyökben lehet része: alacsony fogyasztás, nagy fényerő, hihetetlen kontraszt és élesség, valamint élénk színek.

 • Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért Full HD filmek esetén

  Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért Full HD filmek esetén

  Ismerje meg az akadozás nélküli mozgásmegjelenítés élményét. A Perfect Natural Motion (Tökéletes természetes mozgás) kiértékeli a mozgást a képen, és kijavítja az akadozó mozgásokat mind a sugárzott adásban, mind pedig a rögzített filmanyagban (beleértve az 1080p filmeket és a 24p True Cinema tartalmakat Blu-ray, illetve DVD lemezen). Az eredmény még gördülékenyebb és tűéles képek. Élvezze a mozi minőségét is felülmúló élményt!

 • Philips Net TV, hogy TV-készülékén is hozzáférhessen a népszerű online szolgáltatásokhoz

  Philips Net TV, hogy TV-készülékén is hozzáférhessen a népszerű online szolgáltatásokhoz

  A Philips Net TV online szolgáltatások széles választékával kényezteti Önt. A filmeket, képeket, szórakoztató műsorokat és egyéb online tartalmat közvetlenül TV-készülékén tekintheti meg, amikor kedve van hozzá. Mindössze csatlakoztassa a TV-t közvetlenül otthoni hálózatához az Ethernet-összeköttetés segítségével, majd a TV távvezérlőjével navigáljon a megfelelő helyre, és válassza ki, mit szeretne megnézni. A Philips menün keresztül elérhetőek a TV-képernyőhöz illeszkedő népszerű Net TV szolgáltatások. Mi több, a DLNA tanúsítvánnyal rendelkező PC-hálózat segítségével megtekintheti a számítógépén tárolt videofelvételeket és képeket a TV távvezérlőjének használatával.

 • Full HD és Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli tisztaságért

  Tapasztalja meg a Perfect Pixel HD rendszer nyújtotta kép rendkívüli élességet és tisztaságát. A kép valamennyi képpontjának feljavítása által azok jobban illeszkednek az őket körülvevő képpontokhoz, természetesebb képet biztosítva. Az eredmény egyedülálló kombinációja az éles képeknek, a természetes részletgazdagságnak, az élénk színeknek, a kiváló minőségű kontrasztnak és az egyenletes, természetes mozgásnak, bármit is nézzen. Tiszta és borotvaéles, képhibától mentes képek, tartalomtól független zajfelismerés és -csökkentés a multimédiás forrásoktól a hagyományos televízióig. Az 1920 x 1080p képpontból álló Full HD képernyő ragyogó, villódzásmentes progresszív pásztázású képeket biztosít fantasztikus fényerővel.

 • 200 Hz-es Clear LCD TV, 1 ms-os válaszidő: kivételes mozgásélesség

  Élvezze a kivételes mozgásélességet képhibák nélkül. A Philips 200 Hz-es Clear LCD az LCD TV válaszidejét hihetetlen röviddé teszi (mindössze 1 ms), így még a leggyorsabb akciót is tökéletesen kiélvezheti, nem pedig egy vízszintesen „megnyújtott” autót kell kergetni a szemével. Akcióra fel!

 • Érezze a 24 W RMS teljesítményt és az Incredible Surroundot

  Érezze át a zene ritmusának erejét és a filmek eredeti hangulatát. A 24 W RMS (2x12 W RMS) teljesítményű erősítők életszerű hanghatást biztosítanak. Az Incredible Sound segítségével a hangokat még nagyobb mélységben és kiterjedéssel érzékelheti, az így átélt teljes surround hatás pedig még inkább gazdagítja a látványt.

 • Akár 40%-kal hatékonyabb energiafelhasználás, mint a hagyományos LCD TV-knél.

  A legújabb technológiájú LED háttérfényt használó TV-készülékek jobban megfelelnek a fenntarthatóság kritériumainak, hiszen hosszabb élettartamúak és kevesebb energiát fogyasztanak, mint a plazma- vagy a hagyományos LCD TV-k. A CCFL háttérfénnyel ellentétben a LED-ek gyártása során nem használnak fel higanyt. Továbbá, a Philips TV-készülékek folyamatosan fejlődnek, ami hatékonyabb anyagfelhasználást és alacsonyabb energiafelhasználást hoz magával, anélkül, hogy a biztonság és a kényelem csorbulna.

Összes specifikációt mutat
 • 8 napos EPG, a szolgáltatás nem minden országban érhető el
 • Net TV: a www.philips.com/smarttv oldalon megismerheti az adott országban nyújtott szolgáltatásokat.
 • A TV támogatja a „Free to air” műsorok DVB vételét. Előfordulhat, hogy egyes DVB szolgáltatókat nem támogat. Erre vonatkozó frissített lista a Philips támogatási weboldal FAQ (GYIK) részében található. Egyes szolgáltatók esetében az elérés feltételes vagy előfizetéshez kötött. További információért forduljon a szolgáltatójához.
 • A 3D TV készülékhez a PTA02 tartozékra (aktív shutter szemüveg és adó), 3D kompatibilis forráskészülékre és 3D forrásanyagra van szükség.
 • Az IEC62087 Ed 2 szabványnak megfelelő tipikus energiafogyasztás bekapcsolt állapotban.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • A készüléknek csak bizonyos részei vagy alkotóelemei tartalmaznak ólmot, amelyek esetében az RoHS irányelv nem tartalmaz technológiai alternatívákat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: