Vezeték nélküli telefon

  Vezeték nélküli telefon

  Vegye az üzenetet

  Küldjön és fogadjon SMS üzenetet vezetékes telefonján! Ez a könnyen használható telefon további előnyöket is kínál, mint például a kihangosítható kézibeszélő és a többszólamú csengőhangok. Fantasztikus formája vonzza a tekintetet.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Vegye az üzenetet

 • Nagy kijelző a könnyebb kezelhetőség érdekében

  Ez a kijelző egyszerűbbé teszi a telefon használatát, a karakterek jó minőségének és olvashatóságának köszönhetően. Szabadabb kommunikációt tesz lehetővé otthonról, kiváltképpen SMS küldésekor.

 • Lépjen kapcsolatba a barátaival SMS küldésével

  Az SMS egyszerű módja a telefonos információcserének. Először begépeli a szöveget hálózati kapcsolat nélkül, majd ha elkészült, elküldi annyi embernek, ahánynak csak szeretné.

 • Beszéljen telefonon a kagyló felemelése nélkül

  A kihangosító kézibeszélő lehetővé teszi, hogy bárhol úgy beszélgessen telefonon, hogy közben mindkét kezét lefoglalva mást csinál. Mivel a mikrofon és a hangszóró is a készülék elején van, úgy beszélgethet, mintha szemtől szemben volna a partnerével.

 • Polifónikus csengőhangok a természetesebb, realisztikus hangzás érdekében

  A polifónikus csengőhang azt jelenti,hogy a telefon egyidejűleg több hangot is kiad, így szabatos zenei hangzást eredményez, azaz a dallam teljesen valósághűen hangzik.

 • Megjeleníti a telefonkönyvben szereplő nevet és számot

  Az alfanumerikus kijelzőnek köszönhetően mind betűk, mind számok kijelzése lehetséges, sőt név is hozzárendelhető a számhoz.

 • Az ergonomikus forma a lehető legkényelmesebb vezérlést biztosítja

  A lekerekített formájú kézibeszélő tökéletesen illik a kezébe a természetes, kiegyensúlyozott működésért. Ráadásul még tetszetős is!

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: